Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Micsoda Férfi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik módja , hogy egy ismeretlen, a piacra betörni kívánó hitelintézet megismertesse magát az emberekkel, ha kilóra megvesz egy ismert acot, akinek a népszerűségét kihasználva szépen bekúszik a köztudatba. De mi van, ha mondjuk nincs annyi pénze mint a Credit Hillnek, hogy…..
A múltkor már volt szó a Dove Evolution kampányáról, amelyben a szépségipar manipulációiról rántják le a leplet. A film minden elidmerést és díjat besöpört, így nem véltlen, hogy a cégnél szerették volna megismételni a csodát. Az Ogilvy Toronto most jött ki a kampány…..
Sajnos az elmúlt forduló meccseiről készült beszámolóban már mindent elsütöttünk az utolsó percekben potyogó gólokkal kapcsolatban, pedig, ha valamikor, akkor ezen a hétvégén potyogtak a gólok a meccsek utolsó perceiben, de csak most igazán: 10 gól esett az utolsó tíz…..
Bár már közel sem új ez a kis szösszenet, amely a Dove Evolution of Beauty című, mindenhol agyondíjazott reklámfilmjét figurázza ki, amelyben egy átlagos lányt mutatnak felgyorstított felvételeken, amint kisminkelik, kifodrászolják, majd fotosoppal megbuherálják, hogy a végére…..
Micsoda Férfi 2007.09.07 17:40:39
A Gazdasági Versenyhivatal vizsgálódott, de inkább megegyeztek a tévékkel és a játékokat készítő cégekkel. Ezentúl figyelmeztetni kell a műsorba betelefonáló játékost, hogy nem elég tudni a megfejtést, szerencse is kell, hogy valaki bármit is nyerjen a játékban. Vagy hogy…..
w Kis fekete ruci 2007.08.06 04:00:00
Tanulgatjuk még a demokráciát, és nincs szorgalomból ötösünk. Van ez a Jobbik nevű majomház. Legutóbb Csurkával együtt kettő százalékot teljesítettek a választásokon. Nulladik kézből tudom, hogy olvasni sem tudnak. Ebből aztán joggal következtetek arra, hogy a jobbikos…..
Minthogy Olvasóink imádják az ötletes parkolási megoldásokat, Marci egy korábban nem dokumentált megoldást vázol a legminimálisabb kézügyességgel rendelkező barkácsorientált lakosoknak: Hogyan parkoljunk okosba a körúton?! Mielőtt szabálytalanul megállunk a gíroszos előtt,…..