Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sipike.hu

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan gyűlik össze bennem a feszültség. Próbálok megértő lenni, nyilván a kukás élete sem fenékig tejfel. Hajnali kelés, birkózás a munkába induló, türelmetlenkedő autósokkal, lassú araszolás órákon keresztül. Nyilván az ő fizetésükből sem jut Kanári-szigeteki…..
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
Megint volt egy kis taxisfelvonulás, és újfent, mindenki minket utál. Pedig most már csak egy dologról szólt a fáma, vannak akik, ezzel a rendszerrel nem tudnak komfortosan dolgozni. A rendszerek hibái most már egyértelműek, de ettől még lehetne vele küzdeni, nem ez a gond.  A…..
sipike.hu 2014.01.24 16:37:23
@halaloszto:

És a vége az,hogy beülsz a sofőr nélküli autóba és beírod a címet...
Ennek így kell lennie.

Haldoklik a szakma Budapesten,ez tény.
De nem kell üvölteni!

Csendben képezni magunkat,és váltani.
Üdv! Négy rövid történetet mondok.   történet Kávéautomata üzemeltető cég felvételt hirdet technikusnak. Csináltam én már ilyet korábban, jelentkezek, behívnak. Ott ül egy koma, a szokásos tánclépések után ilyet szól nekem: "én most mindenkit ki fogok rugni, mert…..
Egy hazatérő határátkelő írása következik ma, ám János helyzete annyiban speciális, hogy már nyugdíjasként tért vissza Magyarországra, hogy (mint írja) ne Németországban, egy drágán bérelt lakásból kicsavarogva kelljen összehasonlítgatni a Lidl és az Aldi árait.…..
sipike.hu 2013.01.08 12:57:06
@venember: Nem lóg a levegőben. Ha megkapta a menekült státuszt, akkor egyenjogú lett a németekkel.
Mindenekelőtt mindenkinek boldog új évet, a világ bármely pontján olvassa is e sorokat! Ráadásul furcsa módon úgy jött ki a lépés, hogy a mai a blog történetének 500. posztja, úgyhogy tulajdonképpen dupla az ünnep – remélem, a következő 500 is olyan érdekes írás lesz, mint…..
Hatalmas házunkat egy kis kunyhóért – ez lehetne a mai poszt mottója, amely – őrület! – Kenyából érkezett, András küldte, aki párjával egy búvárbázist vezet az afrikai országban. Jó olvasást és nézelődést! „Idén január első napjaiban készítettünk feleségemmel…..
Talán a mai posztot páran túl rövidnek, vagy (miként a szerző, Mach Ag is írja) „száraznak" érzitek majd, ám mégis fontosnak tartom, hogy megjelenjen a blogon. Elsősorban azért, mert megmutatja, hogy közel a hatvanhoz sem szabad feladni, 57 évesen is meg lehet…..
Május 27-ére virradó reggel az M1-M7 autópályáról a Budaörsi útra beérkező autósok azzal a felettébb nyugtalanító jelenséggel szembesülhettek, hogy a Dayka Gábor utcai felüljáró után nem szűnik meg a buszsáv, hanem egészen a Nagyszőlős utcáig (egyelőre)…..
sipike.hu 2011.06.01 16:26:38
@Hipposaurus: EZ EGY JÓ PÉLDA A HATALOM ARROGANCIÁJÁRA.
Csak addig tehetnék meg,míg a más települések nem látják kárát.
A környező települések lakossága/polgármesterei megtehetik a szükséges lépéseket. Két hetet nem adok ennek az elmebajnak!
(Taxis vagyok nem hü@e,számomra ez kedvez,de ahol a józan ész hiányzik a döntés mögül,ott csak normális polgárként tudok reagálni. :) )
Ha már ilyen ráhúzós levelet kaptam, bevezetésképpen elmesélem egy saját, pénteki történetemet. Egy ügyféltől mentem a másikhoz a Hegyalja út belső sávjában a Duna felé, összefüggő kocsisor volt mindkét sávban, de rendesen haladtunk. Mivel a híd előtt jobbra kellett…..
Magam is láttam már ma délelőtt ráfutásos balesetnél rendőrt helyszínelni éppen, András is arra figyelmeztet titeket, hogy ne vezessetek úgy, mintha 20 °C volna és száraz utak, mert ilyenkor nagy mértékben csökken a tapadás. Sokan most kapnak csak észbe, hogy hirtelen tél…..
sipike.hu 2010.11.28 02:30:35
@min: Az nem taxis volt, csak taxitábla volt az autó tetején... Vendégmunkás+GPS nem egyenlő taxis!
(Egy taxis.)
A szeptember az a hónap, amikor még nem értek véget a nyári útfelújítások, de elkezdődött az iskola szezon, aminek egyenes következménye az, hogy a nagyobb városok bedugulnak, senki nem halad, viszont kékülő fejjel üvöltöznek a sofőrök. Gyula még jó helyzetben van, mert…..