Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spinesi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mindig működik, ha a legjobbakat összevásárolják 2011.02.01. 16:42 Dajka Balázs / origo.hu ..
Spinesi 2011.02.02 21:53:55
@Theutus: Átírom arra, hogy távozott, és akkor az nem számít értékítéletnek.
Spinesi 2011.02.02 21:53:55
@Theutus: Átírom arra, hogy távozott, és akkor az nem számít értékítéletnek.
Spinesi 2011.02.02 23:53:49
@Theutus: Nem vettem annak :)

@a.Bárd: igyekszünk, vagyunk itt páran hokiőrültek, csak néha nehéz keresztülverni az ötleteket, pláne, amikor az A csoportos vébét is úgy kellett kikönyörögni, h legalább az uccsó meccsekre kijuthassunk.
Nou San Trafford Mocskos Bayern! 2010.05.19 13:00:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) A szerencse fogalmát (értsd: orbitális disznó mák) Münchenben találták föl, de a bajorok…..
Inkább az utolsó fordulóban orrantunk izgalmat a leglényegesebb kérdést illetően, a borzasztó gusztustalan kupadöntő két résztvevője a 37. fordulóban behúzza hazai meccsét, hogy a lehető legtovább húzzák a szurkolók idegeit. Az utolsó BL-hely viszont valószínűleg eldől,…..
Spinesi 2010.05.09 15:33:15
@Mr.AT: bet365.com oldalán tolják több olasz meccsel együtt. regisztrálni kell ugyan, de gyorsan megy.
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
Spinesi 2010.04.29 11:49:28
@rizla: Mindenhol azt írják, h az inter-drukkerek elé rohant. Nyilván bele lehet kötni, hogy minek ünnepel ilyen látványosan, tudva, hogy mivel a stadion 98%-a nem neki drukkol, így felbaszhatják az agyukat Mourinho magánszámán. Biztos volt mögötte ilyen szándék is, de sokkal inkább az sztem, hogy kiszakadt belőle a feszültség, és ezt a tőle megszokott módon adta el.

Elég szomorú egy nap ez amúgy, h az inter ajnározását kell olvasni.
Spinesi 2010.04.29 11:56:27
@rizla: Sztem csak azt tudta, h kivel van egy csoportban a barca. :)))
Spinesi 2010.04.29 12:04:39
@rizla: Mondom, biztos volt benne Mourinhót ismerve olyan is, h "na kisköcsögök, megcsináltam, ezt kapjátok ki (vagy inkább be)."

De ha az 5000 olasz drukker fenn ül a kakasülőn, és Mourinho velük akar örülni, ahogy minden nyilatkozatában megemlítette, h milyen sokat jelentett a drukkerek jelenléte, akkor mit tegyen, változzon át Pókemberré? :))

Valdés érthetően frusztrált volt, de sztem kicsit erős volt, h nekiment Mourinhónak, aki kivételesen tleg nem akart köcsögösködni, csak (a kelleténél talán látványosabban) örülni.

és ezt abszolút semlegesként írom, mert a barcáért nem rajongok, az inter viszont utálom.
A mérkőzés előtt sem volt titok, hogy Horvátország nem a legerősebb ellenfeleink egyike. Ez a találkozó azt a célt szolgálta, hogy a saját játékunkat próbáljuk tökéletesíteni. Elsősorban természetesen a támadójáték elemein volt a hangsúly, bár a harmadik harmadban több…..
A csapat arca attól függ, hogy milyen az aktuális ellenfelünk, mondta videósainknak Ted Sator. A magyar szövetségi kapitány szerint hihetetlenül sokat segítenek a válogatott szurkolói. Hajtás alatt nemcsak az interjút mutatjuk meg, hanem saját benyomásainkat is összegezzük kétszer…..
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
Kedden 16.30-kor kezdődik harmadik vb-meccsünk Ljubljanában. Ellenfelünk a horvát válogatott lesz, amellyel az utóbbi időben többször is találkoztunk. Szapporóban, az olimpiai előselejtezőn és a Pannon Hoki Kupán is játszottunk velük. 2008-ban, újoncként az észtek kárára…..