Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Üvegszem

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a cím vaskos lózungnak tűnhet, ez esetben tényleg van értelme: Gaschitz Andrea, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem végzős hallgatója olyan diplomamunkát tett le az asztalra, ami nem csupán a Balatonhoz érzelmekkel kötődő magyarok, de az ide látogató angol, dán, vagy német…..
 Nap kérdése: melyik lakásban éreznéd kevésbé a képek alapján, hogy odakinn tombol a kánikula? (Ha bekapcsolhatnám a légkondit, mindegy! - válaszokat, kérem, mellőzzük. Köszönöm:) Zenemeg: Katy Perry - E.T. (Miky Vibes Radio Bootleg) by Miky Vibes Dj A sok…..
  Egy korábbi bejegyzésben kértelek benneteket, hogy küldjetek nekem rendhagyó, nem hétköznapi tojásfestési technikákat. Egy-kettő érkezett már, de várom továbbra is, a legérdekesebbeket időben megosztom majd veletek itt a blogon, de addig szórakoztassuk magunkat valami…..
ágy - asztal - tv A hedonista 2011.02.11 07:55:00
Luxusjacht volt már egy korábbi posztban, most jöjjön egy kisebb, de léptékekkel charme-osabb verzió, a Hedonist. Egy 19 méteres, merész, egyedi, Rolls Royce hajtotta, tömör mahagóni, látható csavarok nélküli, kifinomultan művészi szépségű hajótest. Technikai információk:…..
Egy olyan kisplasztika-sorozaton dolgozom jelenleg, ahol üvegrétegeket helyezek majd egymáshoz, köztük pedig itt-ott képek lesznek. Gondoltam körülnézek, az eddig általam ismert művészeken kívül ki nyúlt még ehhez vagy hasonló technikához műveik elkészítése közben, így…..
Mindenkinek van valami „kattanása”... Ez egy vissza-visszatérő téma, egy minta, egy alak, ami arra késztet, hogy újra és újra formába öntsd, hogy megfogd, hogy lásd... egy flow, amin rajta ülsz, azt keresed mindenhol... belelátod a felhőbe, a sör habjába, a kakaóval…..
Üvegszem 2010.11.26 12:04:56
Nekem "gyanús" a fickó! Már a kinézete alapján is el tudom képzelni, hogy egy ilyen hajón( global-mariner.com/index113TrainingShipGeorgStage.html ) inaskodott és akkor szedte össze ezeket a csodákat. Most meg úgy tesz, mintha ő csinálta volna.... :-DDD
Share | Kezdjük is a posztot Csirke Bácsi meséjével A irdatlan bácsiról: Folytatásban: mint bizonyára észrevettétek, itt az ágy-asztal-tv-n felnôtteknek szóló szobákról, bútorokról van szó, de máma van a Gyereknap, így arra gondoltam, felhívnám a figyelmeteket a…..
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
Pár héttel ezelőtt találtam a fenti macro fotókat is tartalmazó blogbejegyzést, ahol egyszer már jól megcsodáltam, milyen szépek is tudnak lenni a gombák. Most meg egy olyan japán lámpacsaládba botlottam, amelyek kis, LED-ekkel működő gomba alakú hangulatfények. Még a…..
Üvegszem 2010.10.29 14:57:47
Tádáááám! Ma lettem 2 éves!Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik olvasnak, hozzám szólnak, megosztják a közösségi oldalakon a bejegyzéseimet vagy egyszerűen csak lájkolnak!Remélem sok újat, szépet, érdekeset, inspirálót találtál itt nálam, és szívesen…..
Share | Bevallom, úgy nyúlok, a témához, mintha éhesen tennének le elém egy tál olyan ételt, amit nem szeretek (pacal?)... de hát mit lehet tenni, ha lakásunk valamelyik részébe jusztse bír bejutni a természetes fény, pedig de jó lenne...   ...(sajnos)…..
Nálam már bekúszott az ôszpara, tele van a levegő azzal az augusztus végi melankóliával, amihez hasonlót gyerekként vasárnap estefelé érzett az ember. Hogy ne erősítsem ezt az érzéscsomagot, ma egy olyan színt hoztam, ami kellő mértékben tele van vitalitással: ez a…..
Ha esetleg valakinek hiányzik a tél, íme, a norvég Elisabeth Henriksson üvegei. Kezeket fel. Nem látok egyet sem, helyes. Zenemegvideó helyett filmajánló: Ang Lee Jégvihar-ja: (kö-te-le-zô) ..
Nevezz meg legalább 3 eszközt a képen látottak közül. Ha sikerült, megnézheted Igor Obeso Aguirre üvegmûvész videóját. Na jó, ha nem sikerült, akkor is...
Share | Magyar ember evés közben nem beszél. Ajtaja fehér.   Fotók innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen...
Share | Jó nagy fába vágom a fejszémet, egy poszt-sorozat formájában megpróbálom körbejárni az Ikeát belengô jóságos imidzset, na meg azt, ami mögötte van Love or hate? Mert a design ôshazája egyértelmûen Skandinávia, és nem Olaszország. Ez true. De mi mûködteti…..