Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Oliver Yolland

33 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány találmány, amelyet mi itt, Kelet-Európában csak a 70-es, 80-as években ismerhettünk meg, jóval régebbi, mint gondolnátok. Ezek közül mutatok be most egy csokorra valót...
Sir Oliver Yolland 2014.09.17 11:33:26
@Disznó Úr: Budapest belvárosában az elegáns ház(ak) pl. Balassi Bálint utca 2./Markó u. 1 eleve hűtőszekrénnyel felszerelve épült 1937-ben... Természetesen ez kifejezett luxus volt.
Sir Oliver Yolland 2014.09.18 14:19:37
@Andrassy Gabor: A lakásoknak egyéni hűtője volt, nem Elektrolux hanem Bosch.

Az egyik kommentben felvetett központi fűtés már sokkal korábban is létezett. Pl. a Falk Miksa utca házai is már eleve azzal épültek. Más kérdés persze, hogy a háború után nem azt állították helyre, hanem inkább mindenki csináltatott kályhát, majd sokkal később az IKV "szakszerűen" (jellemzően a szétszabdalt lakások új alaprajzához igazítva) ismét bevezette a házközponti fűtést. Ez működik ma is.
Konténeres Blog Becslés 2008.08.05 00:12:00
Talán abból is látszik, hogy az emberek szegényebbek lettek, hogy mostanában tendenciózusan alulbecsülik a hulladék mennyiségét, és így persze nem fér bele a sitt a konténerbe.Biztosan van más oka is, de úgy látom, hogy az megrendelők sokszor a vágyaikat fejezik ki ahelyett, hogy…..
Andrew Dickey még talán Danny McAskillnál is jobban odateszi magát, ha városi ugrálgatásról van szó. Ő Melbourneben nyomja, nem is akárhogyan. ..
PARAMÉTER Pogo a javából 2012.01.11 09:42:00
Commander Keen óta ismerjük, ám nálunk soha sem volt nagyon népszerű a pogó. Amerikában azért ma is sokan művelik, íme egy kis ízelítő!    ..
PARAMÉTER Jorian Ponomareff 2011.11.14 14:52:00
Jorian, egy izgalmas őrült, aki agyban lehet, hogy 10 éves, ám tudásban 10 év tapasztalat biztos van. Szereti azt amit csinál... mit is csilnál? Ja, ügyeskedik, esik és mégis mindig talpon marad a végé, akár egy szertornász egy motoron...   ..
A legújabb őrület igen egyszerű: szerezz egy ruganyos hevedert (Gibbon), feszítsd ki két fix pont közé kb. fél méter magasra és kezdődhet a móka... ..
PARAMÉTER városi biciklizés 2011.10.24 11:36:40
"Bringásfutár" módra közlekedni, ha nem is biztonságos legalább látványos...    ..
Ki nem gondolt gyermekként arra, hogy reggel egy nagy csúszdán lecsúszva menjen iskolába, lépcsőzés helyett? Van, akinek kötélpályán való csúszás mindennapi gyakorlat, ám ennek összes hátrányával együtt.   ..
Ha sok az ügyfél, nem kell szórakozni, csak felvenni ezt a pincért és pillanatok alatt megkapja mindenki a teáját.   ..
Meredek hullámvasút van sok helyen. Ez azért kicsit más, hisz kb. 100 km/órás sebességgel száguldhatunk 43 métert szabadesésben...Ha Japánban jártok, keressétek a  Fuji-Q Highland vidámparkot és ott a Takabisha-t!A para garantált! :)   ..
A műugrás toronyból nem izgalmas többé, főleg, ha szép helyeken lehet szikláról is ugrani. Ebben segít az évről-évre megrendezett Red Bull Szikla Ugrás is, 2011-ben Athén mellett rendeztek meg.    ..
autótesztelés az albán maffiának, micsoda szolgálat. A két tesztelt jármű Rolls-Royce Ghost és Mercedes S65 AMG mellett megaláztak néhány chevrolet-et (rendőrség) és beáldoztak egy Yugo-t (társ).    ..
Gyerekjáték - igaziból. A Hot Wheels "Sárga sofőrje" Indianapolis 500-on világ rekordot állított fel 2011. május 29-én. Nézd meg, ahogy 10 emeletet leszáguld, 27 és fél métert halad a narancsszínű ..
Az 1980-as években egy hátraszaltó is lehetetlennek tűnt BMX-szel, ma már három is megy, legalábbis Jed Mildonnak. A fejkamerának hála, mi is átélhetjük egy a néhány másodperc parát.    ..
Ami fefele meredek, az lefele is. Rémálommá vált motors szánozás. szólj hozzá: Hószánnal a lejtőn..
Az alábbi eszköz ötvözi a vizi és égi sportokat... azt hiszem egész ügyesen.  ..
PARAMÉTER Triatlon sajátosan 2011.05.05 10:11:00
A futás, kerékpározás és úszás egy speciális formája az alábbi:    ..
Burmában vonatra szállni nem élvezet, hiszen van ahol meg sem áll, csak lassít...   ..
PARAMÉTER Danny Macaskill 2011.01.19 14:51:00
Danny tehetségét sokfele lehet látni, ám bárhányszor látok egy-egy videót tőle mindig nagyon leköt, hiszen a környezethez alkalmazkodva, változatos igen nehéz trükköket mutat olyan természetességgel ahogyan más erre nem képes. Így van ez az alábbi videóban is, amit Edinburghban…..
Amit nyáron gördeszkával, télen hódeszkával lehet meghódítani... sőt a hó egy picit segíthet. Para dolgok... ..
PARAMÉTER 2011, gyakoroljatok! 2011.01.01 00:16:00
Itt az Újév! 2011-ben sok minden lehetséges, csak a gyakorláson múlik!    ..
PARAMÉTER Boldog Karácsonyt! 2010.12.23 15:31:00
Lőttek idén a Karácsonynak? Úgy tűnik igen.   ..
PARAMÉTER Ez gép! 2010.12.22 14:19:39
Teherautót vezetni más, mint személyautót. Oroszországban vezetni személyautót vezetni szintén más, mint nálunk, ám Oroszországban, teheraztót vezetni... hát nem semmi.  ..
Biztos sokatokban felmerült, sőt talán ki is próbáltátok, hogy vízszintesen kocsival vontatnak télen a szánkóval. Az alábbi három fiatal ezt egy kicsit parásabban műveli... (A videó megtekintését követően, senki se próbálja ki a saját sugárhajtású gépével!)    ..