Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1x2

1 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vendégrovat mai tippmestere a blog.hu egy másik sportfogadás előzetesekkel foglalkozó oldalának főszerkesztője lesz, aki jelenleg a Fogadás Tipp blogja helyett határozatlan ideig a Facebookon juttatja tudomásunkra a tutit. Ma egy svájci Challenge League-s meccsre írt gondolatait ossza…..
Oldalunk már a 16. leglátogatottabb BLOG.hu-s oldal!  aztadom.blog.hu5.22 %  blog.hu4.78 %  igynevess.blog.hu4.49 %  2perc.blog.hu3.58 %  subba.blog.hu3.25 %  azpara.blog.hu2.63 %  nem-semmi.blog.hu2.09 %  m.blog.hu2.03 %  homar.blog.hu1.98 % …..
1x2 2012.10.20 07:16:30
Swansea-Reading, szombat 16:00 A hazai csapat rendkívül jól kezdte a bajnokságot (5:0-ás győzelem a QPR otthonában, 3:0-ás siker a West Ham ellen), utána viszont lejtmenetbe kapcsoltak: a legutóbbi három bajnokijukat elbukták, ráadásul gólt sem tudtak lőni és a Ligakupából is…..
1x2 2012.10.06 21:48:44
@Ági07: A tipp jó volt én is őket raktam volna, téged a Reading tréfált meg inkább, hogy már a félidőig 2 gólt rúgott. De a Swansea vissza jött a meccsbe és meccs végén volt vagy 10 perc mikor a győzelemért játszott, de ez már ne jött össze.
A szombati reggeli mellé remek programnak ígérkezik Alessandro Del Piero debütálása az ausztrál A-League-ben. A Wellington-Sidney Fc találkozót magyar idő szerint 8:30-kor rendezik. A Juventus élő legendája a vendégeket erősíti. Alessandro Del Piero óriási közönségkedvenc, így…..
A képen látható mozdulatsor 10.000 fonttal (3.600.000 Ft) gazdagította a Tunnicliffe család bankszámláját. Történt ugyanis, hogy amikor a kis Ryan 9 éves volt az édesapja gondolt egy merészet és felrakott 100 fontot arra, hogy fia egyszer majd a Manchester Unitedban fog pályára…..
Ma este végre megkezdődnek a BL idei szezonjának csoportküzdelmei. A mai kínálatból választottam öt meccset. Íme a tippek: Real Madrid-Manchester City A tavalyi spanyol- és angol bajnokcsapat meccse a BL mai napjának legpikánsabb összecsapása. A Királyi Gárda rendkívül rossz…..
1x2 2012.09.18 19:40:19
@Ági07:Be is írok magamnak egy egyest, Hulk átigazolása ügyében:) Erről jól lemaradtam. De ez is megörült, hogy Oroszország felé vette az irányt? Bármelyik nagy csapatban eltudnám képzelni és bizonyára sok helyen szívesen is látták volna.
1x2 2012.09.19 18:51:08
@Ági07: Az már tényleg pardox lenne.
mifocink Hoppá, tényleg....!!! 2012.05.23 12:43:00
Egy igen meredek történetet hallottam az egyik kispályás bajnokság egyik mérkőzése előtt. Hogy mennyi az igazságtartalma, bevallom, nem tudom. Épp ezért szokásomtól eltérően most kissé homályosan írom majd le a történetet, de úgy, hogy azért mindenki rájöhet, kik is a…..
1x2 2012.05.26 15:59:49
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (…..
1x2 2012.03.06 10:49:56
Nottingham - Doncaster

Nem szeretem a Doncastert sőt utálom őket. Mindig keresztbe tesznek a fogadásaimnak ha ellenük teszek. Nem volt ez másképp szombaton sem mikor a Brightont fogadták otthon és 10 perccel a vége előtt egyenlíteni tudtak büntetőből én meg fellejtősre tehettem a fogadásom. Természetesen nem szabad érzelmeket vinni a fogadásba és nem is teszem a "Nem szeretem sőt utálom" szavakat lecserélem arra, hogy nincs velük szerencsém. Ma remélhetőleg viszont sikerül bevinni őket a Nottinghami erőd sűrűjébe.

