Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sylerolam

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Európa osztrák serkirálya kinézte magának a páratlan földalatti birodalmat Kőbányán, amelyből mintha a söripar kedvéért bányászták volna ki a követ, és kiterjesztette a ser fennhatóságát a borivó Magyarországra. A német-osztrák Dreherek és a svájci Haggenmacherek köré hatalmas…..
sylerolam 2021.10.28 15:46:46
sylerolam 2021.10.29 09:18:15
@gigabursch: azért most már egyre kevesebb a kukoricás sör, na nem azért, mert rájöttek, hogy szarabb lesz, hanem drágult az alapanyag.
Rockenbauer Pál emlékoszlopa halálának helyszínén, a Naszály 652 méteres csúcsán, és vállig érő csalánban is megfordultam ezen a hosszú, de szép szakaszon. Éjszakára Katalinpuszta végében, a diáktáborban szálltunk meg: A faházak egyike helyett a tanári épületben kaptunk egy szobát. Visszafelé a…..
Számtalan híresség járt hazánkban, az elmúlt évtizedekben és szinte mindenkit meg is örökítettek fotókon az utókornak. Az MTI Fotóarchívumában is rengeteg külföldi uralkodóról, színészről, zenészről, sportolóról, politikusról sőt még űrhajósról is találunk képeket. 1990. május 9. A hivatalos…..
sylerolam 2020.06.24 12:02:12
vezess2.p3k.hu/app/uploads/2016/07/13708353_924214184355441_6716733185490358329_o-700x467.jpg
Kár, hogy ez a kép nincs fent, Ayrton Senna Ladát vezet a Hungaroringen 1986-ban, hogy jobban megismerje az új pályát.
Így marad David Bowie:
archivum.mtva.hu/photobank/item/MTI-FOTO-dDBHUkhsd0t3LzRCNHdUWTA0NHBpUT09
A 2014-ben a Serial nevű podcastről többet írtak az amerikai újságírók, mint az év legnagyobb filmjeiről vagy sorozatairól. Elsőre talán képtelenségnek hangzik, de Sarah Koenig 12 részes oknyomozása egy gyilkossági ügyről óriási vitákat és heves hangulatú cikket egész sorát inspirálta. Ebben a…..
Számítottam valami olyasmire, hogy az írók itt hagynak minket a cliffhangerrel minimum a 2x12 részig, olyan „mindeközben” jelenetekkel húzva az időt hogy mi történik Kanadában, vagy Türkiz hazajött, a ház ura lebukott és kitört a pánik a Waterford-kúrián, esetleg Nick…..
June egy furgon aljában elrejtve érkezik meg a szabadságba, más kérdés hogy a „szabad” szó rögtön kevésbé lesz magasztos, ha egy poros, töksötét raktárhelységben vakációzhatunk full egyedül. Mindeközben Emilyék a sugárfertőzött gyarmatokon kapálnak, megmutatva hogy van…..
sylerolam 2018.05.14 10:24:56
@Kishableany: az első évadból kiderült, hogy a környezetszennyezés okozta meddőségre kellett megoldást találni, és az USA ezen részében Offred gazdái ezt dolgozták ki. Valószínűleg egy sokkal enyhébb rendszer volt, ami a társadalmi ellenállás miatt jutott el erre a szintre. A zöld ruhás feleségek a férjük miatt kaptak kiváltságokat, de az is lejött az első évadból, hogy nekik sem csupa móka és kacagás az életük.
Ebből nem következik, hogy mi lesz a második generációval, valószínűleg erről fog szólni valamelyik évad, hiszen sok lehetőség van benne.
Ami nekem nem tiszta, a harmadik részben vannak "gazdák", azaz normális családként élők, ezt még nem tudjuk, hogy hogyan érték el.
  Szylvit végre nem csepeli mosónőnek öltöztették, a vállai szabadon, a karok izmosak, a frizurát viszont továbbra is egy mexikói szappanoperából kölcsönözték neki, nem tudom ki a fodrász, de jó szívvel hatvan év alatt nem tudom javallani az ellenségeimnek sem. Ma kiszavazás, faszi hullik, dráma…..
sylerolam 2017.05.05 11:21:58
@chilii: ezt én is néztem, néha nem blőrözik ki, egy csaj feje van rajta, gondolom egy ex.
