Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brother Hate

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vassfügöny ereszkedett Európára. Mint 1946-ban, de ez egy másik vasfügöny. Fal ereszkedett Európára, mely húzódik az Odera Balti-tengeri torkolatától Triesztig, az Erkölcs Vasfüggönye ez a hatalmas fal. E vonaltól keletre vannak Közép- és Kelet-Európa államainak összes…..
Brother Hate 2018.07.07 17:43:08
@vergyula: Brexit ide vagy oda, a briteknél kőkemény iszlamista genderdiktatúra van, és könnyen börtönben találhatja magát, aki nem megfelelően vélekedik bizonyos dolgokról.
Ebből: Aki fehér, nem néz Star Warst! – bojkottálni készülnek a Zsivány Egyest Fehérellenes agymosásnak nevezik a Zsivány Egyest fehér fajvédő csoportok, a szereplőgárda sokszínűsége miatt. Na persze. Szerepel benne 2 néger meg valami ázsiai, ezért a rohadt nácik nem bírják elviselni. Ki az az…..
Brother Hate 2016.12.13 15:10:54
@Barbaarb: Inkább 25-28 évet...
bircahang CIA-jelentés 2016.12.11 07:07:00
Hatalmas hír: az orosz médiák és intézmények jelentősen befolyásolták az amerikai elnökválasztást. Vicces dolog ez. Az amerikai médiák és intézmények évtizedek óta befolyásolják számtalan országban a politikai folyamatokat, a választásokat. Mármint ahol nem avatkoznak be…..
„Ma Európában mindössze három kormányfő van, akiknek a neve Európa-szerte ismert: Angela Merkel német kancelláré, David Cameron brit miniszterelnöké és Orbán Viktoré. (Oké, legyünk megengedők, az utóbbi hetekben felzárkózott melléjük Ciprasz görög miniszterelnök is.)…..
Brother Hate 2015.03.26 08:41:30
@maxval bircaman szerkesztő: Ha a bolgár politikai/közéleti blogokon is olyan aktív vagy, mint a magyarokon, akkor ez nem csoda. :D
CIVILHETES Szili Katalin 2015.03.20 10:19:24
Ha férfi lenne, könnyebb lenne… Még neve leírása is fájdalmas, mert az árulás olyan fokát mutatja be, amire példa eddig nem volt. Messze veri Pozsgait és Szűröst, hiszen róluk mindenki tudta az MSZMP-ben, hogy eltérő okból, de zavaros fejű emberek. Róla sosem voltam nagy…..
Balog Zoltán tavaly harmadik helyet ért el a Ténytár és a Mérték által összeállított toplistán, amely a fő kirekesztőket gyűjtötte össze a magyar politikában. Az „emberminiszter” azzal az érvvel került fel a dobogóra, hogy az iskolai felzárkóztatást szegregált…..
Brother Hate 2015.03.10 23:46:25
@Kuviklacz: Mohamed a következőt írta:

„Hagyjuk már ezt az ilyen olyan tanulmányokra történő hivatkozást, manapság a tanulmányok túlnyomó többsége valamilyen ideológiai alapon elkötelezett az ismeretelméleti tudományos elveket és kritériumokat ignoráló zavaros hátterű "civil" alapítványok/szervezetek megrendelésére készül az ő szájízük szerint.”

Vagyis hogy szó sincs semmilyen korrekt, pláne tudományos módszerről. Hanem helyette valami dajkamesében hívő, felnőni képtelen belvárosi fingfűrészelő cociológus egy romkocsmában vízipipázgatva rendel egy tanulmányt az 5 méterrel arrébb lévő sarokban tépő évfolyamtársától arról, hogy milyen rasszista a magyar társadalom, és milyen csúnyán kirekesztik és terrorizálják szegény színjeles roma tanulókat ezek a sötét, túlkoros, bukdácsoló, rohadék, bűnöző magyar kölkök. A szüleik pedig huszadmagukkal rontanak be agyonverni a sokdiplomás cigány tanárokat.

