Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keldvi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kontár Vidámparki ötletgyár! 2010.02.23 13:55:00
Mint tudjuk, a Budapesti Vidámpark a tervezett bevételek elmaradása, a gazdasági válság, és tovagyűrűző problémák miatt likviditási gondokkal küzd.Bizony, sajnos megtörténhet, hogy unokáink már nem fogják tudni, milyen nagy élmény is a 38 méter magas Óriáskerékről belátni…..
keldvi 2010.04.21 18:06:54
Sziasztok! Mentsük meg a Vidámparkot? Nos, ez nem kérdés! Noha őszintén bevallom nektek, hogy én csak kívülről láttam eddig (nem is egyszer), de ennek ellenére is vannak ötleteim; íme:
* Mivel NAGYON sokan szeretik a Vidámparkot, ezért talán fel lehetne venni önkénteseket. Félreértés ne essék, itt most nem arra gondolok, hogy minden fizetett alkalmazott helyére önkénteseket kell felvenni! Ezzel több ember bérét is "meg lehet spórolni", márpedig ilyen ínséges időkben sok kicsi sokra megy. Az önkéntesek pedig kapnának mondjuk havi 1-2 olyan napot, amikor ingyen felülhetnek bármire. Bármiben lefogadom, hogy önkéntesekből nem lenne hiány! :)
* Véleményem szerint a Vidámpark nem csak abból áll, hogy játékok, ozt ennyi! Aki elhalad mellette (én a 72-es trolival szoktam), az láthatja, hogy mennyire... szépen fogalmazva undorítóan néz ki az a szürke beton "kerítés". Át lehetne festeni valami színesebbre, valami élénkebbre, s akkor talán a túristáknak is feltűnik, hogy "jé, ott egy vidámpark!".
* Kétségtelen tény, hogy a jegyárak egy picit magasak; ennek mondjuk talán az lehet az elsődleges oka, hogy alacsony a látogatottság. Szerintem meg lehetne szüntetni az éves bérletet, mert aki sokat jár oda, annak persze megéri, de nem a Vidámparknak. Ezzel egyidőben viszont be lehetne vezetni egy amolyan kombijegyet az Állatkerttel vagy a cirkusszal közösen.
* Amikor éjszakai is nyitva tart, lehetnének például koncertek vagy más, hasonló események. Biztosra veszem, hogy vannak olyan együttesek, fellépők, stb., akik nagyon szívesen elvállalnák a koncertet önkéntes alapon vagy egy-egy napijegyért cserébe.
Nos, első körben ennyi, de még gondolkodom! :)