Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Firewalk

23 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénz nem boldogtalanít… Tudom, miről beszélek, ugyanis éppen most tapsoltam el 80 milliót egy orgiára. Nem egy orgiasorozatra, csupán egyetlen alkalomra. De menjünk sorba. Ha valakinek irdatlan sok lóvé szakad a nyakába, törvényszerű, hogy megőrül egy kicsit. Hiába…..
Megbeszéltük, hogy lerángatjuk a csajt a pincébe és alaposan megkínozzuk. Persze, semmi maradandó (nehogy panaszkodjon a szüleinek) és látványos heg sem lesz rajta. Szegény kislány, vajon mit fog majd mondani a mamának? Szegény kislány? Pontosabban: gazdag kislány, ugyanis ezért…..
talán annyival kevesebbel száguldottunk, mint ahogy a többiek tippelték, de a hetvenegyedik kilométerkőnél mégis észrevettük, hogy a zsaru mobil veszettül a nyomunkban van, tudtuk, miért szegődött utánunk, bár nem szirénázott, mégis úgy láttuk jónak – a nálunk lévő…..
anonim [szexfüggők] tisztelt ház 2010.07.05 08:32:00
arra figyeltem fel, hogy az új titkárnőm lohol utánam, és még mindig „Képviselő urazik” pedig már három napja mondom neki, hogy ne hívjon így: hívjon Lajosnak, Karesznak, Sanyinak, Lacinak, Faszinak, de ne képviselő urazzon, kávét főzni tud, de én mégis a formás…..
ami először feltűnt a nevetséges alakú melle és a szörnyű anyja volt, aki ma valamiért transzvesztitának öltözött – némán ültünk a mikrobuszban és a szemüveges baszatlan csaj végig arról győzködött, hogy menjek külföldre az egyetem után, mert milyen jó az, ha az…..
álmodozva nézte a fehér falra aggatott absztrakt festményeket, egy avantgárd neoprimitív posztmodern festőművész szárnynélküli szárnyas oltárát, amit magának emelt, vagy tán az Újévi fogadalmának állított, miszerint szűnni nem akaró kitartással megfogadja, hogy…..
anonim [szexfüggők] bret. e. e. 2010.06.21 08:34:00
az érctermelő tárna mellett, ő sóhajtott, én nyögtem, de mindketten elhallgattunk, amikor felgyulladtak a fejünk felett a lámpák, szűk kis pinájában azonnal zsugorodni kezdett a pöcsöm, pedig amúgy is tágas egy nuna volt az, valósággal harangozni lehetett benne, aztán…..
(abszurd móka - rövid, színes ál-hírek a nagyvilágból) Illegális pornóképek! Illegálisan terjesztett pornográf fényképeket rejtegető bűnszövetkezetet tartóztatott le a veszprémi rendőrség a napokban. A lefoglalt számítógépeken 60-70 éves nőkről és férfiakról…..
akkor sem foglalkozott vele, amikor Kitty az asztal alatt elkezdte babrálni Gábor ágyékát, mivel a srác nem volt fából, egy idő után lassan hátratolta a székét és elindult a konyha irányába, ám hamarosan ki is szólt onnan lihegve: „Kitty, ide tudnál jönni…? persze…..
anonim [szexfüggők] A folt ! 2010.06.11 06:29:00
(rövid abszurd színdarab 1 felvonásban – szabad börleszk) Első jelenet: (Egy úr és egy drága bundát viselő, gazdag kishölgy áll a buszmegállóban) Úr: Khm, elnézést, kisasszony, hogy megszólítom, de ondó van a kabátján… Hölgy: Hogy micsoda? Hát,…..
- De ki vagy elégedve, Józsi te, tán baszodábú gyötté’? – hörgi mögöttem egy bajszos cigány, a kocsmába éppen belépő spanjának, aki piros mackónadrágot visel, lila atlétatrikóval és fehér gumiklumpával. Leülnek és hangosan beszélgetnek, nem értem miről. Nem…..
Van egy barátnőm, akinek nagyobb a szíve a kelleténél: ha valakit nagyon kedvel, a végletekig is képes elmenni érte… jelen esetben azonban szabott néhány feltételt. Ennek a lánynak van egy nagyon kedves 50 éves nyelvtanárja, aki gyönyörű szerelmeslevelekkel bombázza…..
A szülei éppen nem voltak otthon, én pedig gazdagék füvét nyírtam. A mit sem sejtő kislányt először a hátsó kertben álló „régi ház” előszobájában kaptam el, melyből beláttam a romos nappaliba, ahol már évek óta le volt szakadva a roló: egyszerre volt…..
(az előzmény itt olvasható...) Már elérték a tízezer méteres repülési magasságot, amikor Szindbádra rátört az eddig elfojtott repülési iszony. Homlokán kiütött a veríték, szédült, sápadt. A másik két társa észrevette, hogy vészesen beborul a hajós arca, ezért…..
Hajnaltájban Szindbád sürgető kórságra ébredt: Még sosem ültem repülőn! A hajós már bejárta a fél világot, és annak minden tengerét, így ha nagy ritkán partra is vetődött, mint kimerült medúza – és ideje engedte - megejtett bizony egy-két jóképű delnőt, büszke…..
anonim [szexfüggők] Ready to fly? 2010.05.17 08:50:00
Egyszer helyettes sofőr voltam Ferihegyen egy kisebb utazási iroda megbízásából. Amint várom a vendéget, kénytelen vagyok elnézni, ahogy a Zóna Taxit reklámozó ledér szuka rövidszoknyában fel-alá riszálja magát előttem. Nagyon izgatóan mozgatta a seggét. 40 percet késett a…..
Amikor még unatkozó kolis voltam, alkalmanként összegyűltünk valamelyik társunk szobájában és némi olcsó pálinka és pocsolyaminőségű sör mellett mindig kitaláltunk valami idióta társasjátékot. Az egyik legjobban sikerült happeningünk a Gusztustalansági verseny névre…..
Vad orgia volt… jó, nem volt annyira vad, viszont egy vadi új élmény volt számomra… Még tavaly nyáron történt, hogy elmentünk egy római nudista strandra egy meleg barátommal, Dancival. Nem próbálkozott nálam, mert nem voltam az esete, engem meg kapásból nem érdekel a…..
Az egész mese ott kezdődik, amikor egyszer a volt barátnőm részegen állított haza. Utoljára. A lakás az enyém volt, de a nő már rég nem. Most is valamelyik tizenhét éves tacskójával múlatta az időt. Azt hitte, hogy észrevétlen besettenkedhet, mint egy hotelbe, és elbújhat…..
Kával az interneten futottunk egymásba egy análszexel foglalkozó fórumon. Hamar át is ruccantunk privibe. A szaftos levelezésünket hamar fotócsere követte. Nem volt túl szép csaj, de áradt belőle valami elemi vadság. Vékony, fekete hajú csajt képzeljetek el, kis fejjel és nagy…..
A Nisi Masa, nemzetközi fiatal-filmes szervezet által idén 8. alkalommal megrendezésre kerülő forgatókönyv pályázat témája: Tabu. A pályamunkák beküldési határideje 2009. július 31. A nevezés minden olyan 18 és 28 év közötti fiatal számára nyitott, akik a pályázatban…..
Firewalk 2010.05.02 08:40:04
@sarkor: lenne értelme?? úgysem számít, ki nyer... eddig is csak fingfaragás volt
Az idén beérkezett több mint 30 munka között rengeteg igényes írást talált a zsűri, éppen ezért rendkívül nehéz volt kiválasztani azt a két forgatókönyvet, amelyek továbbjutnak a nemzetközi zsűri elé. Az elbírálás során különös figyelemmel voltunk a történet…..
Firewalk 2010.05.02 08:30:58
már eltelt 2 év, de csak most találtam meg a blogot. Szóval 2 éve megint nyertek,.. és 2007-es nyertessel mi van?? magyar.film.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1622&catid=1&Itemid=4

