Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heptakontanonaéder

0 bejegyzést írt és 753 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    "Az a kérdés, hogy a németek otthon érezhetik-e magukat a hazájukban" - mondta a Führer, majd azon kezdett merengeni, hogy vajon ez egy olyan ország, "ahol egy kisebbség rendszeresen rá tudja kényszeríteni az akaratát a többségre". "Az nem fordulhat elő, hogy a többségnek idegennek kell…..
heptakontanonaéder 2020.05.15 18:59:33
@MadMary:
Csak nem NEKED IS vannak tapasztalataid?
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
heptakontanonaéder 2020.05.05 00:43:40
@Counter:
Hmmm, mit nem tud meg a gyanútlan olvasó!
A Prosti Srófok mint liberális sajt...
  Az alap kérdés unalmasnak és lerágott csontnak tűnik. Viszont az már nem az, hogy ténylegesen a sok vitában megoldódott-e? Nos eddig nem oldódott meg. A tudományos módszertan, ha lehetőség van rá, akkor az adatgyűjtésből indul ki. Írjuk csak össze "Isten" jelentéseit.  A szemantika a referencia,…..
       Bruck Gábor liberális éceszgéber írt egy cikket a Népszavába "Orbán legyőzhető" címmel, ami miatt kicsit állt a bál. A Prostisrácok majdnem hamisított Bruck nagyapjáról egy képet, amelyen éppen SS-tiszteket szállít Lengyelországban, de aztán rájöttek, de valahogy nem illene a narratívába.…..
heptakontanonaéder 2020.04.21 21:38:05
@aronsatie:
Az irigyséGÜKKEL B+!
("dögöljön meg a szomszéd tehene!") Ismerős?
Jóember! Nem akarod, hogy a lölöfélék sittre menjenek teljes vagyonelkobzással? Vagy igen? Hát akkor ott a fülke magányában NE A CSÓKOSNAK húzd azt a szajha IXET!
Viktor, az én ikonom erősen hisz a nemzeti karakter fontosságában. A csoda sem tudja, van-e ilyen, ám ha mégis, akkor mi, magyarok nagy bajban vagyunk ezzel a járvánnyal. Nézzük meg, hogy milyen módon is szoktuk kezelni a nemzetközi helyzet fokozódásából előálló problémákat. Ott van Muhi.…..
heptakontanonaéder 2020.04.07 10:00:12
@Serény Vélemény:
"...Ismeretes ugyanis, hogy az ember nem azért nevet, mert vidám, hanem azért vidám, mert nevet. Ha mindenki azt mondja, hogy remekül mennek a dolgok, mindjárt megjavul a hangulat. Pazari alattvalói ezért, természetesen saját javuk érdekében, kötelesek voltak fennhangon mondogatni, hogy rendkívül jó dolguk van, és a régi, homályos „Jó napot!” üdvözlő formulát a király az előnyösebb „Dejó minden!” köszöntéssel helyettesítette, engedélyezve azonban, hogy a tizennégy éven aluli gyermekek egyszerűen csák annyit mondjanak: „Hűha!”, az öregek pedig: „Jajdejó!”
Az elmúlt száz év legnagyszerűbb miniszterelnöke kissé belehibbant saját nagyszerűségébe. Szokott ilyen lenni a történelemben, nincs benne semmi különös. Abban sem, hogy a hülye, de szorgalmas és szervilis környezete nem tudja megakadályozni a hibbantság nyilvánvalóvá válását a szeretett nép…..
heptakontanonaéder 2020.04.07 08:59:21
@Kánikula:
Nem érted, kis csacsi?
a nyugger világraszóló csinnadrattával kap 10 deka prominclicukrot miközben a JELLEMZŐEN nyuggernek gyártott alapgyógyszerek ára seggbelőtt zergeként szárnyal új csúcsok felé, hadd hulljon a férgese!
