Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schaflanek

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog A végső megoldás: SSD 2011.08.05 12:05:00
Szembe kell nézni időnként a korunkkal. Akár a harmincat lépjük át, mint én pár hét múlva, akár a hármat, mint a MacBookom már egy ideje - egyikünk sem hozza már azt, amit fénykorában. A laptopom döcög, már kényes a sok böngészőablakra, emiatt sokszor használhatatlanra…..
schaflanek 2011.08.05 21:20:03
@version: na haragudj, de ennek minimum a duplája szükséges az elégséges munkavégzéshez. Windowsból nem, mert még nincs Win14.
Konkrétan barkácsolni kell, hogy egyáltalán szarul elfusson a Lion az első generációs Aireken. Pedig elvileg minden rendben lenne, a hardver elbírja, és mégis. Törzsolvasónk, Fransisco Miranda leírta nekünk tapasztalatait, és egy megoldási javaslatot. Figyelem: mindenki a saját…..
schaflanek 2011.07.28 17:06:25
@version: ha nem tisztítják a csúcs szipi-szupi gpu-d, melegszik. ha i7-es proci hűtőjét nem pasztázod újra x év után vagy a hűtőborda poros, melegszik. A vízhűtés nem átlagos gépekbe szokás rakni, tippelem, ott is szükséges a karbantartás. Nem véletlenül kell minden laptopot is időnként kitakarítani. A cikkben szereplő air régi darab, első széria, s valószínűleg nem munkára tervezték (vagy legalább is nem olyan munkára, amire Te gondolsz) - ahogy a piacon megjelenő egyéb ultra vékony gépek sem biztosan hardcore melóra találták ki.

a Lion alatt pedig lehet dolgozni, nap mint nap azt teszem (fejlesztés), és semmi bajom nincs vele - egyén függő, kinek mi jön be. Gesture-ök nélkül már szürke a világ. :) Win7-et is használok, azzal sincs sok baj (melegszik tőle a MBP), csak a Windows Update ikonja ne jelenjen meg, mert akkor a határidőnek annyi.
Zseniális, így kell bánni a büdös Lakókkal!..
Utazónk stílszerűen egy karácsonyi vásárból jelentkezik, mégpedig Bécsből, a városháza elől (ami azért menő városháza, mert saját tűzoltósága van), Brigitte zsebéből.Utazónk kerek egy héttel ezelőtt Bécs karácsonyi vásárán vett részt, a Városházával a háttérben…..
schaflanek 2010.12.19 16:21:04
Tegnap megkezdődött az, amit az utókor Nagy iOS 4.2 nyomkodás napjának nevez majd el, az eseményt kísérte a Hová a francba tűntek el a zenéim és a Fogom-e használni a Find my iPhone funkciót kérdéskör megválaszolása.Én is letöltöttem az iPhone 4-esemre a cuccot (erre kétszer…..
Az új nano állítólag azért jó, mert nem kell karszalagot használni, egyszerűen csíptetővel rögzíthető. A gyakorlat azonban felülírja az elmélet, a nano méreteiből következően kitűnően elmegy karórának, beépített médialejátszóval. Ha ez nem csúcs, nem tudom, mi.Az…..
schaflanek 2010.09.12 12:26:45
@geri188: és a bigyó blog előtt ki postolta ki? nomeg hány nappal?
schaflanek 2010.09.12 12:32:47
@geri188: Japánban másodikán már fotó is volt róla... www.flickr.com/photos/ogikubokei/4950716859/ :-p
Nagyon durva állítások vannak itt pro és kontra a reggeli gizmodós anyagra reagálva, ami, mint tudjuk, azt állítja, hogy az új antennakeret az ujjaink érintésére leválasztja a telefont a mobilhálózatról. A kísérletet egyre többen próbálták ki, egyesek pedig a 3GS-ükkel és…..
A Futóblog történelmében nem szokatlan, hogy valaki a futással egészíti ki az életmód változtatást és lesz képes csodákat művelni. Az alábbiakban bemutatnánk Papp Ádámot, vagyis a kommentelők közt paklist, aki tavaly júliusban még 157 kiló volt, most meg 98 és újabban a…..