Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vendég Kawás

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kawasakis Játékunkra érkezett Zoli írása egy emlékezetes Kawasakis élményéről. "Mint sokan mások én is már gyermekkoromban megfertőződtem a benzingőzzel. Imádtam mindent, ami hangos és gyors, azonban a motorok iránti rajongásom plátói maradt, kimerült abban, hogy olvastam…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Attila írása egy emlékezetes Kawasakis élményéről. "Sziasztok motoros sorstársak! Az első Kawasakis élményem kb. 3 hete volt, mikor is el kellett vinnem műszakira frissen vásárolt 1982-es Kawasaki GPZ 750-esem. Az előző tulaj jó barátom, négy…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Gabesz írása egy emlékezetes Kawasakis élményéről. "Sziasztok! Nos ez nem is annyira élménybeszámoló, hanem inkább hogyan lettem Kawás újra. Anno még a simsonos időszak után egy Aprilia Af1125-tel róttam a kilométereket. Jó kis…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Zsolt írása egy emlékezetes Kawasakis élményéről. "Üdvözlök minden Kedves Motoros Barátot! Megosztom veletek legkedvesebb motoros élményemet. Ami nem más, mint a saját motorom! Eddig sokat motoroztam MZ-kel, de valami komolyabbra vágytam. Anyagi…..
Kawasakis Játékunkra érkezett István írása egy emlékezetes Kawasakis élményéről.   "Minden egy átlagos nyári napon, egy tesztmotorozáson kezdődött. Szép napos idő volt és a közeli Kawasaki márkakereskedés nyílt napot szervezett, ahol természetesen a motorokat is ki…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Zöld Piszok tesztje saját motorjáról.   "A kezdet! Kawasaki ER-6fSzóval kezdjük az elején de ne a kerék feltalálójával mert neki is annyi ideje volt, hogy ráért volna a hiperhajtóművet is feltalálni mivel utólag minden találmány…..
Kawasakis Játékunkra érkezett ERikk írása, egy emlékezetes Kawás élményéről. "Sziasztok! Erik vagyok Szegedről. Sokat gondolkoztam, hogy írjak-e, mert nem tudok valami jól fogalmazni, de úgy döntöttem, hogy írok, mert nem veszíthetek vele semmit. Első Kawasakis élményem…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Yolesz írása, egy emlékezetes Kawás élményéről. "Üdv Mindenkinek! Olvasom itt a blogon a többiek írásait és gondoltam én se maradhatok ki egy ilyen összetartó közösségből.... Úgy mint többen, én is végigjártam a szamárlétrát. Kezdve…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Toncsi írása, egy emlékezetes Kawás élményéről. "Sziasztok! Hogyan is lettem kawa tulajdonos.....kezdem az elején: Gyerekkorom óta sokat motoroztam,voltam vagy 10 éves már amikor elkezdtem anyám Babettájának húzni a gázt!! Aztán jött a póni…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Norcsi írása, egy emlékezetes Kawás élményéről.   "Sziasztok, Varga Norbert vagyok. Élek a Kawasaki által kínált lehetőséggel és megosztom veletek miként került hozzám a terep színű ER-6n még 2009ben. Tudjátok a "festegetős…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Ákos írása, egy emlékezetes Kawás élményéről."Hát én nem egy konkrét történettel rukkolnék elő,hanem hogy lettem Kawás.Nos jó pár motor elfogyasztása után,amik 2üteműek voltak,a végén egy rgv250 gammával jött pár év…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Zermeister írása, egy emlékezetes Kawás élményéről. "A ZéXeR - talán tanulságos - Teljesen tipikusan kezdődött az én történetem is. Amióta az eszemet tudom imádom a guruló, benzint égető dolgokat, legyen az 4 kerekű vagy 2. Anno az…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Gábor írása, egy emlékezetes Kawás élményéről. "Igazából én azt szeretném megosztani veletek, hogy miért is lettem Kawás és miért leszek az mindig :-) Gyerek korom óta motorozom, kisebb nagyobb gépekkel. Volt egy pár év szünet amikor a…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Kawazoli írása, egy emlékezetes Kawás élményéről."Sziasztok. Leírom én is hogy lettem Kawasakis.2007-ben kezdődött,mikor megláttam az egyik barátom Kawasaki ZX-7R típusú motorját.Addig nagyon suzukis voltam de onnantól nem. Szerelem volt…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Amti írása, egy emlékezetes Kawás élményéről."ÉvadzáróSzinte materializálódott a friss levegő a késő őszi szikrázó napsütésben. Ezt érezhette a GÉP is, mikor az oxigénben dús molekulák behatoltak robbanóterébe, hogy átadják…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Tamás írása, egy emlékezetes Kawás élményéről."Hellósztok.Egy Kawasaki ZRX1200R boldog tulajdonosa vagyok. Szeretnék én is írni egy számomra felejthetetlen élményről.2000-ben tettem le az A1-es kategóriát és nyüstöltem egy MZ-t majd három…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Kawiman írása, egy emlékezetes Kawás élményéről. "Hogyan kezdődött? 1997 május. Éppen sajgó tagjaimat ápolgatom és a frontális ütközés következtében összegyűrődött FZR-t próbálom lelki szemeimmel újjáépíteni. Szinte lehetetlen…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Gyula írása, egy emlékezetes Kawás élményéről. "Örömmel értesültem erről a játékról, remélve, hogy nem csak Kawások fogják olvasni. 1984.márciusában kaptam meg a motor jogsit, azóta rengeteg kétkerekűvel volt már dolgom. Volt KGST-s,…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Kutya írása, egy emlékezetes Kawás élményéről. "Miért pont a Kawát választottam annak idején? Bármilyen elcsépelt, a motor választott engem. 1998 tele. Egy tévedésből kifolyólag ezt a telet egy autó, a 'bizonyos' Lancia Delta volánjánál…..
Kawasakis Játékunkra érkezett EmtÉ írása, egyik emlékezetes Kawás élményéről egy Ninja ZX-12R-rel. "Sziasztok! Két évig tudhattam a magaménak egy fekete-arany ZX-12-est, és imádtam vele minden percet. Több mint 20.000 km-t tekertem bele ez idő alatt, és azóta is sajnálom,…..
Hát az időjárás jól kifogott rajtunk, de mi ne is panaszkodjunk, hiszen nekünk csak egy versenyünk úszott el. A pénteki 3 x 20 perces zápor után még nem gondoltam, hogy vasárnap nem lesz verseny. Esik. Na és, van ilyen. Aztán amikor szombaton délben elég masszívan elkezdett esni…..