Páran azok közül akik értik az átlag, (számtani és mértani) valamint a medián és szórás fogalmát már fölvetették azt a BÓÓÓÓÓÓRZALMAS nemzetrontó ötletet, (horresco referens) hogy a nyugdíjakat lehetne maximálni 1 milla/hóalamizsna szinten!
De "csitulj szív, csitulj!"
A lényeg, hogy meg van az új ellenség, az ingyenélő nyugger!
                Az elmúlt napokat kvázikaranténban töltöttem ( kétszer lementem a kisboltba és tegnap vettem ezt a barbadosi cuccot, amiből a poszt megírása alatt elfogy féldeci ) és Királyhegyi Pállal szólva, most ment el teljesen a kedvem a koronavírustól.          Ami most jön, az egy…..
heptakontanonaéder 2020.03.27 08:55:35
       A közbizalom - bizalom a közhatalomban, bizalom a valódi szakértőkben,  bizalom a tudományban, bizalom az orvosokban- az életet jelentheti. Ezek a "legsötétebb órák" és a legsötétebb órákban Orbán Viktor a magyar miniszterelnök. Neki kell megteremtenie a közbizalmat.  A súlyos veszteségek…..
   (Ahhoz, hogy egy járványt le tudjanak győzni, a népnek bíznia  kell a tudomány képviselőiben, a polgároknak bízniuk kell a közhatalomban, az országoknak bízniuk kell egymásban. Az elmúlt években felelőtlen politikusok tudatosan ásták alá a tudományba, a közhatalomba és a nemzetközi…..
heptakontanonaéder 2020.03.17 21:25:56
@jotunder:
Először képesnek kéne lennie HIHETŐEN eljátszani, hogy legalább egy neutrínónyival több egy pitiáner tyúktolvajnál!
heptakontanonaéder 2020.03.17 21:32:53
@jotunder:
Hát ez a nyomorult fasznak is senki meg kicsoda?
heptakontanonaéder 2020.03.18 19:57:49
@Kataj:
Hány éves vagy, királyfi?
Józan? Többség?
Na neeeee...
HOGYAN TÖRTÉNHETETT MEG, HOGY CSUPÁN EGYETLEN GENERÁCIÓVÁLTÁS SORÁN A FÉRFIAK JACK NICHOLSONBÓL, HARISSON FORDBÓL ÁTMENTEK, NOS, ILYEN KAPUCNIS PÓLÓS, VIDEOJÁTÉKOZÓS, ANYJUKKAL ÉLŐ SRÁCOKBA??? - kérdezi Jules A gyakornok című filmben. Benned is felmerült a kérdés? Mi is keressük a válaszokat!..
      „Nem értek egyet sok lépésével, de még mindig azt érzem, hogy morális fölényben van az ellenfeleihez képest” – fogalmazott a politikai filozófus, hozzátéve, hogy ebben a poszt-kommunista valóságban a kormányfőnek még mindig van erkölcsi értelemben vett hitele, jobban megjeleníti a nemzet…..
heptakontanonaéder 2020.02.21 23:28:21
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
heptakontanonaéder 2020.02.07 15:44:46
@killerkaller:
A trafikban!
A BANK köteles átvenni egy teherautónyi ÉRVÉNYES magyar aprópént is!
heptakontanonaéder 2020.02.07 15:47:27
@Fakanál69:
Igen, és még vazelint ia kell vinni a SZENTSÉGES BANKBA (mert hátha szükség lesz rá).
heptakontanonaéder 2020.02.12 14:25:35
@MAXVAL bircaman közíró:
Igen, ha BIRKA akar befizetni.
EMBERTŐL KÖTELES egy PÉNZINTÉZET elfogadni.
