Regisztráció Blogot indítok
Adatok
degumentes

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ugorj le az Orbán-vonatról, ami a semmiből a semmibe tart!" Fontos üzenet a magyar népnek címmel a holland köztelevízió vasárnapi szatirikus műsora készített videóklippet, amit a tegnapi adásban be is játszottak, az Orbán-rezsimet és a NER-t a holland nézőknek bemutató műsor részeként...
Igaz hogy a cím általánosítás, mert nyilván nem minden huszon-harmincéves távozik másik országba, de biztosan mindenkinek van a rokonsági-baráti körében olyan, aki felállt, összecsomagolt és köd előtte, köd utána. Később ők lesznek azok akikről így folyik a diskurzus: "Hja, most XY épp tízszer…..
degumentes 2017.02.01 20:32:07
@dunántúli gyerek: Azt magyarázd már meg nekem, hogy az hol potyázás ha valaki Magyarországon csináltatja meg a fogát, mert kevesebbet kell neki fizetni ugyanazért a szolgáltatásért? Ezt hogy szarabb a kinti mint az itthoni:D vicces! Nekem 9db csavar van a kézfejembe meg egy lemez, Németországba volt balesetem Augsburgban műtöttek, hazajöttem pihenni, itthon vették ki a varratokat meg drótot amivel rögzítve volt az ujjam. Gondoltam ha már itthon vagyok akkor a csavarokat is kiszedetem, mert teljesen mindegy hol csinálják fizetni a német biztosító fizeti! csak az volt a probléma, hogy a Sport kórházban azt mondták szépen összeforrtak a csontok csak nekik nincs ilyen kicsi csavarhúzójuk és nem bírják kiszedni! Tényleg szarabb a kinti mint az itthoni! Egyébként ezt honnan veszed németeknél kétszer feküdtem kórházba, anyám meg az itthoni egészségügyet erősíti, tesóm meg már lelépett a németekhez, gyerekekkel együtt! Az a baj hogy aki itthon van az nem tudja mi van kint és nem tudja összevetni a két dolgot, csak azt lát amit a média az orra alá dörgöl, mert ameddig kenyér van meg cirkusz, addig minden fasza!
degumentes 2017.02.01 20:42:01
@dunántúli gyerek: nem neked szerettem volna címezni csak félre ment. monddazigazatmar-hoz szolt volna a hozzászólásom.
degumentes 2017.02.02 06:19:30
@monddazigazatmar: Értem, amit mondasz, de ha ezen az elven mozogsz, akkor az meg a gazdaságot élinkíti, hogy én a 2500€ fizetésem több mint 50% Magyarországon költöm el! Akkor melyikkel jár mégis jobban az ország, ha én egy szakmunkás bér után fizetem otthon a TB hozzájárulásokat, vagy ha időnként, ha éppen otthon vagyok akkor az otthoni ellátást veszem igénybe, nem potyázok van E106-om, mert a családom Magyarországon van és csak egy fiam van, így nem jár az ingyenes fogorvosi ellátás. De mindegy is aki elmegy otthonról úgyis az a köcsög, nem a körülmények olyanok és az emberek mentalitása, ami miatt nem marad otthon. Csak egy kis érdekesség, ha itt a svájci határ környékén, bárhol meghallok valakit magyarul beszélni, azonnal a másik irányba indulok el (bújtatott magyarság) , hogy miért? Álltslában ha belefutok egy magyar társoságba itt kint és rájönnek, hogy magyar vagyok, akkor az első három kérdés, amit feltesznek a következő: Hol dolgozól? Mennyit lehet keresni? Tudsz e segíteni? Amikor segítesz, legtöbb esetben soha nem kapod vissza, ez a jobbik eset! Nem fogok kint maradni, legalábbis remélem és azt is remélem, hogy abból a mentalitásból ami itt rám ragad, tudok valamit haza importálni. Talán, akkor a fiam nem fogja a példámat követni!
