Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nu Skool

21 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A romlás virágai Kibontakozás 2013.10.01 19:27:07
Kibontakozás   Tegnap, mikor a mikrohullámú sütőben kerestem énem másik felét, Próbáltam meghatározni annak a bogárnak a nemét, Aki betévedt hozzám, de csak azért, hogy tegyen egy kört És a sarki kocsmában kikérjen egy korsó sört. 1500 wattal tombolt bent a…..
Bujtor Imre I 2013.03.25   Fény derült az elmúlt napok szokatlan időjárására, melyet kivételesen nem a Természet szeszélyes viselkedése okozott. Pár perce kaptuk a hírt rendőrségi informátorunktól, hogy a hétvégén a rendőrség ittas vezetés, garázdálkodás és…..
Pótolható pót alkotó Nem vagyok én senki tulajdonképpen.Csak egy megfáradt elem a gépben,Egy 8-as menet, vagy egy csapszep,Amitől a gép még működik val’szeg. Kicserélni lehet, minden boltban kapható.Még talán kedvezményt is ad rá az eladó,Vagy ha nem, hát dobd fel a…..
Álmaink rothadó világa   Rothadó alma felszínén bolyong az illattól eltévedt muslinca. Boros pohárra vágyott, a mannára, mely életét megfűszerezi. De neki is csak ez jutott, az illat, mely megtéveszti, mely olyan világba kényszeríti, Hol csak az álmok maradtak, az íz,…..
A romlás virágai Tavaszlény 2011.02.19 15:27:00
Repked az égen, Egy bárányfelhő szélen A megújulás angyala, a Tavaszlény. Menekül az öreg, vagy százkilós tömeg. Már nagyon elcsépelt lettél, Hát menekülj is, te anyaszomorító Tél! Kergeti a tavasz, Bár a manus nagyon ravasz, S itt-ott előbújik, Megnyugszik,…..
   Tóparton ülve, magányosan egyedül, Tücsök koma minden éjjel szomorúan hegedül. Hallgatom a muzsikáját, s bámulom a vizet, Elszívok egy cigarettát, majd után még tizet. Szívem is csak dúdolgatja, mit a tücsök elsirat, Oda-vissza lejátszom a fejemben a hangodat.…..
New C - Hip Hop vége (zene: Tom, szöveg: Jimmy-Tom-Linda, vokál: Linda)   (Jimmy) Már a fű sem a régi, most a pokolba utazom, Az agyam is kivan, ha már nem bírom az adagom, Letakarom, nem akarom, elátkozom a világnak a végét, Ujjamon érzem a késnek az élét Hát nézz szét, mi…..
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
Ma különleges sportnak szenteltem a napomat, elkezdtem nagytakarítást csinálni a szobámban – ami ahhoz képest, hogy egy ablaktisztítás gondolatával indult, abból kifolyólag, hogy már télen sem akart még jégvirág se nőni azon az ablakon, mert az rögtön az ÁNTSZ, a Zöldek ,…..
A romlás virágai Ébredés 2010.04.17 15:43:00
Voltam én gazdag, s voltam én szegény, Félénk kis fiú, s ha kellett, akkor kemény. Voltam én megalázott, s voltam én megalázó, Barátoknak elnéző, s vétkezőknek megbocsátó. Voltam én nagyfiú, ki a bandába tartozott, S ha máshová ment, rögtön megváltozott. Voltam én…..
A romlás virágai Lélek tél 2010.04.13 17:39:51
Tegnap a lélek azt mondta nekem, miután az eső esni kezdett; Haza megyek most, vízbe fojtom magam, a magányban megmártózom egyet. Ecetbe pácolt a rámzúduló víz, testem lezsírozom, s elrakom télire. Néznek rám bután az uborkák, az anyja mindenit, hát sikerült a végire.…..
Fárad vagyok már a gondolathoz, Hogy Te nekem nyíltan és őszintén megmutatkozz, Bemutatkozz, nevedet megjegyezni, perceket elfeledni, Születésnapod, hogy el ne felejtsem, cetlikre mindenhol feljegyezni Hogy melyik a kedvenc színed, illatod és hangod, Hogy a rádión a hangot feltekerjem,…..
A romlás virágai A tűz két arca 2010.03.30 19:08:35
Mert addig jó az érzés, míg meg nem éled, Míg kétélű pengéjével szíved meg nem sérted. A tűz meg éget, vagy lelked mélyén lángol Egyszerre vagy boldog, vagy mélabús a vágytól. Vigyázz, hát a tűzzel, ne érj hozzá túl közel, Mert megégeti arcodat, vagy melegséggel…..
A romlás virágai Oly jó Veled! 2010.03.28 06:18:00
Süt a nap a szívemben újra, Csak Rád gondolok, újra meg újra, Nem gondolok se jövőre, se múltra Mert csak a ma létezik számomra, és oly jó Veled.   Sétálni a tavaszi parkban, Tea mellett ülni egy füstös sarokban, Közösen filmet nézni a moziban, Nem számít, hogy…..
Válasz Márai Sándornak a Füves könyv: „169 Arról, hogy legokosabb egyedül maradni” című példázatára „Mert ne számíts te senkire. Már nem is vagy hűséges a munkádhoz, ha bárkire is számítasz. Már nem is végzed egészen, feltétlenül, életre-halálra…..
Avagy gondolatok Márai Sándor Füveskönyv című műve nyomán   1.      Bevezető   Nos, az az igazság, nem ismerem Márai Sándor életútját, se műveit igazán, se alkotói palettáját; jelenleg is csak egy művével barátkozom, a Füves könyvvel.…..
... a mai napot kábé így tudnám jellemezni. Két kóreai vevőnek álcázott transzcendentális dimenzió betyár zsiger alapú thai masszázst (igen, az az igazi lábbaltiprós húbaszdmeg kategóriás - ami normális estben háton művelve kellemes ázsiai szépségek által prezentálva még…..
A romlás virágai Kismadár 2010.03.10 03:24:00
Kismadár Hajmalban a város csendes és nyugodt.Csak egy kismadár csipog magányosan.Ő sem alszik, mint én.Talán a párját keresi Zalaegerszeg, 2002. jan. 28, hajnali 4 körül u.i.: Most 2010 márc. 10. van, és most is hajnal van, mert nem bírok aludni és eszembe jutott e…..
Nincs nékem virágom, se eprem csoki ágyon,Csillagom az égen, se kincsem -e világon,Ha meghallgattok, elmondom egyetlen igazságom:Csak -e néhány buta kis szó az én ajándékom. Az ajándék számunkra ti magatok vagytok,Nekünk örömet és szépet minden pillanatban…..
Halvány lila vákumozott dunsztom sincs... Igazából középiskolában találkoztam először ezzel a kifejezéssel az irodalom tankönyv Ice T dalcímekkel és mindenféle akkor még humorosnak vélt "nem odaillő" képekkel való dekorálása közben, melyet hőn szeretett…..
Nu Skool 2010.03.02 21:19:13
@melange: Mert mi is történt 1999-ben? Melyik fonalat vesztetted el, hátha sikerül megtalálni...
A romlás virágai Másfél gondoat 2010.03.02 21:16:00
Most olyan semmilyen kedvem van. Az egész napom egy kicsit szürrealisztikus volt, kezdve az ébredéssel. Amikor hajnali egytől óránként megébredek, hogy elkezdődött –e már a nap és még mindig csak arra eszmélek, hogy ez nem, ez nem az a nap, amit elgondoltam, amit megálmodtam,…..
(szerzői megjegyzés: a másfél gondolat blog első verse)Az első gondolat   Gondolatok, néha gondolgatok, Szavakat egymás után rakosgatok. Rímekbe szövődnek, röhögve köhögnek S ha érzelmek kötődnek, utat adva a közönynek. Néha csak beszélnek, feszengve remélnek Levél az…..
Akkor is, ha az áldozata egy pálcikaember. Kínos alapötletre épülő penetráns képvicc minősíthetetlen magyarázkodással: Csongi bácsi érzi a ritmust és ügyesen játszik a kifeszített idegeimen. Az igazi mazochisták értékelni fogják ezt a hármasugrást, fönt a kép, itt a…..
Nu Skool 2008.08.27 12:56:45
Végigröhögtem nemcsak a képviccet, de a hozzászólásokat is, komolyan nagyon jók vagytok :-)
A cím tényleg egy kicsit erős, az index címlapra valami finomabb formában, is ki lehetett volna rakni de ha valaki ismeri a blogot és rendszeresen jár ide (és nem csak azért, hogy valahol kiélhesse a napi fika ingerét) az tudja,hogy:

