Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ronhks

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennek a blogposztnak eredetileg tök más címe lett volna, de aztán a minőségért felelős személy jelzett, hogy ő bizony el nem olvasna egy posztot olyan unalmas címmel. Így aztán úgy döntöttem, ha lúd, legyen kövér, és jöjjön egy igazi kattintásvadász cím. Szóval a továbbra való kattintás után…..
Lassan 48 órája itt vagyunk, és ma a délután második fele szabad, ezért íme néhány szösszenet az első 2 nap tapasztalatai alapján, minimális rendezettséggel, ahogy eszünkbe jut. Kedvesség Muszáj ezt kiemelni elsőként, itt a szolgáltatásban tényleg mindenki mosolyog,…..
Fotelforradalmár Elég volt 2014.12.16 07:19:03
Rettenetesen dühös és elkeseredett vagyok, és szégyellem magam amiatt, hogy mindaz megtörténhet akár egy nap alatt is az országban, ahova születtem, aminek a nyelvét beszélem és ahol élek (egyelőre legalábbis), amik tegnap történtek. Hogy ennek az országnak a politikai elitje (kormánytól…..
Naaa, hát nem hiába tanulmányozgatták Lobenwein Norberték a Tomorrowland sikerét: évekkel lemaradva mostantól már a VOLT Fesztiválnak is van hivatalos aftermovie-ja... Kíváncsian várjuk a Balaton Sound és Sziget aftermovie-kat!..
Tisztelt olvasók! Másodszorra futok neki az adózással kapcsolatos blognak. Az első próbálkozást, az adó-NAVigátort végül is feladtam egy sajátos névegyezés miatt, de hát olyan nagy veszteség senkit sem ért, hisz az érdemi írások még nem jelentek meg. Ezzel együtt nagy…..
Subba Subba ART: Dolk@Berlin 2012.08.01 10:24:00
..
ronhks 2012.08.01 14:06:54
Nagyon nagy elnézést mindenkitől az elmúlt két és fél hónap hallgatásért, és köszönöm mindenkinek a türelmet. Mint látjátok, új blogon folytatjuk a böngészőben játszható (azaz főleg flash-) játékok összegyűjtését. Hogy miért született ez a nem éppen ideális…..
ronhks 2010.06.07 23:27:01
@-sg-: csatlakozom! Ha nem szoltok hozzá nem tápláljátok a flame-t :)

Hajrá blog, hajrá KMK :) Még így záróvizsga előtt is :D
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
ronhks 2010.05.09 19:19:13
ronhks 2010.05.18 08:25:11
@Hooshee: én az URL-ben a hónapot és napot írom át mindig többre mint a mai, és tökéletesen működik + nem zabálja le a memóriát :)