Subba Reggeli torna 2013.10.03 09:00:00
Lehet, kicsit furcsának tűnik így elsőre, de láttál már dagadt halat? Na ugye. ..
A világ gazdagjai csak 275 darabon osztozhatnak a nemzetközi kerékpárpiac luxus kategóriájának ma elérhető egyik legszofisztikáltabb és legdrágább elektromos bringájából. Közülük volt már olyan, aki a Veyronja mellé látatlanban, interneten rendelt, de azért a 7-8 milliós…..
degumentes 2012.02.19 15:27:20
Subba Csin csin! 2011.05.26 08:07:00
Obama kellemetlenül elbaszta tegnap este a Buckingham palotában a protokollt, amikor a himnusz alatt dumált, és ráadásul a pohárra is elsőként mart rá, a királynő előtt. Arc!     ..
Subba Subba Records: Veterans 2011.02.24 10:00:00
Hát ez csontig lemart. Van autotune is! (via the chamber)..
Az IndyCar külsős pilótákkal akarja feldobni utolsó idei futamát: egymilliárd forintnyi dollárt fizet egyetlen nagydíjsikerért, ha olyan nyer, aki nem rendszeres tagja a sorozatnak. "Ha bárki az IndyCar-szérián kívülről, beugróként győz Vegasban, ötmillió dollárt kap. Öt…..
Belsőség Get well, Robert! 2011.02.07 15:21:00
Nem megyünk bele abba a kérdésbe, mennyire bölcs dolog Forma-1-es top-pilótaként raliversenyen indulni egy hónappal a szezon kezdete előtt, ahogy nem megyünk bele abba sem, hogy a rali és az F1 nem véletlenül két különböző sportág. Már csak azért sem, mert tudjuk, hogy a lengyel…..
degumentes 2011.02.07 16:13:55
@robian:
Nekem is pont az jutott eszembe, hogy lehet visszahozzák Kimit!
A Sauber videóján jól látszik az új alkatrész működése. A légterelő egyik kereszteleme le-föl csapódik, mintegy öt centiméter széles rés keletkezik, ha a pilóta úgy állítja. A hatás az egyenesben akár 15 km/h óra pluszt jelenthet és előzéseket. Használatának persze…..
Víz az üzemanyaghoz! Javaslat... 2010.12.20 09:49:00
Ho-ho-ho Kedves Gyerekek!Miután nem tudom igazán lemérni, érdekel-é egyáltalán valakit, amiről írom a bejegyzéseket, szeretném ha a jövőben, egyfajta Önök kérték formában folytatódna a dolog. De.... arra is megkérném a Tisztelt Egybegyűlteket, mielőtt kérdésük akadna,…..
degumentes 2010.12.31 08:39:23
@patkolttojas: Az a D17.pdf az egyetlen efi amit találtam a neten és arra is azt írták, hogy nem működik, akkor minek fizessek, azért hogy vagy jó vagy nem! Nem tudom melyik fórumra gondolsz, de mindig vissza szoktam olvasni a fórumokat. A lényegen nem változtat, hogy cellákat árulnak is, de azokhoz megfelelő elektronikát nem nagyon lehet találni! Ha te olyan sokat találtál, ami működik is és minden igényt kielégít, akkor miért nem osztod meg velünk is itt ezen a blogon???
degumentes 2010.12.31 12:10:32
@patkolttojas: Nem zavar ha kioktatnak mert én se értek mindenhez, sőt minél többet tudok annál inkább arra jövök rá hogy semmit nem tudok:D Nem akartam senkit se számon kérni, csak azt jegyeztem meg, hogy keveset lehet tudni az elektronikákról! Konkrétan nekem egy olyan együttes elektronikára lenne szükségem, amiben megtalálható egy PWM egy EFIE és egy MAP/MAF valamit legyen hozzá egy olyan lcd kijelző (nem vagyok nagyravágyó:D) amin nyomon lehet követni a beállításokat! Egy ilyen elektronikáért akár még pénzt is adnék, bár engem se vet fel a pénz! De köszönöm a linkeket át fogom olvasni mindet!