ad 1. A blog címe nem véletlenül napi borzasztó szóvicc - ökölcsapás az agynak. De most komolyan, miért kell minden héten ezt a szájába rágni a sok értetlen zokninak, hogy tééééényleg arról szól a blog, hogy minél sz*rabb, minél gagyibb, minél értelmetlenebb kép-szó-szobor-rajz-stb viccek, poénok vannak, nekünk, rendszeres olvasóknak az fáj és az "jó". Ahogy egyik haverom szokta volt mondani:
"mi nem szenvedünk, mi így élünk"

ad 2. A blog címe még csak véletlenül sem az, hogy hogyankell.helyesenírni.blog.hu A sok bölcsészcsökevény nyelvzseni meg húzzon vissza a könyvtárba a Bakosra verni a cerkát, mert qrvára nem kiváncsi rájuk senki

ad 3. Azt, hogy a Szily alapba milyen idióta, degenerált (semmi negatív aposztróf) címeket és körítést talál ki egy-egy poszthoz, azt a szintén rendszeres olvasók már megszokhatták, személy szerint engem nem zavar (de ilyen a címlapra ténnleg nem való), az meg hogy vannak olyan emberek, akik minden alkalmat megtalálnak arra, hogy valakit le köcsögparasztozzanak, le b*zig*cizzenek,
menjakurv@anyádbát skandáljanak, az sajnos társadalmi jelenség, erről megint nem tehetünk.
Mindkettőn egyszerre nevetünk és sírunk.
Persze az is lehet, hogy nem ez a lényeg Zoltán képében, amit azzal próbál menteni, hogy az első szárnypróbálgatása a műfajban, de az ilyeneknek különösen nem szabad bedőlni, ezt már megtanultuk. Na de 309 font egy Sport-szeletért? 14 euró egy üveg tej? Hát mindennek van…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..