Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vas A Ló

0 bejegyzést írt és 460 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerelem hintája, duplavégű dildó, pénisz mandzsetta. Egyeseknek idegenül hathatnak ezek a szavak, de nem azoknak, akik a Montecito-ba látogatnak, ahol a szexuális segédeszközök gyártói, és a végelhasználók találkozója zajlik. Ennek megfelelően fűtött a hangulat, amit…..
Vas A Ló 2008.09.08 12:53:37
Hch egyre aktívabban részt vesz a blog palettájának színesítésében, ezúton köszönjük neki. Motoros barátunkról meg elmondható, hogy igazán kreatív elmével áldotta meg a sors. A női fehérnemű ilyen célra való alkalmazását még nem nagyon láttuk máshol. Az alábbi képek a…..
Külföldön mindennapos esetté vált, hogy a sztárok "megvillantják" bájaikat, vagy véletlenül elkapja a "pillanatot" egy-egy lesifotós. Leskelődhettünk már Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears, Christina Aguilera és Beyonce blúza, szoknyája alá is. Úgyhogy…..
395 ember csinált hupikék törpikét hülyét magából Horvátországban, hogy bekerülhessen a Guinness Rekordok Könyvébe, ám nem fog, mert rosszul tudták a korábbi csúcslétszámot. Az internetre hagyatkoztak, ahol 290 fős a törprekord, ám Guinnessék 451 embereset tartanak számon.…..
Vas A Ló 2008.01.31 10:09:53
Vas A Ló 2008.01.31 10:10:51
Tudjuk, ínséges volt a múlt hét iwiw szempontjából, mea culpa, mea maxima culpa, de engesztelésképp itt egy jókora adag, szóval csemegézzetek kedvetekre. - Felmegy a cukra (miről beszél szegény asszony?) - Huhh - Végre egy felhasználó saját készítésű videóval - Kedvenc képem…..
Subba A táncos mindenségit 2008.01.24 09:57:00
Ha megszólal a zene, valami különös hangulatba kerül. Annyira különös, hogy amikor a zene a kerti tuják előtt alsónadrágban éri fel is veszi videóra, aztán küldi nektek szeretettel.   ..
Subba Dugjam be magamnak? 2008.01.22 12:10:00
Hát persze, dugjad! Hiszen olyan szimpatikus hülye gyerek vagy. Lehet, hogy fel kellene költözni a fővárosba. Picit jobban unatkozol, és ki tudja mi történik még a testnyílásoddal?   ..
Vas A Ló 2008.01.22 12:34:34
Könnyű préda a rendőrségi bikkfanyelven élcelődni, de mi szeretjük a könnyű prédákat. A mai adagot a police.hu friss hírei közt találtuk. Hamisítókat fogtak a Ferihegyi rendőrök… 2008.01.17. csütörtök 16:04 A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai 8 fő…..
Subba Don’t call me Svennis! 2008.01.17 15:32:00
A Nemzeti Sport a minap terjedelmes eszkulzív, ekszulzív, na, exkluzív beszélgetést közölt Sven-Göran Erikssonnal, az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányával. A nevezett beszélgetés közte és Móré Imre, egy Svédországban élő magyar szakember, Eriksson…..
Subba A hét videója: Placcs 2008.01.17 11:45:00
Egy kis jókedvű videó nektek Amerikából. A felvételen szereplő család épp megtudja, hogy a házukat felújítja egy műsor. Gyermekek kirepülnek az ajtón, egyenesen a műsorvezetők kezébe ám a maminak nem sikerül olyan gyorsan szednie a lépcsőket, mint amennyire a képzelete…..
Subba Jozin z bazin 2008.01.16 11:55:00
Minek tagadnánk? Széles mosolyt csalt arcunkra ez a 78-ban született lengyel cseh felvétel! És akkor énekeljük együtt: Jožin z bažin močálem se plíží, Jožin z bažin k vesnici se blíží, Jožin z bažin už si zuby brousí, Jožin z bažin kouše, saje, rdousí. Na Jožina z…..
Subba Szülinapra szolibérlet? 2008.01.15 15:31:00
A zenekari píárfotók mindig is a szívünk csücskét képezték, a most megkaparintott (persze túlzunk mint mindig: sokkal inkább orrunk alá tolt) Első Emeletes példány az utóbbi idők egyik legjobban sikerültjei közé tartozik. A képen minden van, ami a magyar popipari valóságot…..
