Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarajos_sül

272 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körben a világ valamennyi népe megtöltötte a páholysorokat s minden szem az arénát nézte. Ott gyilkolták egymást a magyarok, torz jelmezekben, részegen!    Nagyon, nagyon régen írtam már, úgyhogy csak karácsonytól mesélek. :) Kaptam egy nagy szekrényt (amit Levi…..
Ma volt az IKSZ-es foci. Laci is játszott. Nem tudom hány csapatból 4-ek lettek. Szerintem nem rossz. Én ennek is örültem...
 Reményik Sándor: Gyűrűt készíttetek...Egy gyűrűt készíttetek, feketét, Acélból, - dísztelent, keményet, És a dátumot belevésetem, Hadd érezzem az ujjamon, hogy éget, S jusson eszembe, hogy az életem Egy kockára tettem föl…..
Hosszú idő után színre lépek én, Zita. Mivel Laci nem ír soha, engedélyt kaptam, hogy néha írjak. Most élek a lehetőséggel. :) Laci nem mondta, hogy mindenkinek boldog, békés karácsonyt, akkor most mondom én, az Ő nevében. :) Mindenkinek Békés, boldog karácsonyt! Laciéknál a…..
"Sötét erdőn leszek kis ház, mely meleg fénnyel hívogat,Érezd, hogy ha szólok Hozzád, minden szavam símogat."   Most ugye hosszan kéne írni, hogy milyen volt a szalagavató és milyen élményekkel gazdagodtam. De talán (biztos), hogy ezt most kihagyom. Izgultam egy…..
"Tegnap óta, minden más lett mi addig volt. Nehezebb már, pedig kisebb a súly."   Régen írtam. De valahogy akárhányszor a gép elé ültem, nem tudtam mit írni. Pedig bőven lenne mit, naponta legalább 5x van olyanom, hogy ezt leírom a blogba.  A szalagavató előtt…..
  A GameSpot két afroamerikai munkatársának meggyűlt a baja a hamarosan boltokba kerülő játékkal.     A test mozgására építő konzol lényegileg a játékost teszi meg a játék irányítójává. Nincs szükség billentyűzetre vagy egyéb eszközökre, a kamerarendszer…..
 "Köszönjük szépen, ma ennyi volt, nem jöhet más. Nincs happy end és túl bánatos, az előadás." "Ha meghalni félsz még, de élni nem tudsz már"   Annyi mindent tudnék írni, de mégsem akarom. Egyrészt, mert alapvetően nem akarok rájuk gondolni, de…..
Természetesen fake... de azért jól néz ki! :D  ..
 Kedves fiúk, lányok és melegek! Nagy szeretettel és egy kis félelemmel köszöntöm Samut (30zSamu) szerkesztői körünkben. Azért egy kis félelemmel, mert Samu egy állat és még büdös is, dehát a miénk és szeretjük! :P Samunak jó blogolást, mindenki másnak jó…..
 Zitta, Kerék, Zitta, Kerék, Zitta, Kerék! :) Hát ez érdekes 3 nap volt csütörtöktől szombatig. :P Csütörtökön Zittával, Levivel, Zsófival és Dórival voltunk Kerékben. Zitta "elsőbálozó" volt! :P Miután hazakísértem, még visszamentem Kerékbe, de már nem…..
Jó képek, borzalmas zenével... Szóval egy zenét is rakok mellé! :P   ..
 És aki hülye... :P  ..
Nem tudom, hogy mikor volt az utolsó bejegyzésem... nincs kedvem megnézni! :P Szóval ami éppen eszembjut, azt leírom.   Szóval így hirtelen az, hogy most pénteken voltam Zittáéknál. Sikerült körübelül 5 mondatból elintézni a "bemutatkozást"! :P Érdekes volt...…..
Az emberi hülyeségnek nincs határa... :P  ..