Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar Vitéz

4 bejegyzést írt és 557 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rajtam múlik Aschner Lipót 2014.01.27 12:48:34
A Polgári Platform sorozatot indított azokról az emberekről, akik maradandót alkottak a magyar sportban, így büszkeséget és jókedvet teremtettek hazánkban, de nem szerepelnének egyetlen rasszisták által megírt magyar sporttörténetben sem. Mert a rasszisták gyengíteni akarják a…..
A folyamatot a breszt-litovszki béke zárta le, amelynek révén a németek kezére több mint tíz magyarországnyi, addigi orosz terület került. Most, hogy kis hazánkban enyhén szólva provinciális vita bontakozik ki Marx szerepének átértékeléséről, lássuk, mi a helyzet Leninnel,…..
A Orbán hitbéli főtanácsadója, Balog Zoltán református lelkész szükségesnek tartotta egy kicsit alázni nem keresztény-hívő polgártársait. „A keresztények nem próbálják meg lejjebb venni az erkölcsi ’lécet’ még akkor sem, ha nem tudják átugrani, szemben a nem…..
Tegnap a baloldalon megalakult a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-Fodor alkotta "álomcsapat" a Párbeszéd Magyarországért párt csendes unicumos asszisztálásával, és amíg ezen röhögcsélt mindenki.....nos, eközben Orbán Viktor megállapodott Putyinnal Magyarország történetének…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Utolsó bejelentkezésünk óta sok idő telt el, és nem unatkoztunk egy percet sem (mondjuk unatkozni egyébként sem volt sose szokásunk). Ami most itt velünk történik az bizony életmódváltás a köbön, vagy akár a tizediken. A célunk ezzel a bejegyzéssel az, hogy elmeséljük mi…..
Balogh József ellen a múlt héten a DK nőtagjai monoklira emlékeztető lila szemfestékkel tiltakoztak. Kövér László a tiltkozás miatt a maximális, 130 ezer forintos bírságot szabta ki Vadai Ágnesre és Szűcs Erikára, az indoklás szerint “a tiszteletdíj maximális…..
1982 nevezetes év volt a hollywoodi filmgyártás történetében: ekkor került mozikba a Rambo, az E.T., a Tron, a Szárnyas fejvadász, a 48 óra, a Star Trek 2, a Rocky 3, A dolog, A vadak ura és Schwarzenegger első igazi nagy filmje, a Conan, a barbár. Az osztrák testépítőből lett…..
Magyar Vitéz 2013.11.04 03:29:09
Folyamatosan követem a szexmunkával kapcsolatos híreket, és bevallom, sokszor csakis azzal a céllal, hogy bosszankodjak egy sort a tudatlanságon. Hülye és értelmetlen szokás, van még egy pár ilyenem. Szóval most a Nyolc tévhit a prostitáltakról című cikk hozta meg a kedvem az…..
Minden évben egyre több tabet talál gazdára, míg PC-ből egyre kevesebb fogy. Ez nem is fog megváltozni mostanában, erre rátesz még egy lapáttal a második generációs Nexus 7 tablet is. Az új tabletet úgy tervezték, hogy még inkább hordozható legyen mint elődje, a kijelző kerete…..
Magyar Vitéz 2013.07.26 10:03:16
A Sauber F1 Team már eddig is több alkalommal tett közzé F1-es autóiról látványos technikai videót, melyekből ugyan a legnagyobb titkokat nem tudhattuk meg, ennek ellenére betekintést nyerhettünk arról, ami a felszín alatt található. Legutóbb kettévágtak egy két évvel korábbi…..
Magyar Vitéz 2013.07.22 10:11:57
@SZDSZPistike: ne szemelyeskedjunk. a kormanyok jok, a cikk jo, csak maga a sport... ezt robotokkal szazszor jobban meg lehetne csinalni ma mar. akkor meg minek erolkodnek a kocsiban a pilotak? meg eleve a bekerulesi rendszer... kemenykalapos indusztrialista felulrol kivalogatas, hat kosz, nem!
A Nemzeti Dohányboltok sikere után újabb stratégiai döntést hozott  kormány. Mint az köztudott, a Nemzeti Dohányboltok rendszerének kialakítása mögött nem a Fidesz-közeli vállalkozók helyzetbe hozása, és főleg nem az évi 4-500 milliárdos dohánypiac lenyúlása állt,…..
Nerdblog Napi cosplay bige 2013.07.19 14:14:10
Második napja tombolnak a geekek a San Diego-i Comic Conon, úgyhogy feltámad a Napi cosplay bige alrovatunk is. Ezúttal két aranybikinis Leia hercegnőt mutatunk, akik nagyon szeretik a Star Warst és egymást: ..