A Doncaster az egész szezont a kieső helyen töltötte de most ennek a hármasnak a végére került.
Az ő nevükkel zárul a tabella (6gy 8d 18v). Ami ma minket érint, az legfőképp az idegenbeli teljesítményük. (2gy 1d 13v) ez a 7 pont nagyon gyenge idegenbeli mutató és joggal várhatjuk a vereségüket bárhol lépnek idegenben pályára. Az elmúlt négy fordulóban 2 döntetlenre és két verségre tellett nekik.
Doncaster vs. Brighton.1:1
Doncaster vs. Peterborough.1:1
Leeds vs. Doncaster.3:2
Doncaster vs. Blackpool.1:3
Az elmult két meccsen X-re voltak képesek, mindkét meccset otthon játszották, de ma idegenben lépnek fel ahol eddig három alkalommal sikerült csak pontot szerezniük.
A tavalyi szezonban rájátszásig vivő Nottingham idén borzalmasan szerepelés, csak a 20-ik helyen állnak még mindig. Ez a szezon már a kiesés elkerülésének jegyében fog eltelni. Van négy pont előnyük a már kieső helyen álló Coventry csapatától és 6 pont a mai ellenfél Doncastertől.
Azt hiszem rárakhatjuk a kiesési rangadó jelzőt erre a meccsre is. Nem aggódnék ha Nottingham olyan hazai mutatókkal rendelkezne mint tavaly, amikor az egész szezonban csak két vereséget szenvedtek hazai pályán. idén meg már 10 hazai vereségnél járnak(4gy 3d 10v). Két ok végett viszont mégis úgy érzem, hogy itt hazai győzelem születhet.
A Doncaster gyenge idegenbeli mutatójáról már meséltem a Nottingham elmúlt meccseiről még nem. Az elmúlt meccsek jó eredményeinek köszönhetően elmozdult a csapat a kiesési helyekről. Ez már önmagában is fel dob egy csapatot és vissza adja a játékosok hitét. Jó formába kerültek és 7 pontot szereztek az elmúlt három mérkőzésen.
Barnsley vs. Nottingham Forest.1:1
Birmingham vs. Nottingham Forest.1:2
Nottingham Forest vs. Coventry City.2:0
A Coventry elleni kiesési rangadót sikerrel hozták és a győzelem jelentette azt, hogy elkerültek a piros zónából. A Birmingham idegenbeli legyőzés azt hiszem óriási meglepetés és hatalmas fegyvertény volt(0:1). De ezt követően megint csak idegenben kellett fellépniük a Barnsley otthonában és itt sem vallottak szégyent, mert hazavitték az egyik pontot(1:1). Két remek eredmény után újra otthon lépnek fel a City Ground gyepén és joggal várhatják a szurkolók az újabb három pontot.

Tipp:hazai odds 1,73
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
1x2 2012.03.01 19:07:04
Naval - Atletico Clube de Portugal
1,72 3,40 4,50

Az első gondolat egy hazai győzelem volt, de ahogy beleástam magam inkább egy under/over fogadásnál kötöttem ki. Na de kezdjük a helyezéseknél és a formáknál. A portugál másodosztályból az első két helyezett jut fel a nagyok közé. A mai két csapatnak is reális esélye van erre a helyezések alapján. Az első hely már rég elkelt, a Estoril 44 pontjával kibérelte ezt a bajnokság végéig. Marad a második hely, amiért jelenleg négy csapat vív reális harcot. Ez a négy csapat 3 ponton belül helyezkedik el a tabellán.
A Naval a negyedik 32 ponttal és őt követi mai ellenfele az Atletico 30 ponttal. Na hát ennél a pontnál megingott bennem a hazai győzelem érzése. És amikor megnéztem a Naval hazai mérlegét végképp lemondtam a hazai győzelemről. Hazai meccseinek (3gy 4d 2v) csak egyharmad részét volt képes megnyerni. Viszont kilenc mérkőzés óta veretlenek ez megint hazai győzelem mellett érvel, de ebből 5 meccs döntetlenre végződött. A két utolsó bajnokiján is csak X-re voltak képesek.
Penafiel vs. Naval.0:0
Naval vs. Aves.1:1