Már sok helyről hallottam, hogy ez az egész nisi masa egy hasznavehetetlen dolog, egy pénzmosoda vagy mi. Mert a filmek nem készülnek el és a hazai képviselet is vastagon szarik bele és csak utazgat meg pojácáskodik a lóvéból.

Én is többször pályáztam, sosem nyertem, de nem is bánom, mert csak idegeskednék rajta...
Ki kéne vizsgálni a bandát... és elszedni a Nokiás dobozokat tőlük

FireW
(Az előzményt itt olvashatod.) A zászlót az ágyra terítettük és levetkőztettük egymást. Lia az ágyra feküdt és a kiürült borosüveget elkezdte felhelyezni a seggébe. A vastag résznél természetesen nem ment tovább… meg is ijedtem volna. Még így is sokkoló látvány…..
A reggel hideg, de az este forró… Június. Egy tavaly berlini kiruccanásom beszámolója következik: céltalanul látogattam a városba, pont azért, amiért a többi turista – világot látni. Van Berlinben egy tér, amit a helyiek csak „der Raum der schrecklichen…..
Amikor 21 éves voltam, egyik szombat éjszaka felszedtem egy nagyon őrült nőt. Látásból már ismertem, az apjának zöldséges standja van az X piacon. Néha látni a lányt is, ahogy a mérleg mögé áll és szép kezéből krumplit, répát és uborkát mér. Gyönyörű, dögös……..