Ha egyszer egy üzlet beindul... A filmes/tévés díjátadókat bojkottáló forgatókönyvírók és színészek mellé úgy látszik felsorakoznak az öntudatos zenészek is, akiknek ugyan nem kell író, hogy lemezt készítsenek, de az ingyen publicitás csak nagy úr - ha már a produkciók a…..
Na igen, pont erről volt az imént szó. Igazából a 4-es metrót fel lehetne tölteni a fantombírságos sztorikkal, de ez egy annyira minősített eset, hogy nagyon. Ádám édesapját halála után sikerült megbírságolnia a Centrumnak egy olyan autóban, amit addigra már kivontak a…..
Subba Építs gumibabát! 2008.01.09 08:04:00
Kutatunk, keresgélünk, de van hogy teljesen véletlenül akadunk beteg oldalakra. Ez a gumibaba építés elsőre talán egy picit furcsa, de nem akarunk senkit sem megbántani. Pláne, hogy a szerkesztőségben már láttam ilyen chips-es dobozt is. Maradjunk annyiban,…..
Subba Ahol csak a zene kábít 2008.01.07 09:21:00
A kommentek közül mazsoláztuk ki ezeket a videóklippes gyöngyszemeket, az Arató Disco honlapján megtekinthető, varázslatos, dizsibecsalogató kedvcsinálókat. Bámulatos képi megoldások, szeretetreméltó szereplők, remek talpalávalók, fogyasszátok örömmel!Az első felvétel a…..
Subba Subba szív iWiW: PartyARC 2008.01.04 10:34:00
Ünnepeljük az év első péntekét válogatással! Átkotortuk a hozzászólásokat is, találtunk sok érdekes egyéniséget. Imádjuk a különc képeket, a ribanckásokat csak megszokásból kapjátok. Jelszó, felhasználónév, kattint!- Fotók: Erika (anyukám)- Meleg Zoli-…..
Az írja nekünk Egy Júzer, hogy Úgy érzem muszáj megosztanom a következő videókat a nagyközönséggel. "Pissing Master", ahogy mi nevezzük... egyedi jelenség. A reklámokat betéve tudja, megjegyzi, előadja és minden további nélkül két teli busszal szemben el kezd pisilni…..
Subba Megsárgult fotó: Ki ő? 2007.12.20 08:22:00
Találjátok ki, hogy ki ez a kedves piros nyakkendős fiatalember a képen! Sikeres, gyakran látjuk a televízióban, csinos felesége, és jól menő vállalkozása van...
Kicsit hadd rugózzunk még a spamtémán, ha már Homár Mollának köszönhetően közreadhatjuk az alábbi reklámlevelet, ami nagy bánatunkra hozzánk nem jutott el. A subbás költőtársadalom kegyelmében bízva tesszük közzé mindenféle módosítás nélkül ezt a remekművet: Engedje…..
Subba Csokifasz és a fodrász 2007.12.17 13:41:00
Pákó és a csoki fasz. Heheheháhöhöhö. Ez a videó ennyit tud, ne is keressetek mögöttes tartalmat, gondoltunk bemelegítésnek jó lesz. Az igazán elgondolkodtató kisfilm a következő lesz. Mi konkrétan arra gondoltunk, hogy ezek azért készülnek, hogy mi megtaláljuk, és…..
A Subba az alábbi videócsokorral emlékezik meg a világ egyik, ha nem a legidegesítőbb játékáról. Az 5 legjobb Elmo-kivégzést az izgalmak fokozása végett fordított sorrendben kapjátok. Nem is olyan egyszerű végezni az ártalmatlan plüssfigurával. Az utolsó helyre lőtték be…..
Levelet kaptunk lájf: Tisztelt uram A Hovány Kft és élén Hovány Márton kérését, mondatait tolmácsolom ön felé. A közelmúltban a subba-n megjelent a tűzforró vagy jéghideg blog, ami ki lett emelve főlapra. A cikkben két további blog link is található, igy már három helyen…..
Alja Bunyó A Kék Metrón Part 1. Alja Bunyó A Kék Metrón Part 2. ..