Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flasche leer!

2 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hogy újra megtaláltam a blogom, meg a passwordom, kommentelgettem pár általam is olvasott bloghoz, eszembe jutott, hogy tulajdonképpen ide is írhatnék még. Nem csalás nem ámítás lesz ez, inkább a szomorú valóság. Vonszolom a seggem az utcán még decemberben, abban a rohadt…..
Flasche leer! 2010.10.29 18:44:29
@venom89: Hi venom
worldofpoker.hu n keresztül ütöm, akiknek megvolt az emilje, ök kaptak linket, de hamarosan ezek is, és ha minden jol megy, akkor még kb 5 terem elérhetö lesz az oldalról is.
A Fortune Poker hirdetett egy fantasztikus öt héten át tartó Rake hand versenyt. Az első két forduló lement, de még nem késő csatlakozni. A verseny első helyezettje €300 részesül. Bármilyen, akár 0.2/0.4 centen elért leosztás is számít. Egyedüli kritérium, hogy flopot kell…..
pókerböl élek Egy kis előélet 2010.09.15 14:05:49
Körülbelül 5-6 évvel ezelőtt, az első pókerközvetítések alkalmával ismerkedtem meg a pókerrel. Nem árulok el nagy titkot szerintem azzal, hogy nagyon megtetszett. Emberkék ülnek az asztalnál, kártyázgatnak, és persze milliókat nyernek. Ez nekem is kell!! Olvasgattam az egyik…..
Sziasztok!   Most indítom blogom, remélhetőleg sok ember meg találja, és okosodik majd belőle -vagy legalább is, nem követi el ugyanazokat a hibákat, mint én! Kicsit magamról: 27 éves vagyok, kb 5 éve ismerkedek a pókerral, egy éve szerencsére elvesztettem az állásom,…..
Ha valaki kicsit is lángoló szenvedéllyel tudja követni a Bundesliga eseményeit, néha érdekes törvényszerűségekre bukkanhat. Ebben a mondatban az a jó, hogy akár az NB1-et is behelyettesíthetjük a német bajnokság helyére, akkor is igaz lesz, szóval a wikipedia.org.hu/mocsing.html…..
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Flasche leer! 2010.07.12 13:49:18
@Blaugrana: Müller eszméletlen, felfoghatatlan.
nem értem hogy csinálja, rengeteg meccsét láttam ebben a szezonban, és basszus mindig golt lö ill golpaszt ad!tökéletes a helyezkedése, kezd pippora emlékeztetni, csak remélem ö focizni is fog majd
nem tud labdát kezelni, nem tud labdát vezetni, nem tud kapura löni, és ha ezeket még megtanitják neki pl egy ruud szintjére akkor az összes rekordot megdöntheti.
elija igenis kellett ebbe a csapatba, megfogta ramost kb félpályán- ha jol emléxem még az elsö félidö végén mondtam, h kell
és tényleg erre jött a fabregas csere amire wijk már nem tudott mit lépni
Vállalva, hogy az NST makulátlan mundérjára a cégre szabott közbeszerzési pályázatok setét árnya vetül, tovább keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi (2#), sporttárs, hrvth,…..
Flasche leer! 2010.07.07 12:23:59
@rowi: én már úgy gondoltam:), de tényleg, a svicciek is oktattak
Jugoszlávok II. - America, fuck yeah!..
Flasche leer! 2010.06.18 15:39:32
Gördülő káposzták vs. jugoszlávok I...
Flasche leer! 2010.06.18 15:21:47
@nadivereb: igen!ö 1!
@spurs 42+42: jó, de akkor az összes tóth, horváth, német, stb nevü emberkének mond meg lszi h takarodjanak oda focizni ahonnan jöttek az öseik, de ne a magyar válogatottban tegyék ezt, ja és éljen az apartheid
LOL
Flasche leer! 2010.06.18 15:22:47
@Árpádka: kösz
Flasche leer! 2010.06.18 15:38:19
A gall csiga, vagy a tollas kígyó győz?..
Foghíjas falanx, szegett szárnyú sasok...
Flasche leer! 2010.06.17 16:13:51
@Lacóka: posvadt vizet vagy/és marhavért
Flasche leer! 2010.06.17 16:16:10
Flasche leer! 2010.06.17 16:18:19
Már itt is a második rész (hetente öt van), most Phil Laak gyűjti be a legtöbb pénzt:  ..
Lehetett volna az is a címe, hogy néhány izgalmas (főleg) elektronikus felnőtt kütyü, mert kicsit szemezgettem a net által kínált házi barkács(kendács)-kütyükből. Egy részük veszélyes (sem férfiként, sem nőként nem közelíteném meg nemes szerveimet velük), jó részük…..
Nem először fordul elő, hogy tanulságos és érdekes írást kapunk, ám nem is kicsit át kell szabni a benne  található konkrétumok és személyes adatok miatt. Ami az ilyen levelekben áll, akár szóról szóra igaz is lehet, de mi nem voltunk ott, a névvel, címmel, telefonszámmal…..
Flasche leer! 2010.06.10 09:43:03
@Kitalátor feljegyzetei: LOL
ez tetszik!
de tényleg, ez a kösztes szar nekem se jön be, vagy masszás, vagy qrvázás!-annak is megvan a feelingje!persze nem a 10e/félóra szitu, hanem a komoly helyeken:)
De jobban szeretek elmenni vmi discoba, ott ugyis tapadnak a "én már elmultam 18"-ok, az meg megvan 2 piából:)
Minden idők legnagyobb külföldre irányuló országimázskampányát indította Izland, hogy visszarántsa az országot az Eyjafjallajökull vulkán kitörése miatti turisztikai mélyrepülésből. „Néhányan azt hiszik, hogy az egész országot hamu borítja, és Izlandon…..
Póker nanonoko elemez 2010.04.27 16:42:00
nanonoko mai napja és egy alaposan elemzett handje Patrick Antonius ellen az idei EPT Monte Carlon. Részletekbe menően, illusztrálva. Sírok.   ..
Flasche leer! 2010.05.29 14:13:38
Amikor a Bayernnek kisorsolták az „A” jelű csoport tagjait, még abban a fázisban volt a világ, hogy van Gaal ólajtószerű bukása napok-hetek kérdése, a Juventus pedig sosem látott diadalmenet előtt áll, amelynek keretében nyilvánvalóan a földdel teszi egyenlővé…..
Flasche leer! 2010.05.19 10:41:42
@makossy: es azert azt se felejtsuk el, hogy szezon vegen ott feszult a holegbalonon az xtranagy plakat:
hogy gratula a bajnoki cimhez
Ez persze nem a bajnokságra vonatkozik, de a fordulóban az egyetlen meccs, amin szerettük volna tövig rágni az ujjainkat, az első félidő közepén nagyjából eldőlt, a félidő végére meg végleg. Maradt amúgy minden, hiába vártak a csodára Leverkusenben, ha nem tudták letenni az…..
Flasche leer! 2010.05.14 10:05:39
@acdcisti: Persze, alap h erositeni kell, kozepsovedo, jobbvedo, vmi nagyon buta kvk, jon vissza Kroos, Lajcsi felhoz meg par junget es keszek is vagyunk, kezdhetik vesni jovore, h:CL sieger 2011!
Na kb ez lenne a terv:)
Persze a keretet egyben kell tartani, es mindig erositeni, de ez alap:)
Flasche leer! 2010.05.14 11:37:07
@avenger13: Amen!

