Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szuperapu

1957 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szuperapu Aranybulla 2021.02.11 17:57:31
Hát kedves internetező gyerekek, rég röhögtem ilyen jót, ráadásul nyilvános helyen (a metrón utazva) amikoris elolvastam a hírt, miszerint, film készül az Aranybullából, aminek ráadásul a forgatókönyvét Rákay Philip, zenetévés bemondóból hivatásos seggnyalóvá avánzsált multifunkcionális bohóc írja…..
szuperapu Arcoskodom 2018.09.26 19:33:10
Nem szokásom magyarázni a képeimet, de most úgy érzem felül kell kerekednem az elveimen, és sutba vágni az alaptézist, hogy csak a tehtségtelenek tesznek így a félresikerült műveikkel. Félreértés ne essék, kedves internetező gyerekek, továbbra is szent meggyőződésem, hogy a műalkotásoknak…..
szuperapu Szaros pelenkák 2018.08.22 20:56:50
Olvasom a híreket, meg persze a rájuk adott válaszokat - kommentek és ajánlások formájában - a közösségi médiában -, és csodálkozom. Milliókat fizet azért egy állami vállalat, hogy megakadályozza egy bicikliút építését? Egy önkormányzat perrel fenyegetve állítat helyre kátyúkat? Megtiltják egy…..
Nem várt fejleményként a Royal Wedding - a közösségi hálón átszűrve - hozzásegített ahhoz, hogy nagyot lépjek az önmegismerés útján. Konkrétan kiderült, egy frusztrált kommunista vagyok, akit hidegen hagynak a tradíciók. Persze legyinthettem volna, de önérzetes pasas lévén, kicsit nekiszomorodva a…..
Kedves internetező gyerekek! Én a kilencvenes években voltam kamasz. Akkoriban nyílt ki a világ kis hazánkban, és mi kamaszos hévvel, no meg persze hatalmas igazságérzettel felvértezve úgy gondoltuk, hogy ezek a fényes új perspektívák az előttünk járó generációk hibáira árnyékot vetve nagy tettekre…..
A 25. Sziget fesztivál felhozatala kapott már idén elég hideget és meleget - ráadásul az utolsópillanatos lemondások sem tettek túl jót neki. Másfelől nézve viszont a Szigeten - legyen akármilyen is a fellépők névsora- soha nem lehet unatkozni. Az idei programok között is van bőven miből válogatni,…..
Kozma Andi képeiből árad valami, amit leginkább életörömként, a boldogság vibráló színkavalkádjaként lehet leírni. Sőt, tulajdonképpen ez a lényeg, az, hogy kicsi képesszenciákból, kicsi kiragadott képkockákból ráfolyjon valami pozitív az arra fogékonyakra, ebben a monokrómmá szürkült világban...
Szűcs Attila képei számomra a szürrealizmus egyfajta modernkori képi definíciói. Valami megfoghatatlan és elmondhatatlan érzés vagy érzet, ami a valóság és az álom határmezsgyéjén mozog egyfajta sajátos, ám irányíthatatlan asszociációs logika mentén. Egymásra montírozott , egymásba folyó fotók és…..
Soós Nóra képei a felületes szemlélő számára túláradó színkavalkáddal vibráló, majdhogynem absztrakt vizuális ingerként hatnak, de közelebbről és időt szánva rá elkülönülnek az átlátszó rétegek, és előtűnnek a köztük lévő érzékeny kölcsönhatások...
Gyarmati Zsolt művészete egy sajátos, egyéni, ugyanakkor jól és tudatosan felépített univerzum. Az alkotás folyamatától, sőt annak kiváltó okától kezdve egészen a menedzselésig. Impulzív, de irányítottan ösztönös. Mint egy pszichoterápia...
Lóránth Ervin Hervé kategorizálása igen nehéz feladat elé állítja az egyszeri bloggert, így a leginkább gigantikus szobrairól méltán elhíresült művészt kénytelen vagyok saját öndefiníciójával körülírni: polihisztérikus art designer...
szuperapu Alkotok 2015.02.27 18:11:04
Kedves internetező gyerekek, azt hiszitek az alkotás, az amolyan szórakozás, egy játékos kis móka? Hogy is mondják manapság trendiül? Flow, azt hiszem. Hát nem! Amikor tele van a fejed képekkel, szavakkal, hangokkal, és ki kell valahogy hámozni, ki kell szabadítani a káoszból, be…..
Baksa-Soós Attila: Feromon Éva aznap négy perccel korábban érkezett a közértbe, mint rendesen. A paradicsom konzervgyárban hip-hip-hurrá hangulat uralkodott, hiszen Éva bőven idő előtt teljesítette a legelső terv megcélzott eredményeit. A gyár megnyitásától számítva…..