Az Atletico két ponttal van lemaradva mai ellenfelétől és idegenben sem remegnek meg(3gy 2d 4v) és csak két ponttal szereztek kevesebbet idegenben mint a Naval otthon. Az Atletic pocsék egy sorozatot produkált a közelmúltban, de lehet, hogy ezt a múltheti győzelemmel átadtak a múltnak.
Atletico Cp vs. Arouca.1:0
Trofense vs. Atletico Cp.1:0
Atletico Cp vs. Santa Clara.0:0
Estoril vs. Atletico Cp 5:0
Atletico Cp vs. Belenenses.0:2
Az ilyen rossz sorozatokat lezáró győzelem mindig jó hatással vanna egy csapat életére és többek közt ezért is van képben nálam az esetleges pontszerzésük. Na de térjünk át a mai tippemre(-2,5 gól). A tabellán nagyon szembetűnő a Naval hazai meccsein lévő iszonyúan kevés gól. Kilenc mérkőzésen 17 gól(8:9). Szegény Navaliak kevesebb gólt szereztek otthon mind a vendégcsapatok és a meccsenkénti 1-es átlaguk is csak jóindulattal van meg. Az Atletico idegenbeli meccsein is csak egy góllal eset több 18(6:13). És ahhoz képest, hogy az ötödik helyen állnak, csak 6 gólt szereztek idegenben 9 meccs alatt, ez a harmadik leggyengébb a mezőnyben. Októberben fordított párosításban is sovány termést hozott a találkozó, akkor az Atletico nyert 1:0-ra. Nálam ez mérkőzés 2,5 gól alatt van, de aki ennél is tovább akar menni és van elég bátorsága az a 1,5 alatti tippel is próbálkozhat.

Tipp: 2,5 gól alatt odds 1,57
Tipp:1,5 gól alatt odds 2,67
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
1x2 2012.02.29 14:15:20
Anglia - Hollandia 2,75 3,20 2,63
(SportKlub 21.00)

Nem igazán szeretek barátságos meccsekre fogadni, de vannak olyan párharcok amik roppant nagy presztízs értékkel bírnak. A mai Angol - Holland találkozó mindenképp ezek közé tartozik. Napokkal ezelőtt megfogalmazódott bennem, egy Holland győzelem.Viszont mikor utána néztem az elmúlt időszak párharcainak kicsit megremegett a kezem és hajlottam a döntetlen felé. Ezen párharcon már rég volt rá példa, hogy valamelyik fél győztesen kerüljön ki.
2001-ben volt egy hasonló barátságos találkozó, ahol Hollandoknak sikerült 1:0-ra nyerni Angliában. Azóta négyszer találkoztak és mind a négy találkozó döntetlenre végződött és ezek is szintúgy barátságos mérkőzések voltak.
Hollandia - Anglia.2:2 (2009)
Hollandia - Anglia.1:1 (2006)
Anglia - Hollandia.0:0 (2005)
Hollandia - Anglia.1:1 (2002)
A barátságos jelzőt a nyakunkon lévő Európa bajnokság véget is elhagyhatjuk, mert gőzerővel készülnek a csapatok. A selejtező csoportjában mindkét fél az első helyen végezet. A Hollandoktól ez várható volt, és testközelből láthattuk erejüket válogatottunk ellen találkozókon. Az Angolok is az élen végeztek, és ez volt meglepetés a nem túl veretes országok mellett.
A Hollandoknak most már illik mutatni valamit,mert nagyon leengedtek, a selejtezők után. Azóta két barátságos mérkőzést játszottak. Otthon egy lehagoló 0:0-át a Svájciak ellen és 3:0-ra kikaptak Németországban.
Anglia viszont két barátságos meccsen is győzelmet aratott. Legyőzték a Spanyolokat és a Svédeket is egyaránt 1:0-ra. Az Angol csapat jelentős váltózásokon ment át, Fabio Capello elhagyta szigetországot és a volt segítője Stuart Pearce vezeti most a három oroszlánosokat. A hogy elnézem a keretet a sérülteken kívül is jó pár játékos kikerült csapatból vagy lemondta válogatottságot. Lampard, Ferdinand, Terry, meghatározó tagja voltak évekig a csapatnak. Rajtuk kívül a betegek is hátráltatják az ideális összeállítást. Wayne Rooney torokgyulladás, míg a köztudatba idén nyáron berobbanó Tom Cleverley bokasérülése miatt nem léphet pályára szerda este. Rajtuk kívül Kyle Walker (Tottenham Hotspur) és Darren Bent (Aston Villa) is hiányozni fog. Szerintem az angoloknál gondot fog okozni a gólszerzés, három igazi csatár került be keretbe, Fraizer Campbell,Sturridge és Welbeck. A középpálya úgy ahogy rendben van, de ez a rész hollandoknál is nagyon erős. Az angoloknál az átalakuló védelem most fog debütálni és az egyik legtámadóbb szellemű csapat ellen kell bizonyítani. Olyan ászok fogják rohamozni a kaput mint a PL gólkirály-jelöltjét, Van Persie vagy Huntelaar és Robben. A hollandoknál a legnagyobb érvágás Rafael van der Vaart kiesése jelenti aki Arsenal elleni, 5-2-re elbukott bajnokin szenvedett bokasérülést.
Én az angolokból nem sok gólt nézek ki, max egy találatot. A Holland rohamosztag szerintem legalább két gólra képes lesz a hiányos és átalakuló Angol védősor ellen.
A találkozó kulcsa az Angol védelem kontra holland csatárok párharca lesz és itt nálam a vendégek felé billen a mérleg.

