Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metemer

1 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Team Fortress 2 Majd 2011.01.25 21:30:00
Majd talan nyaron visszaallitom es frissitem is az oldalt, bar nem sok ertelmet latom, de majd meglatjuk...
 Ha a Chronologically Confused About Movie and Video Game Sequels videót fordítanánk, akkor az ott szereplő címeket (filmek, játékok) hogy fordítsuk le?Úgy, ahogy Magyarországon hivatalosan megjelent, eredeti cím vagy saját fordítás legyen?A nép akarata szentChris lefordította a…..
Metemer 2010.10.17 12:17:28
Deadly Towers, Dr. Jekyll & Mr. Hyde   Üdv. Ma itt állok előttetek két videóval is. A hét közben nem sok időm, erőm van, de a hétvégén ráérek videózni. A legújabb videó, a Dr. Jekyll & Mr. Hyde újra bemutatója, és egy régi videó a Deadly Towers. A pár…..
CDI - 2. rész   Chris Bauer elkészült a CDI sorozat második részével. Csak úgy száguldoznak a videók, hamarosan elfogy akkor munkanélküliek maradunk :D Jó szórakozást. AVGN - CDi Part 2 (Hun Sub)Uploaded by dolfinthereal. - See more comedy videos...
Az a helyzet, hogy épp most vagyok úton hazafelé, és túl sok időm nincs az opcsalra a napokban. Szóval még lesz néhány ebből a sorozatból...
A mai képen néhány katona emelget egy tankot. Túl régi a kép ahhoz, hogy photoshop legyen, szerintetek hogy készült?..
Metemer 2010.08.25 15:32:52
ha már dupla post.. legyen tripla? csak mert gondoltam dobok egy linket annak aki nem tudja miről bezsélek :D opcsal.blog.hu/2010/08/09/09_08_10_lebego_illuzio#comments

am valaki tud furi dolgokat a google térképen amit meg lehetne nézni? én csak ezt: Rachel, Nevada meg tudok az I-Phoneról és a lebegő autóról de biztos vannak még ilyen hülyeségek :D ötlet?
Már megint szavazás??!!   A Jaguar után ismét választhattok hogy mi legyen a következő videó. Mivel ma egyéb elfoglaltságaim vannak, kedd 21:31-ig szavazhattok. Remélem, most kevésbé lesz egyértelmű hogy melyik is ezek közül a legjobb.   A szavazás véget ért. Úgy…..
A mai képen azt hiszem, hogy valami vállfa látható. Mindenesetre egész nehéz eldönteni, hogy hogy áll éppen...
Metemer 2010.08.24 10:59:52
blog.hu/user/36881/tab/msg

szerintem itt de nem biztos.. ha itt küldessz neki nem tomm hol kapja meg
Atari Jaguar videó Üdv. A videó kész van, de szarakodik a netem... nem tudom feltölteni. Ne legyetek fiberszar előfizetők. Rettentő szar. Ezt a szöveget is fél óra alatt tudtam beírni. Ha este helyrejön a net, akkor még ma lesz új videó, ha nem akkor holnap.  Netem még mindig…..
Metemer 2010.08.23 16:19:27
@Ray009: csak téged :)

am a ccicát hogy őrültette meg? mer az megvolna ugye, hogy a kockát utólag tette oda ahová a macska rohan, de hogy őrjítette meg a macskát? ugye ilyet zseblámpival lehetne csinálni de nem láttam a fényét :D
The I of the Dragon Fantasy, akció, RPG   Nos, Hol is kezdjem? Amikor pár évvel ezelőtt megláttam e játék címét kisé kötekedve vettem le az áruház polcáról. De meg kell, hogy mondjam kellemeset csalódtam a játékban. Első ránézésre egy egyszerű tömegjátéknak tűnt.…..
Metemer 2010.08.23 15:49:38
www.youtube.com/watch?v=V-3k2RMcDnM

faja az oldal :D

ezzel a játékkal nem játszottam, és az intróKKKból ítélve jó :) esetleg ha még nem ismeritek..
Ma már nem újdonság, hogy a fényképezőgépek felismerik az arcokat, de ez az LG kamera még azokat az arcokat (összesen 16) is felismeri amik nincsenek is ott...
 Üdv!Végre összehoztam a fórumot,bocsánat,hogy most lett kész,teljesen kiment a fejemből.Kb. 5 perce lett kész,ez még nem a végleges forma,csak egy sablon ami alapból meg van adva. Alakítgatok rajta,ha minden jól megy estére teljesen kész. Már regisztrálhattok…..
Rossz PC játékok sorozat Kakia 2010.08.19 13:27:00
Régóta ígértem ezt a kiegészítőt, ahol az eddigi legdurvább harcos amazonnal kell megküzdenem. Próbálkoztam ellene sok különböző tündibündivel, de sikertelenül. Vagy talán most összejött? Az egészet egy szuszra vettem fel, úgyhogy tessék elnézni pár dolgot, a…..
Metemer 2010.08.19 19:55:14
hotyatyak hotyatyakhotyatyak hotyatyakhotyatyak hotyatyak

ennyivel több találat a googleban.. :D

am ja, Freddy, kitaláltál egy szót!
és hotyatyak beírod a googleba a te oldalad adja ki ;)

www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=hotyatyak&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=6ea8e610e79804f2

egyetlen találat XD nice!

AR5T7 2010.08.19. 14:20:30
Google hotyatyak -ra valami hatyatya arasui nevü embert hoz ki facebookra :D

ez a poszt az első, hogyha azt írjuk be, hogy hatyatya.. szal erre a blogra többen kíváncsiak mint Hatyatya Arasuira a Facebookon XD
Többen írtak egy dologgal kapcsolatban. Itt egy példa:Direkt van a fölső sávban egy kamera ami lefele néz... Azzal nem olyan nehéz eltalálni a dokkolóhelyet!... A pénz mellett van balra...! Figyelni kéneValóban van fenn egy kamera, de ha a kommentelők figyelmesen nézik azt, akkor…..
A mai képen egy érdekesen megfestett zebrát láthatunk, de nagyon úgy tűnik, hogy nem az erre szánt szögből lett fényképezve. ..
A következő képben semmi különös látnivaló nincs, de ha le-fel görgeted a képet akkor a ventillátor mintha forogna...
Metemer 2010.08.12 17:07:48
A következő képen a Disturbed együttes logóját vagy mijét láthatjátok. Jó néhány részen össze van gabalyodva a cucc. Köszönjük, Njugi! ..