Felnőtt Mesék Nem tudok elbújni 2014.12.14 09:30:25
Szeifert Natália:Nem tudok elbújni – Az altató szerekről (alkalmi regényrészlet-átirat) Zelma ugyanabban a lakásban lakik, ahol felnőtt, bakelitlemez-kollekció és plafonig érő polcok között – rajtuk egy teljes antik könyvtár, az apja gyűjteménye –, ugyanannál az…..
Felnőtt Mesék Magyar anzix III. 2014.11.25 11:03:15
Haynal Ákos:Randevú Hirtelen termett előtte. Meg akarta szerezni. Nem tervezett semmit, nem gondolkozott azon, hogy mi lesz a szerzés után, mert a bírvágy mindennél erősebb volt. Tökéletesnek látta a homlokán a Napot, mellén a Holdat, oldalán a csillagokat. Követnie kellett…..
Felnőtt Mesék Magyar anzix II. 2014.11.23 13:00:43
Hegedűs Ágota:Késvillaholló„Köszönjük, ha holnap is visszatér hozzánk.”Milyen kedves mondat. Mennyire hívogató. Vissza is jön holnap. A pultos csaj is milyen kedves, mosolygott is. És a kávéjuk is finom. A sarokból pedig rálátni az egész kávézóra. A csíkos terítő is…..
Felnőtt Mesék Magyar anzix I. 2014.11.21 11:18:22
Korányi Mátyás:A Királynő, akinek nincsen trónja és a Szelíd Pszichopaták Egyszer volt, hol nem volt... De leginkább van. Folyamatos sakkparti és minden bábu szív alakú sárkányt ereget. Ha kedvük éppen úgy tartja, rohanni kezdenek, hogy a szél belekapjon. Közben szól a jazz,…..
Felnőtt Mesék Sehová sem vezet 2014.11.20 15:17:07
Zarubay Bence:Sehová sem vezet Tivadar kissé szomorú volt, de inkább álmos. Lement a parkba, levitte a kenyérmorzsát papírszalvettába hajtva, uzsonnára a verebeknek. Ásítva ült a padra és a morzsát kiszórta a kavicsok közé. A kék ballon begyűrődött a térde alá, ahogy…..
Belányi József:Nincsen nekem vágyam semmi - Mit látsz? - kérdezték az elemi részecskék.- Látom magam, látlak téged, látom őt, látok mindenkit. Látom ezt, látom azt, látok mindent. Látom a kezdetet, látom a véget, látom a végtelent. Látom a valót, látom a valótlant, látom…..
Felnőtt Mesék Az utolsó reggeli 2014.11.20 15:01:43
Szeles Judit:Utolsó reggeli Hol volt, hol nem volt. Egy unikornis lányról, aki az utolsó reggelen kiürítette szivárványszínű szívét. Kulminációt akart egyből. Már az első Facebookon meglátott képektől erotikus álmai voltak. Az IRL-találkozás sem ütött ki balul. Magában…..
Elkészült és azonnal eladósorba is lépett a várva-várt, Széncica munkacímed futó, legújabb szépség. Nyers oldschool, igazi urbanbike. A kényelmesebbek kedvéért ezúttal váltóval ellátva. A régi Csepel-váz homokfúvott, lakozott és a szokásunkhoz híven egyedi grafikával…..
Megvan a kép, mikor a kiscsalád elindul lakókocsis nyaralásra, becsomagolva a kutyát-macskát és a Herendi étkészletet, csak azért mert befér? Akkor mutatnánk ennek a minimál  változatát, pedálmeghajtásos üzemmódban; milyen az, amikor tekersz, és jön veled az ágyad is: Ez a…..
szuperapu 2014.08.18 18:47:10
@magyar bucó: Napelemes tető..? Esetleg? ;)
szuperapu 2014.08.18 18:48:15
@bobbafet: Persze lehet hogy impregnálták azt a vásznat valamivel, hogy ne kapjon olyan könnyen lángra...
szuperapu 2014.08.18 19:34:53
@magyar bucó: hát akkor marad a campingben a konnektor, csakúgy, mint az egyéb lakókocsiknak és sátraknak.
Firka Bringa Blog Robot-támadás 2014.08.17 16:16:00
Közben a másik bringa is jelentős változásokon ment keresztül. Lényegesen több festéket pazaroltunk rá, mint a testvérére, minek eredményeképp elefántcsont és ferrari-vörös színkombinációban tündökölt. Ami szinte üvöltött egy piros firkáért. Ami egy robothadsereg…..
Firka Bringa Blog Széncicák 2014.08.17 08:58:34
Alakul az első Csepel, mint púpos gyerek a prés alatt. A cicák felmásztak szépen a vázra és el is szaporodtak, ezüstösen és lustán terpeszkednek ahogy azt kell. És ha már jól elhelyezkedtek, legott meg is indulhatott az összeszerelés. Igazi oldschool darab lesz, csak…..