Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szberci

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már bocs, de elegem van belőlük, ma kiakadtam.   Sétálok az utcán karácsonyi hangulatban, kellemesen, és elpöfög mellettem egy ilyen fostalicska. De legalább valami ócskaság lenne! De nem, 7-8 millióért ilyet adnak. Az orrodba megy a rák. Ennyi erővel sétálhatnánk jó levegőn…..
szberci 2016.11.15 00:22:33
@szberci: ezek után én csak pöfögök tovább a gagyi 18 éves adagolós dízelemmel mosollyal az arcomon. Az én kormomat az emberi szervezet kiszűri, nem kerül be a véráramba, míg a modern benzines és dízel szarjai rövid úton koporsóba tesznek. Döntsétek el, hogy melyikre vágytok.
Belsőség Kreatív traffipaxolás 2015.07.21 20:26:01
Én értem, hogy szükség van sebesség ellenőrzésre, ha nem lennének traffipaxok, elkanászodnánk mindannyian. Igen, tudom, mindenki baromi szabályszerűen közlekedik, soha senki nem hajt gyorsan, és csak azoknak a nénikéje térgyekalácsát, aki meg de. Csak én még nem találkoztam…..
Belsőség Heti merítés 2015.07.19 07:41:54
Olajkályha kirakat managereknek Az összkerékhajtás tényleg fantasztikus dolog télen!!Na de akinek van egy csepp ítélőképessége (nekem nem volt)az nyugodtan számoljon utána, hogy az év 365 napjából hány napon tudja ezt igénybe venni, a többin viszont marad a plusz egy liter,…..
szberci 2015.07.20 00:14:58
@hennpger: @DrSzoke:
Értem én, hogy nem szeretetszolgálat és fogyasztói társadalom...
De feltételeztem, hogy van valamilyen evolúciós elmélet - féle a piacon is. Vagyis az elképzelésem szerint annak az autógyártónak, amelyik mindenféle sz*rt lenyom a vásárlói torkán, előbb-utóbb ki kellene pusztulni, nem pedig az elsőszámú autógyártóvá válni a világon.
Ezek szerint én tévedek.
Az emberek (főleg a gazdagok?) igénytelenek.
Kíváncsi vagyok, mikor lesz elege az embereknek a hátukon nyerészkedő bóvliárusokból...
Ma reggel láttam egy fess Kia Opirust, és ez jutott róla eszembe: Miután kimerengtem magam, találtam az asztalomon egy Bosch-féle powerbanket (van erre rendes magyar szó?), amit még Boxbergben sóztak rám, és arra gondoltam, jóféle hiéna-tradíciónkat követve legyen azé, aki a…..
Megvan annak a sajátos hangulata, ha az ember íróasztala egy munkatársával közös. Legalábbis akkor, ha a kollégád egy olyan jó fej srác, mint Rudi, mert akkor az egész helyzetet körbelengi a tolakodás minden látszatától való félelem. Azt hiszem, ez lehet az oka, hogy egy évvel a…..
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
TComment Hol trafizzunk? 2013.12.11 06:01:05
Ön is fog fizetni gyorshajtásért, hiába szabálykövető. Elmondjuk miért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Sosem gondoltam volna, hogy a forgatás nélküli talajlazító eljárásokhoz bármi közöm lesz, de érkezett hozzánk egy különleges ajándék. Mindez egy félmondatból indult, ami az Égéstérben hangzott el. De ne menjünk a dolgok elébe.Először is nézzük a mezőgazdasági vonulatot.…..
szberci 2013.11.30 00:45:00
rakocziev.oct.hu/index.html

Nem róla van szó?
Aránytalanok a közlekedési bírságok? Veszélyeztetik az egzisztenciát? Egyetértünk. De mégis ki a franc szigorította nemrég a szabálysértési törvényt? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
szberci 2012.04.27 00:21:22
@qwertzu:
Hát, én azért remélem, hogy ide nem jutunk el.
:-)
Nem egyszerűbb elvontatni azt az autót, amelyik szabálytalanul parkol? Ebből is milliárdok jönnének be...
szberci 2012.04.27 00:42:02
@dr. Közbiztonság Szilárd:
Az elsőt kifejtené?
A másodikra annyit, hogy két másodpercenként frissít a GPS, de beállíthatnám 1 mp-re is. Ha tartom a tempót, akkor nagyonis pontos.

Nem érzem magam agyatlan mazsolának, mert: Budapesten tanultam meg vezetni, 2004 óta balesetmentesen vezetek, egyszer se büntettek meg, kb. 150-160.000 km. autóvezetés van a lábamban.
Dinamikusan közlekedem, ameddig a törvény engedi. Afölé, azon túl akkor sem vagyok hajlandó menni, ha lemazsoláznak ok nélkül, vagy ha kényszerítenek.
A törvényt senki sem mérlegelheti, nincs joga felülbírálni semmilyen indokkal. Értem?
Annyi szép falu, város, ország meg kontinens van, muszáj neked itt autókázni? És itt lakni? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
szberci 2012.03.01 12:43:09
@Roltii: Ezekben sajnos teljesen igaza van, talán csak a vonatbiznisszel nem értek egyet. Az ugyanis egy modern tömegközlekedés alapja. (Így jutnak be az agglomerációban élők a belvárosig.)
De az átmenőforgalmat el kellene terelni mindenképpen, mert mindannyiu(n)k mindennapi életét lehetetleníti el. Ha ezt nem akarják megoldani, vagy nem lehet, akkor is van megoldás, el kell költözni innen a belvárosból.
Egyébként tényleg szemét dolog a Thököly forgalmát rázúdítani a Garay utcára, a metró miatti átépítést megoldhatták volna max fél év alatt, nem pedig ki tudja hány éve. Ez is a politikusok felelőssége.
A Garay utca nagy baja inkább a csarnok, amiatt végképp nem lehet elzárni a forgalom elől. Rövid idő alatt tele lenne a környék anyázó piaci árusokkal, amint hátukon cipelik a cuccot.
Én nem tudom, hogy a felénk átmenők mennyire érzik magukat rosszul, de ha tényleg rosszul vannak attól, hogy nap mint nap itt járnak át, akkor ne tegyék. Még mindig ott a Petőfi híd, a lágymányosi híd, és az MO-s.