Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BushDoctor

0 bejegyzést írt és 570 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 3-án, az uniós elnökség első munkanapjának reggelén, a Greenpeace 10 zöld pontjával várta a Külügyminisztérium dolgozóit.Vetier Márta, a Greenpeace EU szakértője elmondta: "Magyarország legfontosabb környezetvédelmi feladata az EU-elnökség alatt, hogy elérje,…..
BushDoctor 2011.01.06 13:33:17
@maxwell murder: jaja, csak elfelejtetted hozzátenni, hogy "szerintem", mert egyébként meg tökre nincs igazad !
BushDoctor 2011.01.06 13:35:15
@jozicsenko: 2006 ősze hogy is jön ide ? Neked is kilőtte a szemed gyurcsány személyesen, már látom.
BushDoctor 2011.01.06 13:37:23
@maxwell murder: mert amiket irsz, meglátásom szerin egyszerüen nem igazak. Nem azért mert hazudsz, hanem azért mert tévedsz. Ha te igy érzed, ahogy leirtad, akkor "ántieurópér" vagy. Innentől kezdve nincs értelme beszélgetnünk, mert gyökeresen másképp látod a világot mint én.
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
BushDoctor 2011.01.05 16:10:07
@koszi: te nyominger paraszt. Mit buzizol, zsidózol ? Vedd már észre magad te tapló.
Sziasztok!   Örömmel fedeztem fel a lehetőséget, hogy kiadjam magamból a mérget, bár sok tanulsággal nem jár esetem.   Diplomával a zsebemben pincérkedtem pár évet külföldön, hazatérve azonban nem találtam megfelelő állást, a számlák viszont egyre csak jöttek, nem…..
törökgáborelemez 309. Zsákutca 2011.01.04 18:01:00
Bár úgy tűnik, hogy a kormány a médiatörvény kapcsán tartja magát a „naésakkormivan” irányhoz, sorok között olvasva és háttérbeszélgetéseket folytatva nem olyan nehéz észrevenni, hogy a példátlan nemzetközi kritikák komoly hatást gyakorolnak a Fidesz több…..
BushDoctor 2011.01.04 19:19:18
@BISMARCK: 7:30-9 között templomban kéne lennetek és nem a tévé elött rohadni, libsiskedni, elrontani a gyereked lelkületét a globáltőke agymosó rajzaival. Milyen magyar vagy Te ? Térdre, gyónjál biszmark, mert bűnös vagy !!
A hétvégén végre sikerült befejeznem egy írást, amely az újabb választáskutatási kötetben jelenne meg, s amelyben a pártok 2010-es stratégiáit próbálom meg leírni és elemezni. Miközben ezzel foglalkoztam, olvasgattam a parlamenti választás előtti anyagokat, nézegettem az…..
A galamus.hu-n Balogh S. Éva utánanézett a Tilos rádió ügyben kiadott NMHH-s közleményben hivatkozott amerikai bírósági döntésnek. A Zugügyvéd nem kommentálja, csak közzéteszi.  Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság közleményt bocsátott ki az Ice-T…..
Android Hozzánk nőtt a Galaxy Tab 2011.01.02 17:02:00
Galaxy Tabos tartóstesztünket egy bizonyítékkal folytatjuk: ez a kép itt bizony egy kimentett és PC-re áthozott képernyő - egy olyan kunsztot lehet tehát ezzel a készülékkel egyszerűen megjátszani, ami az eddigi androidos készülékek gazdáinak nem volt egyszerű és magától…..
A következő kérdésre a Zugügyvéd is szívesen várná egy Bv. jogban otthon lévő  kolléga magyarázatát.Szia Zugügyvéd!Mi alapján döntik el,  hogy egyes  vádlottakról leszedek a bilincset a tárgyalóteremben, míg másokkal úgy bánnak, mint Hannibal…..
Appleblog Feltörték az iOS 4.2-t 2010.11.24 15:15:00
A hackereknek sincs könnyű dolguk manapság, egyre hidegebb van, megy fel a benzinár, és mindenki azt várja, hogy egy nap alatt törjenek minden Apple-cuccot ingyen. A dev-teamen nem múlik, ők már tegnap kidobták a jailbreaket (Redsn0w) a 4.2.1-es firmware-hez. Mielőtt megkérdeznénk,…..
Idén november 26-ra esik a Fekete Péntek, vagyis az amerikai karácsonyi szezon első napja. a vásárlók ilyenkor rohamozzák meg a boltokat, a kereskedők pedig hatalmas akciókkal készülnek a rohamra. A kereskedők sokkal korábban nyitnak, nem egyszer hajnali 4-5-kor kinyitják a kapukat. A…..
BushDoctor 2010.11.24 13:07:23
BushDoctor 2010.11.24 13:44:23
@háténimmár: A fekete péntekről szól. Ne nyissunk szemantikai vitát miről szól a cikk. Bizzunk egymás intellektusában, right ?
Tegnap megkezdődött az, amit az utókor Nagy iOS 4.2 nyomkodás napjának nevez majd el, az eseményt kísérte a Hová a francba tűntek el a zenéim és a Fogom-e használni a Find my iPhone funkciót kérdéskör megválaszolása.Én is letöltöttem az iPhone 4-esemre a cuccot (erre kétszer…..
BushDoctor 2010.11.23 14:34:43
@Gambola: na ez nekem dealbreaker, marad a 3.2.2, a hardveres orientáció gomb priceless
A legfrissebb konzervatív holland kabinet megtiltaná a külföldieknek, hogy coffeeshopokban vásárolhassanak. A saját bevallásuk szerint is politikai PR-akcióval a drogturizmust szeretnék visszaverni jövőre. Amszterdam polgármestere előre figyelmeztetett, hogy emiatt ismét el fog…..
