Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azaVallai

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HírTv-hez igazolt Veiszer Alinda, Alinda címen indít beszélgetős műsort hétköznap esténként, első vendége Nagy Kriszta Tereskova festőművész lesz, vettük tudomásul rezignáltan, majd robbant a gecizős beharangozó videó, úgyhogy olyan izgatottan ültünk a tévé elé, mintha…..
azaVallai 2015.09.22 11:06:22
@szárny: És az baj, ha egy tulaj-riporter-riportalany tengely nem "egyenes"? A hír TV vel pont ez volt abaj eddig, hogy gondosan ügyeltek arra, hogy minden pontosan működjön (Bölcsvezérünk-Tulaj-Riporter- Riportalany). Most ez megdöccent és egyértelműen a TV javára vált.

Arról meg, hogy ez sokáig nem fog így kitartani nem ők tehetenek.
A Malévot nem Váradi Wizz-góré  nyírta ki azzal, hogy felnyomta az uniónál, normális piaci versenyben tök esélytelen volt a lezüllött, szétlopott nemzeti légitársaság. Hagyjuk most már azt, hogy lehetett volna helyette indítani egy újat, egy faszántost, de Viktorék vagy…..
azaVallai 2013.11.02 09:56:49
@Versenycsiga: Helyes hogy fingatod őket, ha nem vagy elégedett.
Azért felhivnam a figyelmedet, meg a többi olyan posztolónak is, aki azért nem akar repülni "ezekkel" mert mindig késnek, hogy a független statisztikák alapján ezek a cégek (na jó nem mind de a Wizz pont ide tartozik) kevesebbet késnek mint a hagyományosak. Ez részben azért van mert vadiúj flottával repülnek, nem ugy mint a hagyományosok, de talán azért is mert az üzleti modellük miatt kevésbé engedhetik meg maguknak a késést (kevés géppel, maximálisan pörgetve minél tübb viszonylatot teljesiteni).

Konkérétan:

www.flightstats.com/go/FlightRating/flightRatingByCarrier.do?airline=%28BA%29+British+Airways&x=36&y=4

www.flightstats.com/go/FlightRating/flightRatingByCarrier.do?airline=%28W6%29+Wizz+Air&x=19&y=8

Le lehet kérdezni járat szerint is, igy az elmult 3 hónapban BA 3 járata : 98, 90, 67%, mig Wizzair 98, 90, 83%.
easyJet funok figyelmébe, ott 100% mind2.

Lehet csemegézni, ellenpéldákat találni de a tendencia ott van.
azaVallai 2013.11.02 15:31:47
@nemsirunk: Hát persze, torzit.

Az egy napos késés az -igazad van - tényleg inkább törlés lenne, de ha a maximum késés 525 perc a Wizzairnél és 0 (azaz nulla) törlésük volt, akkor ugye abban egyetértünk, hogy hülyeséget irtál amikor:

"Be kell nézni az Index low cost topikjába, folyamatosan érkeznek hírek a Wizz törléseiről. Van amikor egy egész desztinációt, van amikor csak ritkítják a járatokat (a már részben eladott járatokat!!!). "

A tények makacs dolgok.
azaVallai 2013.11.03 08:14:17
@Sosevót: Ez egy viszonylatban egy járatra vonatkozik mindkét cégnél. Nyilván ez a Wizzair reggeli 6.00-ás és a BA 8.15-ös gépe. A reggeli gépekre majdnem igaz hogy Sosevót késés :-)
Az estieknél sűrűsödik.