Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LOST_LOST_LOST

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A nap képe 2011.11.17 17:03:00
via..
LOST_LOST_LOST 2011.11.18 00:05:14
@Aceton: Régóta kutakodok a témában, és hosszu idő telt el mire rátaláltam én is Drábik úrra. szerintem nem miniszterelnöknek, hanem köztársasági elnöknek kéne, ha elvállalná. Abba kell hagynunk a mocskolódást, elkell felejteni mindent amit eddig tanultunk, tanitottak, és új alapra kell helyezni mindent. Megoldást is nyújt: Új Pénz. Terjesszétek! Mert csak akkor változhat valami, ha ősszefogunk újra, és nemzetként gondolkozunk, nem pedig egyénként.

Egyébként a video után kicsit más megvilágításba kerülnek intézkedések, és az hogy elhatárolódtak az IMF-től. Argentina, Izland, Svájc. Tessék kutatni, és kikapcsolni a Valóvilágot, a R(ém)TL Hiradót, és a (Bűn)Tényeket, mert az egyhamis valóság.

Köszi hogy megnéztétek!
LOST_LOST_LOST 2011.11.18 00:06:54
@Atro: Értsük meg miben élünk, utána tudunk ellene védekezni, Közösen, összefogva!
Korábbi közlések szerint március 15-ig maradt volna a képernyőn az MTV híradósa, aki február közepén mondott fel, de ma az esti Híradó végén végleg elköszönt. D. Tóth Kriszta azt mondta, "kérem nézzék el nekem, ha a Híradó végén ma egy kicsit hosszabban köszönök el,…..
Nem tudni miért, de nem is annyira érdekes: mostantól ez az új logója a csatornának, sajnos, hadd tegyük hozzá menten, mert míg az előző egy kifejezetten karakteres ábra volt, ez most olyan, mintha a szomszéd gyerek hozta volna össze CorelDraw-ban.Ez az új:Itt baloldalon a régi,…..
LOST_LOST_LOST 2010.12.14 14:18:04
Az eheti Lost-adagot tessék jól megbecsülni, mert jövő héten nem kapunk, május 4-én folytatódik csak a történet. Ez a rossz hír, a jó az, hogy a 13. epizód nem hozott balszerencsét, éppen ellenkezőleg: kezdenek összeérni a szálak, ráadásul több síkon, és Evangeline Lilly…..