Sziasztok!Egy ideje már gondolkodtam azon, hogyan lehetne pontosabban mérni a cellánkban keletkező gázt. Eddig is mértük, PET palackokkal, vagy egyéb tudományos módon. Aztán mint mindig, előjött egy rossz szokásom, utána olvastam a dolognak. Kiderült, itt elég sok hiba csúszik a…..
Subba Varázslat: Sör 2010.12.26 13:16:00
Öröm nézni! ..
degumentes 2010.12.26 15:24:29
Viszonylag szabványos karácsonyunk volt, idén először közös fadíszítés, a szokásos bejgli, mézes süti, meghitt csendeséj, élénkebb pásztorokpásztorok, lezárva vidám jinglebellsszel, no meg a feltekert fűtés. Ajándék vonalon sem tudok különlegességekről beszámolni, én…..
Tegnap, Kispest, sikertelen bankrablás. (thx oipeti)..
Subba AMERIKA FUCK YEAH 2010.11.24 09:26:00
Forma-1-es autót próbált ki a hétvégén Vlagyimir Putyin, Oroszország miniszterelnöke. Szentpétervár mellett száguldott a Lada szponzorálta Renault néhány éves modelljével, a hírek szerint 240 kilométer/órás sebességet is elért. "Elsőre nem is rossz - mondta Putyin,…..
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
Kedvenc autókereskedőnk ismét kitett magáért.NÉHÁNY CENTI NYILVÁN CSAK RÉSZLETKÉRDÉS. ELMÉLKEDIK AKINEK A KICSI VAN, DE HAVER, NE ÁMÍTSD MAGAD, MINDEN MILLIMÉTER SZÁMÍT. AHOGY RÁFESZÜL A PUHA BŐR AZ ÜLÉS VÁZÁRA KISIMULNAK A RÁNCAID, TUDOD HOGY JÓL VÁLASZTOTTÁL. AZ…..
degumentes 2010.09.27 16:44:05
Elég mondjuk az ötven-hatvanezres, ahhoz, hogy mi lehessünk a környék legkirályabb drifterei. Most, amikor már a csapból is Monster által kreált Ken Block folyik (Tényleg, mikor indul már WRC-ben, hogy megmutassa igazán mit tud? Volt róla szó nem?), egyre inkább divatba jön a…..
Vettem egy autót. Nem nagyot, nem kicsit. Szóval az történt, hogy a suli végeztével, még júniusban odahívtam Bálint fiamat, megbeszélni, mi lesz a nyáron. Elvégezte az első osztályt, jól olvas, én pont ebben a koromban rágtam át magam az első könyvemen, a Frakk a macskák…..
Sziasztok!Úgy látszik nem volt hiábavaló a sok kérés, bejegyzés, meghallgattak az égiek, vagy Ti, vagy mind kettő!Pár héttel ezelőtt megkeresett egy blog olvasó, aki mellesleg elég jártas elektronikában és autó ügyben. Nem részletezném egymásra találásunk körülményeit,…..
degumentes 2010.08.26 16:55:46
@lütyő: Ha jól tudom motorféknél nem kap üzemanyagot a motor, de ebben az esetben folyamatosan megy a hho a levegőszűrőbe és lehet ettől van, hogy nincs olyan motorféked.
Sziasztok!Kicsit megpezsdült a blog a hozzászólások révén, főleg Farkas HHO ügyben. Emberünk annyi ellentmondó információt hord össze a honlapján és a videóiban, hogy az már szédítő. Gondolom élőben se lett senki okosabb Kaposváron. X Amper x Liter stb. Egyébként nemes…..
degumentes 2010.06.07 17:51:44
@zeix: Az ha jól tudom, az triak vezérlés.