Regisztráció Blogot indítok
Adatok
km86

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Először is, egy jóízű ásítás.   Aztán: megszámlálhatatlan alkalommal foglalkoztunk mi már Magyarország nemzetközi megítélésével, sajtójával, különös tekintettel a két évtized alatt szépen kicsiszolódott riadóláncra a budapesti intellektuálisoktól a berlini…..
 Köszönjük szépen a mait Kacagó Gerlének (tudjátok, a Szárazbarát óta nyelvújító) - Az Ingyenélő és A Balek után jó újra olvasni valamit a témában.  A tarhálós Nem számít, hogy azért, mert csórók, bunkók, vagy csak lusták elmenni a boltba, a tarhálósok…..
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
Paranoid Android Ki vesztett? 2010.04.25 18:45:03
   Látszatra az mszp. Valójában azonban e választás legnagyobb vesztese a baloldali értelmiség, a társutasságot a legvállalhatatlanabb pillanatokban is megtartó, a végletekig kitartó baloldali értelmiség. Ez az értelmiség hagyta 1994-ben, a választási győzelem…..
km86 2010.04.25 19:45:49
A négy évvel ezelőtti sláger sikerén felbuzdulva idén is előrukkolt az MSZP egy csodálatos kampánydallal. Őszintébbnek érezném a címben vázolt verziót, a "Többen vagyunk, mint bárki gondolná" kissé talányos. Többen vagyunk, mint bárki gondolná   Mindig kell,…..
Néhányan talán emlékeztek arra, amikor tavaly előtt novemberben megírtuk, hogy Obama Macet használ, így az Apple beverekedi magát a Fehér Ház falai közé.   Na most ez semmi ahhoz képest, hogy facebookos oldaláról kiderült, Orbán Viktor is az almás gépekre esküszik, és ha…..
Subba Kezdő, de kemény kommenter 2009.10.22 08:30:00
 Locust.swarm | 2009. október 13. 18:54 Anonymous,te hány éves vagy?ahogy elnézed a párszáz eddig kommentedet lehetsz vagy 12.magadban beszélsz,általában faszságokat,fikázod a postot,amikor meg mindenki mondja hogy jó átpártolsz..    Anonymous | 2009.…..
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
HNÚRDSZMÁJSZTER nem hazudott, mert levelét azzal kezdte, hogy "ultrarövid, szar vicc". Aztán azzal folytatta, hogy Mit esznek a kommunisták a McDonaldsban?Che's BurgertEbben az országban komcsifalónak sem érdemes lenni!..
km86 2009.03.24 12:12:16
www.redbubble.com/people/jameslillis/t-shirts/1039004-6-ches-lovin-it

másnak is eszébe juthatott... :D posztképnek lenne ideális :)
Gyalázat, hogy már hónapok óta pörög a blog, de még nem esett szó az Amanita Design játékairól. A legismertebbet, a Samorostot legalább egy tucat olvasó beküldte már, úgyhogy most következzen ez a gyöngyszem. Olyasfajta kalandjátékról van szó, mint amilyen a Hapland, de annál…..
Tudtátok, hogy a Magyar Távirati Irodánál szellemi fogyatékosok dolgoznak, akik lopják a pénzünket? Nyilván tudtátok, de most itt a végső bizonyíték. Szórakozás-életmód-kamaszokSzórakozás - Buli van!    Budapest, 2007. július 6., péntek (MTI) - Ma már nem…..
Ugyan ki ne szerette volna legalább egyszer bézbólütővel laposra kalapálni átmenetileg működésképtelenné váló háztartási eszközét? Leslie megdöbbenve tapasztalta, hogy maga a gyártó, esetünkben az Indesit is hajlik az értelmetlen erőszakra, de a használati utasítás magyar…..