A Felicia Day-poszt sikerén felbuzdulva most sem olyan játékcsaj jön, aki virtuális melleivel került be a játékosok nedves álmaiba, hanem egy hús-vér nő. A múlt heti pornós körkép okozta sokkot enyhítendő ezúttal egy agyban erős hölgyet választottunk, Jeri Ellsworthöt. Aki egy…..
BushDoctor 2010.11.19 12:57:02
@Stöki: Hát igen, ez a cikk valóban elég harmatos, olyan "nagybetűvel szedve", hogy a mai olvasni nem tudó , dislexiás geekek is elboldoguljanak a cikkel?? Akár a Blikk is lehozhatta vola :P Bocsánat, ez a csaj többet érdemelne. Már csak a D64TV sztori is felfalna vagy 3szor ekkora helyet, ha valóban jó cikket akarsz irni belőle. Főleg annak fényében kevés, hogy húsz éve elfelejtett rétegeknek szóló oldschool gémekről tudsz te 10x ennyit is irni gond nélkül. Ha kevés az idő inkább irj 2 hasábot a space invaders-ről :P
Gulyásdemokrácia Ultrabal 2010.10.18 14:35:01
Nem akarok kommunistázni, de ilyen szélsőbalos beszéd a Parlamentben utoljára Kádár szájából hangozhatott el, mint amit most Orbán levágott. Nehéz tartalmilag minősíteni a miniszterelnöki beszédet, de valahol a sírnivaló és a botrányos szavak környékén találhatók a…..
BushDoctor 2010.10.18 17:41:33
@tolsztoj: az is tök röhely, hogy az állitólag jobbos-konzi Bayer a köztudottan balos Stone 86-os tőzsdecápájából fejti meg 2010-et. LOL Még jó, hogy jön nála azsidó ertéel. Másképp honnan is szedné a naprakész, elfogulatlan infoit ?? Atyavilág, hol tartunk ?? XDDD
John Sculley nevéről általában két dolog ugrik be az embereknek. Az egyik az a híressé vált mondat, amit Steve Jobs intézett hozzá telefonon 1983-ban, és amivel a Pepsi vezetői székéből csábította el az Apple-höz: "Egész hátralévő életedben cukros vizet akarsz árulni,…..
BushDoctor 2010.10.18 12:28:37
@innovation: ilyet csak az mond aki nem használ semmi apple terméket. Ugyanis mindenben jobb. Stabilabb, szebb, kezesebb, hibamentesebb. És ez nem vallás, mondom mindezt 16+ évnyi pc tapasztalattal a hátam mögött. 3 éve használok apple termékeket és én leődtem meg a legjobban mennyivel jobb. Sokkal. Nagyon sokkal. :)
Varánusz A bennem lévő x-faktor 2010.10.17 08:00:00
Nemzeti Média Nostradamusunk jóvoltából ezen a hétvégén már szétültették az eminenseket a kereskedelmi tévék. Megasztár pénteken, X-Faktor szombaton, mert kér a nép, hát adjatok neki. Így tegnap este először jutottam odáig, hogy ne csak a neten található, engem érdeklő…..
Tessék? Az Erik Sumo Band Facebook oldalán angol és magyar nyelven is megjelent a hír, miszerint Harcsa Veronika kilép a bandából, a zenekar pedig ebben a formában nem folytatja. A teljes üzenet így szól:"Kedves emberek! Veronika tegnap kilépett a zenekarból, azt mondta, hogy…..
  Először is, egy jóízű ásítás.   Aztán: megszámlálhatatlan alkalommal foglalkoztunk mi már Magyarország nemzetközi megítélésével, sajtójával, különös tekintettel a két évtized alatt szépen kicsiszolódott riadóláncra a budapesti intellektuálisoktól a berlini…..
BushDoctor 2010.10.16 17:51:00
@Tehetetlen Dodó: "De ez a folyamatos tudatmasszírozás elég labilis eredményt hozott: bármely vidéki német kocsmában közepes mennyiségű tudatmódosító szer (két Doppelkorn + két Pils) beszedése után eme kondicionálás hatása nyomtalanul elmúlik és felcsendül az Erika meg a Westerwald." : Nem tudom ezt honnan veszed barátom, de valami rettenetes tévedésben vagy. Németországban a fasiszta eszméket az üldözött és megvetett neonáciktól eltekintve gyűlölik és szégyenlik az emberek. Hosszú időt töltöttem Németországban, Észak rajnától, a ruhr vidéken át az "ősnáci" bajorországig és mindenhol ezt tapasztaltam. Ott már megtanulták a történelmi leckét szemben a magyar bokacsattogtatós, kakastollas összekacsintva zsidózós, cigányozós kirekesztő, befelé forduló, tizenkilencedik századi múltba révedés helyett.
Igaz kőkemény és szigorú törvényeik vannak, ott nincs ennyi kibúvó mint nállunk, ott egy vona féle mellénykés akció után úgy vágták volna sittre hogy arról kódul, persze ott nem kapott volna 16+%-ot max 1.6-ot a bőrfejűektől.
Oké, nem a Tescóban, mert olyan ott nincs, de azért a Walmart sem az az a Harrods, inkább a nagy tömegek bevásárlóközpontja.Ennek ellenére a jövő héten megkezdik a boltokban az iPadek árusítását, vége tehát annak az időszaknak, amikor a tabletet csak elegáns store-okban lehetett…..