Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miseryhead

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden zenésznek van példaképe, aki nagy hatással volt munkásságára és stílusának kialakulására. Ebből kifolyólag előfordulnak olyan esetek, amikor egy már befutott vagy épp a siker kapujában álló előadó szerzeményéről kiderül, hogy ez bizony csak egy csúnya lopás. A…..
miseryhead 2012.06.10 09:18:15
@satch: Stairway to heaven esetleg?
Az én történetem 2007 tavaszán kezdődött. A megelőző hosszú időszakban folyamatos stresszben éltem, mind munkahelyi mind családi oldalról nagyon nagy nyomás nehezedett rám.   Egy nyilvános helyen voltam a feleségemmel, ahol minden komolyabb előjel nélkül hirtelen…..
miseryhead 2010.09.27 13:11:31
Emberek, ez egy nagyon ingoványos terültet, óvatosan a "szívből jövő" jótanácsokkal. Én 20 évesen megtapasztaltam egy gyógyszer mellékhatás által okozott középsúlyos depressziót, két éven keresztül küzdöttem vele, és tökéletesen elmúlt. 10 év távlatából sem látom a "valódi" okát, mert egyszerűen nem volt neki (életmódban, stresszben, akkor, mikor kezdődött minden felfelé ívelő pályán volt az életemben). A gyógyuláshoz pedig nem akarat kellett, bár voltam orvosnál is vele, Zoloftot szedtem én is, nem segített, de a tompulást, szexuális zavarokat én is megéltem. A gyógyszer elhagyása után fél évvel egyik nap egyszerűen elmúlt, ugyanolyan hirtelen, ahogy kezdődött. Érettebb fejjel, sokat foglalkozva az élet kérdéseivel, önfejlesztéssel azóta, a mai napig semmilyen értelmes okát nem találom a történteknek, viszont a kiváltó gyógyszer (Roaccutan) világszerte okozott hasonló tüneteket, ha jól tudom, kivonták azóta. Aki nem élte át azt, amit a posztíró is említ, hogy elindulna egy érzés, de félúton megáll, nem jut el a kifejezésig, az egyszerűen nem tudja, mi ez, és akarat hiányára, saját felelősségre keni az egészet, holott ez egy igencsak szörnyű helyzet. Hiszen az akarat is valamiféle belső stabilitásra, az érzéseidbe vetett hitre épül, ha ezt kihúzzák alólad, nem bízol az érzéseid létében sem, akkor szinte lehetetlen kitartóan küzdeni valami ellen, úgy, hogy kiégettség és üresség van belül. Ez egy ördögi kör, igenis meg lehet bolygatni az agyad külső hatásokkal is, amik nem az életvezetéseddel függenek össze, viszont borzasztó nehéz kimászni belőlük, és mégcsak tanulni sem tanultál belőle.
Ezzel együtt úgy gondolom én is, hogy nem az ssri tette véglegesen tönkre a szexuális életet, inkább a túl sokáig elhúzódó, a gyógyszerszedés alatti zavarok rögzülhettek pszichésen, esetleg korábban is meghúzódó, apróbb zavarokat ennyire a felszínre hoztak, és fixáltak.
Tehát a sávok megvannak, akár számonként 30 sáv szépen elrendezve, elkülönítve, elnevezve. A klasszikus felfogás szerint a keverés és a mastering két teljesen külön fázis, de ilyen esetekben, ahol ugyanabban a fejlesztőkörnyezetben lehet a masteringet is csinálni, ez inkább egy…..
miseryhead 2010.04.30 12:55:00
Azoknak az ismerőseimnek, érdeklődőknek, akik amatőr- vagy hobbiszinten érdeklődnek a hangtechnika, stúdiózás iránt, vagy csak szeretnék tudni, hogy dióhéjban milyen lépésekből áll egy olyan lemez készítése, mint az Exit Music - Hadd fájjon mindenkinek.Az előforduló idegen…..
...tényleg nagyon leegyszerűsítve, a teljesség igénye nélkül, inkább a laikusok számára, akik nem akarnak elmerülni ebben, de szeretnék érteni nagy vonalakban a bejegyzésekben gyakran előforduló idegen szavakat. editálás - a felvett sávok vágása, javítása, oda nem illő…..