Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fülzsír

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, a japánok döntöttek, és elegük lett a randevúzásból, a másik nem meghódításából, és az egyszerűbb utat választják: a barátjukkal házasodnak. Nem csoda, hogy az ázsiai országban az egyik legalacsonyabb a születések aránya az egész világon...
A kifinomult vitakultúra megnyilvánulása képpen tettlegességig fajult a vita, a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén. A nyugdíjasoknak szánt 10 000 forintos karácsonyi ajándékutalvány-ügy kapcsán esett egymásnak Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője és Puzsér Róbert. Végül…..
fülzsír 2016.12.01 11:58:26
Először is tisztázzunk valamit a legelején: nem vagyunk szépségverseny specialisták és nem is gondoljuk azt, hogy ez egy olyan dolog, amit úgy kell méregetni, mint a piacon a fokhagymát. Ez szép, ezt betesszük a kosárba, ennek viszont rohad a feje, ezt tegyük vissza a pultra, hátha nem veszi észre…..
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Volt ez a hiszti, meg arra ez a válasz, és láss csodát, csak megegyezett a FOX Magyarország és a szolgáltató: továbbra is lesz National Geographic és zombihentelés a Telekomnál. Marad a FOX, a Nat Geo és a Nat Geo Wild a Telekomnál! Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX…..
Hangulatban és a karaktereket illetően nagyon ott van az Aranyélet, Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter és Anger Zsolt tényleg brillíroznak a szerepükben, amiket sikerült úgy megalkotni, hogy érzékeny húrokat pendítsenek meg a magyar néplélekben. Ez viszont csak egy bizonyos pontig elég, az első évadban…..
fülzsír 2016.11.08 16:44:54
UPDATE: a faszság teteje, amikor olvasni sem tud az ember (én) az ott fent Budapest zászlója, NEM a magyar. Elnézést, elbasztam. Csak nem akkora zseni Sheldon, mint gondolja, a magyar zászlón a fehér menten nem ment neki.  (A találatért kösz JohnDOE-nak)..
fülzsír 2016.11.04 13:33:33
@szürke_tapir: Hopp, szemfüles vagy! Grat! A Budapest-zászló története: "Az 1930. évi XVIII. tc. a zászló színkombinációját piros - sárga - zöld színekre módosította. Ez a zászló 1949-ig volt használatban"
A fenti videó nagyot futott a magyar interneten: a Facebookra kitolt, kommentár nélküli felvételt eddig 910 000 alkalommal indítotték el, és több, mint ezer komment érkezett rá. Tudom, hogy nem sokat mondó összehasonlítás, de a vasárnapi Tényeket a teljes lakosságban 657 235, a Duna TV hatórás…..
Őszintén örülök, hogy sikerült a Teréz körúti merénylet feltételezett elkövetőjét megtalálni, ezzel egy kérdés már megválaszolásra is került a korábbi írásom kapcsán (számos másik pedig még nem). Ahogy az lenni szokott, az új információ további kérdéseket vetett fel bennem, ezért most a gyanúsított…..
Ugye, mennyire meg szoktunk sértődni, amikor a nagyképű nyugatiaknak tökmindegy, hogy Bukarestbe vagy Budapestre jönnek? Vagy milyen felháborodottan szoktuk mesélni, hogy a bunkó amerikaiak/franciák/akárkik nem találják Magyarországot a térképen? Tanulságos lenne ilyenkor egy felmérés, vajon hány…..
fülzsír 2016.10.11 16:34:03
@szbszig: Ez a cikk nagyon félősen mer csak röhögni az RTL-en. Kár volt megírni, ha ennyire nem PC a reteklubon röhögni.
fülzsír 2016.10.11 19:46:07
@11110000: Már egyszer leírtam: 1991.
fülzsír 2016.10.11 19:58:39
@11110000: Amúgy olyan vicces, hogy a Net előtt ülsz te is, de azért okoskodsz, ahelyett, hogy google-ra fölmennél. 93.jan 1-én váltak szét a csehszlovákok, tehát a térkép előtte készült. 91-ben robbant ki a jugó háború, de a lezárásig nem lehetett tudtuk ki győz, tehát bármilyen belső határvonal a térképkészítő fantáziarajza lett volna. (hiába közölték az egyes tagországok, hogy ők mostantól függetlenek, ezt a többi ország is csak évek múlva fogadta el) Viszont a SZU tagországok kiválását senki nem firtatta (1991 ősz). ÖRÜLÖK HOGY SEGÍTHETTEM!
A tanú Bacsó Péter által 1969-ben rendezett magyar filmszatíra. Elkészülte után – bár a Rákosi-rendszerről szól, mégis túl korainak tűnt – azonnal betiltották. Tíz évig dobozban volt és 1979-ben is csak azért mutathatták be, mert külföldön a Betiltott Filmek Fesztiváljára készültek. 1981-ben még a…..
fülzsír 2016.10.11 00:52:45
@dreamhotep: halottról JÓL vagy semmit. Vagyis jól beszélj róla = igazat mondj. És ha káder volt, akkor káder volt.
Az interaktív térképen nemcsak Horthy kormányóvóhelye, Rákosi atombunkere, a Gellérthegy járatai, hanem számos olyan objektum is szerepel, amelyeket a katonaság még ma is használ...
fülzsír 2016.10.10 19:08:46
na
fülzsír 2016.10.10 19:09:13
@Katalin Zsoldi: Tisztelt Zsoldi Katalin! Engem az érdekelne, hogy a Nyugati-pu és a Keleti-pu előtt lévő ocsmány felüljáróknak lenne-e hely a föld alatt? (kb 6 méter lefelé) A gyalogos aluljárók nem érdekesek, csak a metróalagút, és az állomás. A videókon a Keleti-pu-t megtaláltam. Ránézésre neccesnek tűnik a négyesmetró állomása miatt.
