Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolbaszov

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Otthon már javában tavasz van, azonban én itt Helsinkitől 280 km-re még csak most kezdem érezni, hogy a tél visszavonulót fúj. Itt-ott még lehet látni hószigeteket az erdőben és néha meg is csúszok a jeges verandán, amikor reggelenként álmosan kilépek a faházikómból... Szóval ha akarnám se tudnám…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Április 19-én nem sokkal…..
Kolbaszov 2011.08.01 13:09:09
@macska69: Nulla rizikó. Sokat sporoltam, többfélét is. Néha iddogálás előfordult de mások sokkal tobbet isznak nálam. No drog, no dohányzás,
kifejezetten nyugis alkat vagyok.
A bénulás szerencsére hamar elmúlt (gondolom felszívódott, akkor már a kórházban voltam). Most tanulok úrja biciklizni meg futni meg ilyenek. Még kicsit bizonytalan vagyok.
Kolbaszov 2011.08.01 13:14:42
@macska69: Köszi.
A Futóblog történelmében nem szokatlan, hogy valaki a futással egészíti ki az életmód változtatást és lesz képes csodákat művelni. Az alábbiakban bemutatnánk Papp Ádámot, vagyis a kommentelők közt paklist, aki tavaly júliusban még 157 kiló volt, most meg 98 és újabban a…..