Irvine Welsh skót író, a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb kultfilmjének számító Trainspotting alapjául szolgáló regény szerzője új televíziós sorozatot ír a rave-mozgalom és az acid house felemelkedéséről. A Trainspotting folytatása amúgy két évtizeddel az eredeti után (podcastünk a filmről itt)…..
sylerolam 2017.03.30 10:32:38
Mészáros Lőrinc megérkezett az Echo Tv-hez, Kadarkai Endre riporter meg repült. Ahhoz képest, hogy Széles Gábor, a tévé előző tulajdonosa még azt nyilatkozta, hogy nem lesznek földindulásszerű változások, a tévénél, több műsor megszűnt, egyet feltámasztottak, a Bayer-Lovas-Bencsik féle Sajtóklubot,…..
sylerolam 2017.01.05 23:45:44
@tnsnames.ora: Asszem a PS1-ed nekem szól: két azonos műfajú műsor, hasonló potenciális alanyokkal, egy csatornán, nem fér el. Igen, a Bödőcs ugrott be nekem is, egymás után néztem meg a kettőt, sztm így kerek, de én bírom Alindát és értem, hogy mi a "hype" körülötte. Van ám Alindával is Arckép...
sylerolam 2017.01.06 12:09:20
@tnsnames.ora: @bloggerman77: Köszönöm, a hatásotokra megnéztem megint a Bödőcsöket. Nem tisztem védeni Alindát és a poszt sem róla szól, fenntartom a véleményem. Meggyőződésem, hogy napokon belül az Alindában lesz Endre és az lesz kb. a 2. kérdése, hogy hogyan kerülhetett egy csatornára a Szaniszló-félékkel.

Hogy hova szerződik majd? Az ATV-t kizárnám, pont egy Kőhalmi-szerű vendég kiverné ott a biztosítékot. Ha nem lenne a Lakástalkshow Lovásszal a Viasaton, akkor arra tippelnék, a TV2-nél ott van Tilla, így talán RTL-klub.
sylerolam 2017.01.06 13:11:58
@tnsnames.ora: Hehe, mindig rácsodálkozom, milyen többértelmű vagyok.
Komolyan, miért nincsenek nálunk ennyire laza előadóművészek, akiknek AZ A DOLGUK, HOGY LAZÁK LEGYENEK? A DiCapriónak küldött sms meg priceless: Corden elkérte J-Lo telefonját, és lehidalt a névjegyzék celebrengetege láttán, megkérdezte, hogy küldhet-e sms-t valakinek, J-Lo mondta, ja, küldjél, erre…..
A GQ összeállított egy 15-ös listát, aminek egyik elemét kicseréltük ugyan, de csak a békesség kedvéért, egyébként nem változtattunk rajta. A legvégén szavazhat mindenki, ha valaki úgy érzi, az ő kedvence kimaradt a listából, kommentelje be, és lesz egy másik poszt is.  1.…..
Nemsokára kezdődnek a Sztárban sztár munkálatai, a harmadik évadot a TV2 (ez első két évad nézettségét elnézve joggal) az ősz egyik húzóműsorának szánja, amire nagy szükségük is van, mert a tévé főműsoridős nyári nézettsége ijesztő mélységekbe zuhant. A harmadik…..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
sylerolam 2015.04.24 11:17:59
@windsor: Stylist adja a ruhákat nekik. Lokin például már nagyon régóta nem volt se Exploited, se SOA póló. Meghát nagyon egyen-bézból sapik vannak, nem hinném, hogy mindenki LA feliratút hozott itthonról.
sylerolam 2015.04.24 12:44:03
@jo.e: Pont azt mondom, hogy olyan jó volna, ha végre nem ő dönthetne valamiről, pláne, most, hogy még gizdább, meg okosabb, mert védett.
Ha hárman állnak be egy mögé, akkor újra választhatnak.
sylerolam 2015.04.24 13:45:52
@jo.e: :D Pedig az Éden Hotelben minden megtörténhet!
Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!” Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az…..
sylerolam 2015.04.09 09:51:07
@Morfologista: Köszi a választ.
Valóban Loki van bajban: Gyula is dönt arról, hogy melyik párnak kell szétmennie és nyilván úgy fog, hogy az neki jó legyen. A szokásos párokon kívül Ádám Ivar mögé fog beállni. Ha Loki egy kicsit is nyitva tartja a szemét, akkor nem oda megy. Marad Mariann, aki mellett meg ott van Gyula. Tehát bármelyik párt robbantják, oda kell állnia Lokinak. De Gyulának csak az lehet érdeke, hogy Snezi/Sznezi/Snezsi/Sznezsi és Bencét robbantsa és megígértesse Mariannal, hogy kettejük közül őt választja. Tehát Lokinak a fenti permutációs nevű csaj mellé kellene állnia, akit utál és ráadásul még más is beállhat mögé. Nagyon sajánlnám, ha mennie kellene, messze ő a kedvencem.
sylerolam 2015.04.09 10:21:15
@XocoLatte: Teljesen logikus, amit írsz. Remélem, így lesz.
