Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szétverj Elek?

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szeretnénk titeket kárpótolni a rövid kihagyásért, ezért megrendezésre kerül a blog 3. versenye, ahol legfőképp a két dimenziós grafika terén tapasztaltak lesznek megdolgoztatva, persze mások is nyugodt szívvel jelentkezhetnek majd, hiszen nem a szépséget fogjuk pontozni,…..
 Egy hét volt szavazni a fotókra, most már itt az idő eredményt hirdetni. Összeszámolva a szavazatokat kiderült, hogy két harmadik helyezett is van holtversenyben, de szerintem ez nem probléma, mehet mind a kettőnek medál :)Az eredmények a következők:1. Csak le ne essek - Ketchup…..
Még a Stickmagazin 5. számában közöltük az első kvízt, amelyben 14 kérdés volt a játékkal kapcsolatban. Ezt Nektek meg kellett válaszolni, és elküldeni Kregnek. Ma jön a második, és egyben utolsó rész, amelyben a honlapról lesz szó. A verseny két fordulós, és a második…..
Szétverj Elek? 2010.05.11 18:30:27
Megrendezésre kerül az első fotópályázat, melynek célja megtalálni a legjobb képet a játékról, de csak a megadott kategóriában.A témakör: JátékpillanatA témakört eléggé tág így elsőre. A "játékpillanat" azt jelenti, hogy egy olyan pillanatot kell lefotózni,…..
Szétverj Elek? 2010.04.22 18:13:09
Szétverj Elek? 2010.04.21 15:49:46