Regisztráció Blogot indítok
Adatok
logerm

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az óriásplakát remek, és mint kiderült, a CBA (!) plakátja ... úgy látom, nekik is tele van a hócipőjük. "„Nem tűrhetjük tovább, hogy országunkat hazug, jellemtelen gazemberek vezessék, akik Magyarország számára jelentős visszafejlődést hoztak. Az elmúlt…..
logerm 2010.04.21 18:10:30
Szeretnék köszönetet mondani a CBA "nagy urának",hogy ennyire gondoskodik a tékozló magyar ember hovatartozásának problémájában.De vérlázítónak és undorítónak találom,hogy a "tiszta magyar hálózat" üzletébe belépve is ezt nyomják az arcodba.(CBA magazin)
Külön gratulálációt kaphatna az egyik nagy CBA rendezvény beszédéhez,melyben az első két percben még a CBA tökéletességét ecsetelte,majd gyors témaváltásban a politika és az általa isteni szintre emelt pártjával foglalkozott.Boldog vagyok ,hogy ekkora pártszimpatizáns de tartsa meg magának a hovatartozását mint azt teszi több millió normális ember,nemhogy még publikálja is.
Én úgy gondolom,hogy hagyja meg mindenkinek a döntés jogát ,hogy mely irányba is szimpatizál.
A plakátról annyit,hogy az "ÍTÉLEDIDŐ" szöveggel nincs gond,mert ami az elmúlt évek gyalázatos kormányzását illeti ez pont aktuális.....DE....,ha már feltüntetik a magyar színeket akkor egy picit nézzenek már magukba a CBA vezető hősei,hogy hány és hány undorító és gusztustalan külföldi cuccal próbálnak szó szerint megetetni.A magyar vállalkozó akinek szíve lelke benne van a portékájában,meg persze ugye elhajtjátok messzire a "nem tudjuk hova kitenni","túl drága","nem fizetsz eleget,hogy bekerülj" című dumával.De ha valakinek sikerül is bekerülni ebbe az "elit" körbe mint beszállító akkor az már vagy "ősidők" óta szállít vagy persze,mondjuk ki, párt közeli cég.Aki ebből a kiváltságból kimarad annak marad egy kisebb hálózat vagy mehet a sóhivatalba és árulhatja a termékeit a ház előtt miközben, a csókos és külföldi szutykokat próbáljátok rózsaszín felhőbe burkolva az ember szájába adni.Az ilyen beszállítóknak egy fontos üzenet:ha pénzt akartok keresni akkor inkább menjetek el dolgozni,felemelő érzésben lesz részetek...
Bízom benne,hogy ezt az ÍTÉLETIDŐ dumát magatokra is veszitek és e szerint válogatjátok meg,hogy kitől is kértek árút!
A repce megjelenítése a plakáton pedig sokat elárul az értelmi szerzőjéről.....
Tudom,sok az indulat a mondanivalómban,de elég volt,hogy dolgokat a szőnyeg alá söprünk és ha arra kerül a sor ,hogy tabu témák döntögetése következik akkor szeretünk mindent megmagyarázni...