Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SanX

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei év legmegosztóbb filmje a Prometheus, amely számos nyitva hagyott kérdést hagyott maga után, megteremtve a lehetőséget, hogy a nézők tengernyi elmélettel és elgondolással rukkoljanak elő válasz gyanánt. Az egyik nagy kérdőjel, hogy vajon mit mondhatott David az…..
Brian May megerősítette, szó van arról, hogy a Queen következő turnéján Lady Gaga helyettesítené a néhai Freddie Mercuryt. A zenekar gitárosa elmondta, hogy nagyon megkedvelte Gagát, mikor az énekesnő Yoü And I című dalán együtt dolgoztak, igazi kreatív személyként, ismerte…..
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
Mitch Winehouse, Amy Winehouse édesapja egy amerikai talkshow-ban kifejtette, hogy szerinte a lánya a túlzásba vitt alkoholmegvonásba halt bele. "Amy mindent mértéktelenül csinált. Mértéktelenül ivott, és nem ismerte a mértéket az alkohol megvonásában sem." - mondta a…..
Nelsan Ellis a True Blood egyik legemlékezetesebb karakterét, Lafayett-et alakítja, a homoszexualitását nyíltan felvállaló szakácsot. A karakter nem egyszer erős sminkben és női ruhákban, nyakában fukszokkal flangál a képernyőn, és sikerül neki még a vámpírokkal, vérfarkasokkal, boszorkányokkal és…..
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
Elkészült a Red Hot Chili Peppers új videója a The Adventures Of Rain Dance Maggie című dalra, ami az augusztus legvégén megjelenő I'm With You nagylemezen lesz rajta. A a kaliforniai Venice Beach-en forgatott, Marc Klasfeld rendezte videót itt is meg lehet nézni a hajtás után. A…..
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
SanX 2011.08.02 15:42:54
Eljő az apokalipszis: Rebecca Black annyira befutott a többszörösen is a világ legszarabb dalának szavazott Friday-jel, hogy csináltattak vele még egy dalt. A My Moment első hallásra nem lesz annyira kultikus, mint a gyorsan mémmé vált bemutatkozás, még az autotune-t is egész…..
Keith Caputo, a Life Of Agony énekese Twitterén jelentette be, hogy nővé válik. Ezzel együtt már mint nő utal magára, illetve a Twitterén is mint Keith Mina jelenik meg. A Life Of Agony jelenleg búcsúturnéját tartja, egy rajongói kérdésre pedig Caputo azt válaszolta, hogy a nővé…..
Lezárult a jelentkezés a ValóVilág következő szériájára. Valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat a beszavazó show-kon. A televíziók nem publikálják a műsorokra jelentkezők számát, de valószínűsíthető, hogy ennél többen soha nem jelentkeztek…..
 Az NMHH ma délután egykor sajtótájékoztatón jelenti be, hogy milyen eredménnyel zárult a Való világ 4 elleni vizsgálat, ami azért meglepő, mert úgy tudjuk, hogy az esetleges bírságokról az RTL Klub is csak a sajtóból értesül majd. Merthogy őket nem értesítették.Úgy…..
A faszozás egy mindenki által űzhető, könnyű játékszabályokkal rendelkező és nagy közösségformáló erővel bíró játék, amely egyre népszerűbb a magyarországi munkahelyeken, legyen szó akár multinacionális vállalatról, kis- és középvállalkozásról, vagy a…..
A Warnernek a kollektív töke tele lett Charlie Sheen viselkedésével és a színész szerződésének egy záradékához nyúltak, hogy kirúghassák, mégpedig ahhoz, ami az erkölcstelen viselkedésről szól. Ennek értelmében a Két pasi meg egy kicsi című sorozatot gyártó Warnernek joga van azonnali hatállyal…..
Az F1-főnök összevert fejével reklámozzák a sorozat hivatalos óraszállítóját. "Nézzék, az emberek mit meg nem tesznek egy Hublot-ért" - áll a szlogen és az áldozat aláírása a londoni rablásban megsérült Bernie Ecclestone képe alatt. Arra utal, a milliárdostól egy…..
"Sziasztok!Szeretném bemutatni nektek Hakut, akit tavaly augusztusban dobtak be a teraszunkra, 2 hetesen.Nagyon rossz állapotban volt, a macskanátha ráhúzódott mindkét szemére, nem akart enni, pedig még macskaanyatej-pótló tápszert is kapott.Aztán megtaláltuk a tökéletes…..
A Jedi visszatér 25 perces népszerűsítő filmjét, a Return of the Ewokot eddig csak a hardcore rajongók ismerhették az őstrilógia bővített-újravágott-felturbózott extralemezes dvd-kiadásaiból. A rossz minőségú kópián megmaradt, fikciós dokumentumfilmben az akkor még 15 éves…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Katy Perry @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.01. Katy Perry közönsége ötszámjegyű összegért vett jegyet az idei ősz egyik legnagyobb reklámkampányára. A dologgal talán maguk sem voltak tisztában, sőt az Arénát elárasztó gyerekeknek ez vajmi keveset számított.…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
Ez egy vitaposzt lesz - talán először a blog történetében. Sajnálatos módon válság van, nekünk meg termelni kell a GDP-t, és mint azt megfigyelhettétek, időnként kimarad egy - egy frissülés. Igyekszünk, hogy ez ne így legyen. Mi a f.. van? Ma egy hajmeresztő interjút olvastam…..
Az Adobe-nál nagy lehet a baj, már valószínűleg a Bibliát vették elő, hogy visszavágjanak valahogy a makkegészséges, ezért aztán kötekedő Steve Jobs Flash ellen irányuló kampányára. Az Újszövetségben pedig megtalálták a választ: szeretettel válaszolnak mindenre.Na azért…..
Tisztelt MHTerror! Megpróbálom röviden és tömören összefoglalni. Közalkalmazott szakkönyvtárosként dolgozom egy fővárosi nagy kórházban, az intézmény a Fővárosi Önkormányzat felügyelete ill. fenntartása alatt működik. Az állást könyvtárosként vállaltam egy 2 termet…..