AZ ANGOL VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Scott Carson (Bursaspor), Joe Hart (Manchester City), Robert Green (West Ham United)
Hátvédek: Gary Cahill (Chelsea), Ashley Cole (Chelsea), Leighton Baines (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Phil Jones (Manchester United), Micah Richards (Manchester City), Chris Smalling (Manchester United)
Középpályások: Gareth Barry (Manchester City), Stewart Downing (Liverpool), Adam Johnson (Manchester City), Steven Gerrard (Liverpool), James Milner (Manchester City), Scott Parker (Tottenham Hotspur), Ashley Young (Manchester United), Theo Walcott (Arsenal)
Csatárok: Fraizer Campbell (Sunderland), Daniel Sturridge (Chelsea), Danny Welbeck (Manchester United)

A HOLLAND VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Tim Krul (Newcastle United), Maarten Stekelenburg (AS Roma)
Hátvédek: Ron Vlaar (Feyenoord), Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Jeffrey Bruma (HSV), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Málaga), Erik Pieters (PSV),
Középpályások: Georginio Wijnaldum (PSV), Kevin Strootman (PSV), Wesley Sneijder (Internazionale), Mark van Bommel (AC Milan), Urby Emanuelson (AC Milan), Nigel de Jong (Manchester City), Stijn Schaars (Sporting Lisszabon),
Csatárok: Dirk Kuyt (Liverpool), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), John Ola (FC Twente), Luuk de Jong (FC Twente), Luciano Narsingh (SC Heerenveen), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Bayern München)

Tipp: vendég odds 2,63
Tipp: X2 odds 1,40
Tipp: 1:2 odds 10,00
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Legalábbis nagyon-nagyon-nagyon reméljük. Ha igaz a HVG.hu plágium gyanúja, Schmitt Pálnak le kell mondania. Nincs mese! (Ha nincs plágium akkor is rosszul szarul végzi a munkáját - kivéve a demokrácia lerombolását - véleményünk…..
Update: Frissítettünk a rendszeren, átalakítottuk a mentési folyamatot, így remélhetőleg nem lesz több eltűnő bejegyzés. Klasszikus poszt létrehozásakor, a rendszer automatikusan elkezdi a mentést bármilyen karakter lenyomása után kis idővel elmenti azt. Így a gomb megnyomására…..
A parlament ma este 6 óra tájban elfogadta azt a törvényt, aminek értelmében a hajléktalanság börtönbüntetéssel sújtható. A rendelkezés december 1-től lép hatályba, addig kéne kb 5000 férőhelyet varázsolni Budapesten, hogy a börtönbevonulás mellett legyen más…..
 Az xnews.hu egy közérzeti bulvárlap lesz. Már nem csak a környezetünkön, hanem a saját bőrünkön is egyre jobban érezzük, hogy közös dolgaink nem igazán mennek a legjobb irányba. Lassan lassan már kérdezni is bűn lesz és akin nincs narancssárga blúz az másodrangú…..
Az előző részben megemlítettem az általam megfigyelt három legjelentősebb sportfogadó tévhitet. A bejegyzés szerencsére sokakhoz eljutott - ezúton is köszönet ezért az Indexnek - és számos hasznos és értékes komment született.Ezekben sok olyan témakör (surebet-ek, tét/tőke…..
1x2 2011.08.27 03:59:18
Elég béna egy nyarunk volt, de lássuk, ebben a fura időben mit termett a magyar föld. Hogy ez kiderüljön, várjuk terményfotóitokat zöldség-gyümölcs kategóriában. A 3 tagú zsűri a termények méretét és esztétikumát vizsgálja, illetve a mellé kanyarított rövid történetet,…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
1x2 2011.08.24 17:21:43
Sturm Graz - BATE Borisov