@Chat Géza: Köszi. Kettővel feljebb @Morfologista leírta, Loki hívta vakondképűnek. (Tényleg hasonlít, már csak egy nadrág kellene, egy sokzsebes nadrág)
sylerolam 2015.04.09 15:23:48
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Senkiházi? Te nem néztél utána, kicsoda ő? :)
  Gólem már második napja kóvályog a pálmaligetben, de láthatóan ki szeretne szabadulni, és fenyegető léptekkel közelít a kamera felé, és aszongya, Milán bájosan ássa tovább saját sírját, a hotel meg két csapatra oszlik. Nahát. Órák száma: egy. Valami hat-nyolc éves…..
Nem azért nem mennek közelebb a falhoz, mert félnek, hogy Szabó László Zsolt egyszer csak előugrik, és azt mondja, nekünkmindegyhányannézikatévétcsakközszolgálatilegyen, hanem azért, mert iszonyú meleg a bazinagy fal, és hűteni kell, hátulról ventilátorral, az viszont (és…..
  Gólem rettentő délutánt ígér, drámát, és olyan bejelentést, hogy lefossuk a bokánkat testületileg. Mindezt egy zöldeskék abroszban, amit az Így rendezzük be Shrek kedvenc kisvendéglőjét katalógus negyedik oldalán láttam legutóbb. Én hiszek neki, mert nagyon határozottan…..
sylerolam 2015.03.13 09:04:46
@Morfologista: Kár, hogy az előzetesből kiderült, hogy milyen sorrendben mennek a lányok a párválasztón. Jó volna, ha egyszer a védett választana először. Az is érdekes lenne, ha mondjuk Milán mögé beállnának hárman, akkor mi történne. Új párválasztás? Kiosztják a nem védett lányokat? Érdekes, amit írsz, de attól félek, nem lesz nagy meglepetés, mindenki beáll a sajátja mögé és legfeljebb Albina húzhat 19-re lapot és beáll Loki mögé.
  A múlt héten megtudtuk, hogy Gólem nem tud felolvasni, ill. betanult szöveget elmondani kamera előtt, hogy a hotelben BÁRMI megtörténhet, hogy az ivararány egy nehéz szó, a manipulálni meg pláne, de ha jól tematikázik az ember, akkor eléri, amit akar. Dominik szegény addig…..
Ma csappantás lesz, egy töki megy, az már tuti, de hogy ki, azt előre nem lehet megjósolni. Gólem a hegyen indul meg a kamera felé fenyegető léptekkel, lábán a Nike-szponzorcipő, testén sorban az ötödik garnitúra textil, basszameg a kutya, T69 ruhatárát meg a hajába belebaszott…..
sylerolam 2015.02.28 10:23:05
@nughop: én Gólem ingét fehér-aranynak látom! :D
De kurvára vártam már, hogy egyszer mindenféle szégyenkezés nélkül elsüthessem már ezt a címet! Na, mindegy. Topolka kapott egy fekete rózsát, ennek még jelentősége lesz, Becks és Norbi a kamerába rázta a pélót, ennek meg nem, nagyjából innen indítunk. A kiégett fűben…..
sylerolam 2015.02.27 09:55:44
@gorkmc: Értem, igazad van, vmiért nekem sem úgy jött le, hogy a párválasztó előtt ki akarnak zavarni vkit. Ezen kívül tényleg Petivel van a legjobb kapcsolatban, illetve robbanthatná a csodálatos "triumvirátust", vagy beállhat a szerencsétlen Boxos mellé és hazaküldi a legkevésbé konkurens Nórit.
 Tudjuk, hogy már a címben feltett kérdés sem pontos, hiszen a nemrég még következő generációsként emlegetett játékmasinák már több, mint 1 esztendeje (a WII U már több, mint 2) itt vannak velünk, ráadásul kihagytuk a PC-t a mai versenyből, amivel szintén nem leszünk…..
comment:com Blikk vs. természet 2015.02.04 10:18:13
Különös egyensúly borulása miatt csodálkozik a Blikk, ahol átkot látnak ott, ahol a természet működik. Sinkovits Imre 72 évesen, Lukács Margit 87 éves korban hunyt el, de szép kort élt meg Komlós Juci (92), Garas  Dezső (77), Szabó Gyula (83), Avar István (83), Sztankay István…..
 Előző péntek eseményei itt Péntek van, az Etikai Bizottság ülésnapja. Dargay a fiával (!) várakozik, hogy bebocsátást nyerjen a sok okos elé és kimondasson végre, követett-e el etikai vétséget Abonyi Máté ügyében. Még akár az is előfordulhat, hogy eltiltják…..
sylerolam 2014.12.17 09:52:50
@Lac1: De, választ kaptunk: az autista öccse pont elég teher a szüleinek, az ő problémái elenyészőek ahhoz képest és nem akarta terhelni őket. Mint ahogy a sikereivel sem szeretett volna kérkedni, ezért talált mindig vkit vagy vmit, aki vagy ami helyette kommunikál.