Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vassago

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még a legelvetemültebb "azért eszem, hogy éljek" gondolkodású, két lábbal a földön járó, az ételek körüli misztikumot sznob handabandának tartó ember is tisztában van azzal, hogy ha Olaszország területére lép nem tudja elkerülni az evés okozta…..
Nagyfokú pofátlanság egy rendőrautó mögé záróvonalon át megérkezni úgy, hogy közben RCH a robogójával akkorát kénytelen fékezni, hogy az akár veszélyes is lehetne. De mivel nem sikerült elsőre felborítani, a taxis azért rápróbálkozott mégegyszer. Tegnap történt velem…..
vassago 2010.09.21 00:44:50
@vuk_: egészen pontosan akkor mehet előre a motoros, ha a sor forgalmi okok miatt áll. vagyis tök mindegy, hogy miért, de álljon az a sor.
vassago 2010.09.22 00:38:26
@metal: na jó, most már hazafelé jól megnézem. minden nap arra járok, de mindig csak futólag pillantok rá, mivel nem bringával járok arra, csak két vagy négy keréken. viszont nekem éjszaka tűnne értelmes dolognak felengedni a bringásokat, pont azért, mert nincs nagy forgalom és ki lehet őket jól kerülni. napközben meg nem elég, hogy dugó van, még ha kicsit haladna is a sor, akkor sem tudsz haladni, mert a sűrű forgalomban nem tudod megfelelő oldaltávolsággal abszolválni a bringást. legalább is kocsival. és én is utálnám és szar érzés is, ha úgy előznek, hogy felkennek a lánchíd szélére.
mire megírta, találtam egy ilyen cikket: criticalmass.hu/blogbejegyzes/20100812/lanchid-mienk-ki-kene-hasznalni
hát komolyan mondom, eddig nem ez a tábla volt kirakva. vagy csak vak vagyok... :)
vassago 2010.09.24 01:45:48
@metal: naszóvalkéremalássan :) ma befele jövet iszonyúan nagyon megnéztem azt a bizonyos közlekedési táblát. a helyzet a következő: kerékpárral behajtani tilos 20-07 között! csak nem vagyok hülye :)
Ugye milyen borzasztóan hangzik? Pedig nem is olyan durva a helyzet, mint azt elsőre gondolnánk. De nem is különösebben megnyugtató. Olvasónk, Lótumfaktum, a jelek szerint kiborult azon, hogy a Teletál Húsvét előtt adagonként egy műmarcipán meglepetéstojást küldött a…..
vassago 2010.04.22 07:20:06