A mai választásom korántsem lefutott, de bízok a sógorokban. Az első találkozót Borisovban rendezték és 1-1-re végeztek a felek. Weber révén már a 12-ik percben vezetést szereztek Szabicsék, de a Simic révén egyenlített a BATE Borisov az 59-ik percben. A Fehérorosz csapat eddig két körön lépett túl. Elsőre a harmatgyenge Belfasti Linfielden léptek át 3-1-es összesíttessél. A Második kör sem volt igazi erőfelmérő, mert a Litván Ekranas sem tartózik a világelitben. Őket is 3-1-es összesítésben győzték le. Mind a két találkozót idegenben kezdték és csak 0-0 és 1-1-re futotta, otthon viszont maguk javára fordították a párharcot.Most viszont komolyabb erőpróbára voltak kényszerítve az Osztrák Strum Graz ellen. Fordult a kocka és otthon kezdték a párharcot, de előnyt nem sikerült szerezniük, így Grazban kéne meglepetést okozniuk. Annak a Graznak akik otthon eddig mindkét BL találkozóját megnyerte. Először a nagyreményű Videotont verték 2-0-ra, majd Fehérváron már belefért egy 3-2-es vereség. Majd a Grúz Zestafoni sem jelentett nagy kihívást. Idegenben 1-1, otthon 1-0. A bajokságban nem igazán megy a Szabicséknak, a hetedik helyen (1gy 3d 1v)hat ponttal. Viszont itt is javultak az eredményeik, mert 1-0ra verték a Rapidot, majd Salzburgban (1-1) mentettek pontot. A BATE Borisov évek óta kibérelte a Fehérorosz bajnoksg aranyérmét, 2006-óta folyamatosan szállítják az aranyérmet.
Ahogy elnézem ez idén sem lesz másképp , mert van vagy 10 pontos előnyük. Nem szabad lebecsülni a Borszovot, mert néha néha megcsillannak. 2009-ben csoportkörig vitték a BL-ben, de Rela, Juve és Zenit társasága már túl erős volt. Tavaly El-ban remekül meneteltek, a csoportkörből is továbbjutottak, és PSG is csak (2-2 2-2) nyögvenyelősen lépett túl rajtuk. Remek kis csapat, és mire végzek ezzel az írással, kezd megrendülni a hitem:) De ettől még Osztrák továbbjutást várok.

Tipp:hazai odds 2,20
1x2 2011.06.26 15:41:49
1. Vannak, akik szerint a túlórapótlék indokolatlanul nagy terhet jelent a vállalkozásoknak és akadályozza az új munkahelyek megteremtését. Mások azt sem tudják, mi az a túlóra. Ön mit gondol? El kell venni a túlórapótlékot a proliktól, mert ők a hibásak mindenért.…..
1x2 2011.05.05 22:30:01
Bár az idei UEFA Bajnokok Ligája lassan a végéhez közeleg, az esemény fő támogatója, a Heineken csak most fogja ellőni legnagyobb bombáját. A sörmárka a napokban publikált egy olyan különleges alkalmazást iPhone-ra és Facebook-ra, amivel teljesen új szintre emeli majd a…..
Sárdobáló 3500 nap 2011.05.02 12:01:00
Több mint háromezer-ötszáz nap kellett az amerikai titkosszolgálatnak arra, hogy felkutassa és likvidálja Osama bin Ladent. Az al-Kaida szellemi vezetője mára a nyugati világban a sátán megfelelője lett, turbánnal és szakállal. Osamabama elnök bejelentése szerint célzott…..
Aki a Westminster apátságban képes cigánykerekezni, azzal menőségben nehéz versenyezni. ..
1x2 2011.05.03 20:17:50
FC Barcelona – Real Madrid: 1-1 (0-0) Összesítésben: 3-1, Tj: BarcelonaBajnokok Ligája elődöntő, visszavágóMájus 3,. 20:45., Barcelona, Camp Nou Vezette: De Bleeckere (belga) Barcelona: Valdés - Daniel Alves, Mascherano, Piqué, Puyol (Abidal, 91.) – Xavi, Busquets,…..
 Azt megszokhattuk anno, hogy Vincenzo Montellát játékosként nem kerülik el a sérülések, sokat látogatta a Roma orvosi szobáját legszebb évei alatt, de hogy trénerként is ugyanezt folytatja majd, arra kevesen gondoltunk. Most mégis ideje megbarátkozni a gondolattal, Vincenzo…..