A haver rábólint, két hónap múlva kész a tanulmány, újabb egy hét múlva az angol fordítás, és lehet ország-világ előtt elhordani mindenfélének a magyarokat. Kibaszottul unalmas már.
A Jobbik, az LMP és a PM nem támogatja, hogy az Iszlám Állam elleni küzdelemben Magyarország harcoló alakulatokkal is részt vegyen. Az Együtt, a DK és Fodor Gábor viszont támogatják a fellépést, ahogy a Fidesz és a KDNP is. A szocialisták a hírek szerint kivárnak, de lehet, hogy…..
Brother Hate 2015.03.10 22:59:51
Tévedni emberi dolog. De Magyarországon még elő is léptethetik utána az embert, még ha az a tévedés mégoly súlyos is. Legalábbis Nagy Antal bíró ilyen szerencsésen járt, és már 2013 júniusa óta a Debreceni Törvényszék Büntető Kollégiumának vezetője. Az általa vezetett…..
Ugye mindenki emlékszik még az orosz fekvenyomó verseny tragikus végkimenetelére, ahol egy versenyező 181 kg-ot ejtett a mellkasára, melynek következtében életét vesztette? A szóban forgó esetet itt megnézhetitek. (Csak erős idegzetűeknek) Most viszont kis híján ismét…..
Brother Hate 2014.10.12 22:17:47
Kedves Olvasóink, liebe LeserInnen! Mindenki környezetében vannak jótanácsosok. Akik nem csak egyszerűen joggal-jogtalanul tudálékoskodnak vagy kijavítanak, hanem akik utasítanak. Te csinálsz valamit valahogy, és ő máris jobban tudja, hogyan kell jobban. Sőt, nem csak tudja, hanem…..
Brother Hate 2014.09.20 22:59:06
bircahang Egy menekült levele 2014.09.16 17:17:00
Orbánisztán Úrnak ME HIVATAL Budavára   Tisztelt Orbánisztán Úr! Elmenekültem, mert diktatúra van. Akkora a diktatúra, hogy ahhoz képest Észak-Korea a demokrácia hazája. Ezen kívül Hitler az Ön bokájáig sem ér. Azok a tankok az utcákban, a folyton masírozó…..
Brother Hate 2014.09.16 22:27:04
Itt az idő, hogy minden fotós elkészítse a maga sorozatát vörös hajú, szeplős embertársainkról, ugyanis ki fognak halni (előbb vagy utóbb). Sajnos kevésbé bírják a fájdalmat, hajlamosabbak a rákra, gyakrabban csípik meg őket a méhek, nincs lelkük, a boszorkányüldözések…..
Amikor szerdán véletlenül megláttam Hajdú "nyálgép" Péter műsorában Norbit és Rékát, már beugrottak a korábbi hírek arról, hogy a legvisszataszítóbb sztárpárok versenyében örök dobogós Schoberték tőzsdére kívánják vinni részvényeiket. S valóban, csütörtökön…..
Mint ahogyan a legtöbb sportágban a profi testépítésben is a cél, a test teljesítményének maximális kiaknázása, a határok feszegetése és a rekordok megdöntése.  Persze a sportágak eredményének mérése változó, de legyen az hossz, idő, esztétika, precizitás, valami mégis…..
Egy hónap sem telt el azóta, hogy egy 20 éves amerikai fiatal a halálba szteroidozta magát, mit sem törődve az intő jelekkel és orvosai figyelmeztetéseivel. Ma sajnos, szintén egy halálesetről kell beszámolnunk, amely ezúttal is egy fiatal, eszetlen egyetemista sportoló szteroid…..
21 éve Athénban, ezen napon történt a kosárlabda történetének egyik legértelmetlenebb balesete, amely során Boban Jankovics szerb kosaras a - Panionios görög csapat játékosaként - 5. személyi hibájára reagálva - ami kiállítást jelentett - belefejelt a kosár alatti tartóelembe. Azonnal lebénult a…..
Brother Hate 2014.04.26 01:19:09
A Dániában élő Svend Steensgaard életkorára csak egy számként tekint és bebizonyítja, hogy nem a bölcsesség az egyetlen dolog, ami növekszik az idő előrehaladásával. Szép kort élt meg a dán Svend Steensgaard, akinek még mindig van mit mutatni a fiatalabb erőemelő…..
Brother Hate 2014.02.23 01:43:45
Aktuális kis összeállításunk azoknak készült, akik mostanában adják fejüket a nőtartásra, illetve esetleg megszolgált, ódivatú feleségük helyett frissebb, korszerűbb asszonyt terveznek beszerezni. Divatok-hóbortok jönnek-mennek, az idők változnak. Ki emlékszik ma már…..
Brother Hate 2014.01.10 08:55:32
A szegénységből legkönnyebben a diploma megszerzésével lehet kitörni, a kutatások ugyanakkor azt mutatják, hogy a kiemelkedés a lelki terhek miatt visszaüt az egészségre. Korábbi posztunkban bemutattunk egy tanulmányt, melynek legfőbb következtetése az, hogy a szegénységből…..
Brother Hate 2014.01.10 01:21:31
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Amerikáról sok esetben hallhatjuk, hogy nincs nemzeti étele. Magyarországról ugye mindenkinek a gulyás, vagy a töltött káposzta jut eszébe. Ezzel szemben Amerikáról rögtön a hot dogra, a hamburgerre, vagy a pizzára, természetesen sok ketchuppal asszociálunk. Ez azonban téves, mert…..
A napokban a Time magazin által az év emberének választott Ferenc pápa úgy látja, a szegénység egyre szélesebb méreteket ölt, szakadékot teremtve a társadalom rétegei között. Ezért a gazdasági modellek átgondolását szorgalmazta a túlzott pazarlás megfékezésével. Új…..
Brother Hate 2013.12.13 16:24:28
Jenő, ezt a levelet nem írom meg neked. Nem írom meg, mert fölösleges. Ugyanazt tudod, amit én, illetve én ugyanazt írom, amit te tudsz, és ha néha – nagyon ritkán – eltanácstalanodunk, mindkettőnk helyett gondolkodik közös barátunk, a kabinetfőnök. Néha akkor is, amikor…..
Brother Hate 2013.09.03 15:29:01
A Wikileaks által kiszivárogtatott diplomáciai iratokból néhány, a volt Jugoszlávia államaira vonatkozó rész: Horvátország Horvátország európai uniós csatlakozása nem fog olyan egyszerűen menni, mint ahogy azt a médiában széltében-hosszában készpénzként kezelik. Legalábbis…..
Brother Hate 2010.12.01 16:30:39
@Archenemy: Ott a pont!
Egy kis politikai bulvárhír így a dögmeleg délután kellős közepén, az uborkaszezon elején. Novák Előd a parlamenti büfében azt tudta meg Wittner Máriától, hogy Kubatov Gábortól tudja, hogy Biszku Bélának 640 ezer forintos a nyugdíja. Mindezt annak kapcsán kotyogta ki, hogy a…..