Egyik legkedvesebb anekdotám egy öreg székely bácsiról szól, aki az állatkertben a zsiráf láttán megcsóválja a fejét és csak annyit mond: „Márpedig ilyen állat nincs!”. Nos, hasonló reakciót – „Ilyen betegség nem is létezik!” – vált ki betegeimből, amikor közlöm velük, hogy az őket kínzó krónikus…..
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
1916. decembere. Zsidó német katonák ünneplik a hanukát a harctér közelében az első világháborúban  ..
A csapból is a globális migráció folyik, nem tudunk úgy kilépni az utcára, hogy ne találkozzunk valamilyen figyelemfelhívó plakáttal az utcán. Érdemes azonban egyet hátralépni és így vizsgálni a szituációt. Ebben segít az alábbi térkép is, amelyen az európai országok…..
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..
Blog &U Néha elveszik a valóság 2016.09.16 14:40:02
Fiatal színésztehetségek. Tele szenvedéllyel, hivatástudattal és tenni akarással. Vérprofik, mégis zavarba ejtően őszinték és természetesek. Minden szavuk, mozdulatuk, de még a tekintetük is ezt a kettősséget sugallja, miközben az interjúkérések, vakuvillanások, ecsetvonások, haj- és ruhaigazítások…..
Miután a makói plébános blogunkon nyilvánossá tette a népszavazással kapcsolatos egyházi hozzáállás kérdéskörében képviselt véleményét, paptestvére, Liszkai Tamás három kérdés formájában fogalmazta meg saját dilemmáit...
fülzsír 2016.09.10 08:44:05
Egy laikus próbál logikusan gondolkodni. Mindenféle gyűlölet nélkül cáfolható ez a hagymázas világkép. Először kezdjük a legdurvább ténnyel: a menekültek többsége NEM SZÍR! Már akik eddig idejöttek (az a másfél millió) többsége sem volt az. Kb 30-40%. Tavaly csak azért ugrott meg a számuk, mert mindenki széttépte a papírjait, hogy szírnek vallhassa magát. A határ teli volt eldobált iratokkal. És a ma ideérkezettek 90%-a már afgán-iraki-iráni-bangladesi. TESSÉK mondani, miféle háború van náluk? A plébánián nincs internet, vagy mi? A befogadáspártiak azt hiszik, hogy ezek az emberek hazamennek? Ugyankérem! Akkor miért is tanulnak németül? Odahaza majd hasznosítják? Jól írta itt valaki: ez demográfiai népvándorlás. És aki beengedi őket, az úgy jár mint franciák. A Párizs környéki újszülötteknek már 60%-a muszlim szülőktől származik. PONT a keresztényeknek kéne észbekapni! A zsidók már menekülnek!!! JÓ REGGELT! Az izraeli kormányfő minden francia zsidót felszólított az ország elhagyására a saját érdekükben! Ezt a világot akarjátok itt is?? Mitől lenne nálunk más? Mitől lesz a németeknél más? EMLÉKSZIK MÉG VALAKI a palesztin kislányra, aki elsírta magát Merkel karjaiban? Egy hét múlva meglátogatta őt egy tévéstáb, és teljes természetességgel mondta, hogy Izraelt el kell tiporni. És amikor a német tévés mondta neki, hogy nem szabad ilyet mondani, akkor visszakérdezett, hogy "de hát itt európában szólás szabadság van, és végre kimondhatja amit gondol". A többi muszlim is ezért jön ide! A saját diktátoraik féken tudták őket tartani, de itt már "szabadság van", úgyhogy kikövetelik maguknak a jogot, hogy ugyanúgy viselkedjenek, ahogy odahaza.
A vallásszabadság ritka kincs: Földünk népességének 74 százaléka él olyan országban, ahol súlyosan korlátozzák a vallásszabadságot – derült ki az Egyesült Államok külügyminisztériumának legutóbbi, vallásszabadságról szóló nemzetközi jelentéséből.  A súlyos korlátozás azt jelenti, hogy ezeken a…..
Y-GEN A bayerzsolt-hatás 2016.08.22 10:00:00
A bayerzsolt-hatást már régóta le akarom írni, sokszor sok témában jutott eszembe, hogy klaviatúrába öntsem, de végül sosem történt meg, max eldugott kommentek és tweetek formájában. De most egyszerűen nem lehet nem közzétenni: bayerzsolt-hatásnak hívjuk azt amikor egy írás, beszéd vagy bármilyen…..
Sokan kihagyjak, sokan muszájból csinálják, kevesen szeretik, páran imádják, Bakhar Nabieva pedig túlzásba viszi. Ő az a kivétel, aki nő létére képes volt túlzásba vinni a lábedzést. Olyannyira, hogy az alakja aránytalanná vált és testalkata inkább hasonlít egy kerékpárversenyzőhöz, mintsem egy…..
Érdekes gondolattal vágott neki egy nevadai túrának Marc McAndrews, aki úgy döntött, végigfotózza az állam bordélyházait. Az ötlet persze nem feltétlenül eredetisége miatt érdekes, hanem azért, mert a fotós saját bevallása szerint korábban még sztriptízbárban sem járt, azaz…..
Küzdöttünk, mint disznó azon a bizonyos csúszós jégen, hogy végigszenvedjük ezt a konzervatívnak nevezett, szépségversenybe burkolt bacchanáliát, amivel a közszolgálatinak csúfolt propagandagépezet elkényeztetett egy hűvös, ősziesbe fordult vasárnap estén. A szépség relatív fogalom, meglehetősen…..