Minden jot Roy!
Egyik kedvenc csatarom volt.Azert sajnalom, hogy a valogatottban sose vettek komolyan, nagy nevek voltak elotte, pedig......:(

Azert igy is csodalatos karrier!
Flasche leer! 2010.05.15 10:18:27
Sy@horas: szerintem egyike a legjobb edzoknek!
Minden csapatanak eloszor azt tanitja meg h h kell meghalni a palyan, tokeletesen felkesziti oket fizikailag, meg a szart is kihajtja beloluk, es ez az ami nagyon tetszik, a 95.percig hajtanak, es a bajnoksag vegeig birjak a csapatai, sot altalaban akkor nyernek bajnoksagot, kivetel sch, de ha azt nezzuk h nekik az EL lett volna realis hely, akkor ok is nyertek.Tipikus nemet mentalitas.utana, ha a keret isengedi, johet egy, talan ketto passz is.
egy világ elit színvonalú keretettel eleg erdekes.
attol fugg, realbol kb c.-n es higanyon kivul csak diarrakbol alna a csapat tobbit kirugna, es talan nyerne veluk mident.
de neki szerintem pl Manu illene, veluk verne mindenkit darabokra, v el tudnam kepzelni a Poolnal is, felepitene az uj csapatot ugy, h utana 10 evig megint nem kellene a kieses ellen kuzdeniuk, mint jovore kb.
Ami meg nagyon tetszik, h jo manager, ingyen igazol jokat, es max jo penzert tovabb adja oket.
szerintem PLben a helye, csak hat scht meg legalabb 3 evig viszi.

Bocs, lehet kicsit osszevisszairtam, de masnapossag nagyur:)
Csak némi ijesztgetésre futotta a kicsiktől, az Inter nem is csinálta össze magát a Chievo ellen, a Roma bajnoki címéért viszont komolyan aggódhatott az Olympico 60 ezres népe. A kicsik végül nem döntöttek semmiről, illetve csak arról, hogy az utolsó fordulóban hirdetünk bajnokot…..
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
Flasche leer! 2010.05.11 12:33:15
Flasche leer! 2010.05.11 12:43:42