Hisztizik az álszent, pszeudokeresztény másodperceket villantó, nemigazi politikai jobboldal Magyarországon, juj, felvették egy rendezvény VIP sátrában a Kedves Vezér lányait videóra, eszem-faszom megáll. Tanmese Csehországból. Csehország – menő! Bárhol megcsavarhatod a…..
Nappal legfeljebb valami kis firkának tűnnek, éjjel azonban előtűnik valódi arcuk. Senki ne gondoljon nagy világmegváltásra, olyan témák jelennek meg, mint mondjuk egy gyermekbútoron vagy egy játékkockán. Nem újdonság - a videóban azon lelkesedik valaki, hogy milyen klassz, amikor…..
"Elvitt óriáskerekezni az Árpi! Egészen szuper volt! Mondott egy csomó dolgot, de alig emlékszem valamire, annyira izgatott voltam. A Mercedes egészen szuper! 44 millió volt! Állítom, hogy nem is sok pénz érte. Abban maradtunk, hogy a következő békemenetben én is részt…..
...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány…..
Magyar Vitéz 2013.07.12 02:56:56
A világot igencsak meglepte az a tény, hogy az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal széleskörű elektronikus kémkedést folytat szerte a világon. Azonban nem ők az egyetlenek, akik fülüket az ajtóra tapasztják.A ForeignPolicy online magazin értesülései szerint a világ számos országa…..
Avatatlan szemlélő azt gondolná, bármiben, de az biztos, hogy fesztiválra napszemüveg kell. Délután az erős nap miatt, este csak úgy menőzésből, aki meg reggelig marad, annak már-már életmentő eszköz. De milyen napszemüveg a legjobb a fesztiválozásra? Elsőre kézenfekvő…..
Magyar Vitéz 2013.07.08 21:25:23
Van az a szakállas régi vicc, hogy: - Egy szakképzetlen szőke bombázót vesznek fel a helyedre, mi az? - A szopás hatalma.  Ez, és a címadó mondat jutott eszembe mikor bejáratott benzinkutamon megvásároltam az utolsó dobozt a kedvelt cigarettamárkámból ma reggel, és a…..
Magyar Vitéz 2013.07.08 18:52:07
Asztúria zászlaja a győzelem keresztjével, alfától omegáig Betiltották a karácsony és a húsvét, mint ünnepi elnevezések használatát Asztúria, az észak-spanyolországi tartomány iskoláiban. Asztúria szocialista kormányzatának oktatási minisztere, Ana González Rodríguez…..
Magyar Vitéz 2013.07.07 06:57:44
@calabria007: okoskodsz itt a rendi meg faszomtudjamilyen hülyeségekkel, miközben csak egy kikupálódott földtúró geci paraszt vagy, aki értetlenül szemléli ahogy a világ elhalad mellette. okoskodsz, közben ugyanolyan helyzetbe akar hozni téged a mosti rendi "haveri" kormány, mint amilyenbe a zsellér dédszüleidet kergette az akkori nemzeti egység, ami annyira jól működött, hogy másfél millió szegényparaszt mindenét feladva kitántorgott amerikába.
Magyar Vitéz 2013.07.07 06:59:51
@neoteny: te viszonylag értelmesnek tűnsz, úgy tűnik, a megfelelő könyveket forgatod, nem úgy mint a szegényjobbágy-sorból rakéta sebességgel is kitörni képtelen nyomorult titkosügynökre-hajazó vitapartnered.
Magyar Vitéz 2013.07.07 07:00:53
@neoteny: "Az összeesküvés-elméletekben az a nagyszerű hogy bármilyen próbálkozás a cáfolatukra további bizonyíték az azokban hívők számára hogy az összeesküvés létezik."

lásd kereszténység, zsidógyűlölet, stb.
Idén szinte ömlesztve kapjuk a sci-fiket, ami az elmúlt évek meglehetősen szerény termése után valamennyire elégtételként fogható fel. Azonban nem számítottam arra, hogy a nagy dömping közepette pont egy szinte a semmiből érkező, független alkotás lesz az egyik legjobb. Még azt…..
Varánusz Orbán: pofánk lapos! 2012.08.23 05:11:00
Azért szeretem én ezt a mi Fénylő Csillagunkat, mert a legnagyobb szart is képes polírozott sztaniolba csomagolt győzelmi jelentésként előadni. Merthogy győztünk ám, recesszió ide vagy oda, akárki meglássa. Mi így győzzük le a válságot, hogy a győzelem mámorában csak egyet…..