A sorozatrandizó A logisztikus 2020.02.03 13:01:47
Tinderen ismertem meg Nórit, amikor épp a harminc fölötti nőket teszteltem. 35 éves, szőke, átlagos testalkat, kivéve a fenekét és a combját ott van pár fölös kiló, de még viszonylag jó alakja volt. Azt írta a bemutatkozó mezőbe, hogy a személyes ismerkedés híve, ezért pár mondat után rá is…..
heptakontanonaéder 2020.02.04 11:09:40
@Lorrh: Igen, valahogy így! Beszőrösödik a nyelve, lesántul, vagy elveszíti csodás férfiúi csáberejét az odák ha ilyen esetben lök egy udvarias kétsorost, hogyaszongya "Kellemes volt bejbi, de én nem szeretném folytatni". Tschüss!
   "The reforms to the Global Talent route coincide with ambitious government investment of up to £300 million to fund experimental and imaginative mathematical sciences research by the very best global talent over the next five years." (brit kormányzati közlemény)         A brit…..
heptakontanonaéder 2020.01.28 14:04:28
@lüke: minél nagyobb állami akármi épül, annál nagyobbat lehet feltűnés nélkül lopni!
A sorozatrandizó Ebédszünet 2020.01.27 07:52:28
Valéria tinder találat volt, hosszú szőke haj, zöld szemek, de nem vékony testalkat, hanem amolyan curvy kategória. Fotók alapján épp olyan alakja volt, ami még simán szexi, úgyhogy rá is írtam. A nyitó téma Mezopotámia gazdasága az ókorban volt…ja nem… A sörök. :P A bemutatkozójában említette, hogy…..
heptakontanonaéder 2020.01.27 22:30:24
"Vidéki kislány, mondd csak mit viszel?  Kinek fogsz gyónni, ha velem védkezel?" Nem biztos, hogy pont így van a dalszöveg, valamikor ezer évvel ezelőtt hallottam ezt még gyerekkoromban. :) Ráírtam Grétára, mert nagyon bejött a vörös haja, vékony, formás teste, feszes mellei. Pedig arcra nem volt…..
heptakontanonaéder 2020.01.09 19:40:34
@VT 135:
"És a félelem alapú döntés, mindig a rossz döntés! "

Az is félelem alapú döntés, hogy Kanadában turistáskodva az autóból kiszállva NEM AKAROD megsimogatni a grizzlit!
heptakontanonaéder 2020.01.18 22:43:13
@VT 135:
Más a félelem és NAGYON más a pánik!
(a gázba csak akkor taposok bele, ha macilaci elkezdi feszegetni az ablakot)
heptakontanonaéder 2020.01.25 20:37:55
@Benkő Dálien (törölt):
Pedig ez aztán igen könnyen eldönthető!
Ha fityeg: Fiú!
Ha klaffog: Akkor meg csaj!
Örülünk, Vincent? Városmajor 2020.01.23 18:45:42
      1.   Pár hete a bozóttüzben leégett a Victoria állambéli Buxton számos épülete, köztük egy számozatlan ház a Dyes Lane-en.  Az ausztrál híradóban is mutatták, ahogy a tűzoltók kétségbeesetten küzdenek a lángokkal, egészen addig, amíg a ház tetőszerkezete össze nem omlik. Az épület majdnem…..
heptakontanonaéder 2020.01.23 20:43:38
        Magyarország talán belepusztulna, ha kitépnék belőle a hazugságait. A húsába nőttek a hazugságok, a nyelvébe, a szokásaiba, a hétköznapjaiba.       Az első hazugság az, hogy a magyar szabadságharcos nemzet. Ferenc Jóska és a Lovastengerész után Kádár Jani bácsit is elfogadta nagypapának.…..
heptakontanonaéder 2020.01.18 11:06:19
@jotunder:
Nekem meg az egyik nagybátyám (RIP) Szentesen volt talpas rendőr és belekeveredett a Lakos-Dadi ügybe. (mint Pilátus a krédóba) Tisztázta magát (VALÓBAN ott se volt), de leszerelt és a malomban volt betanított műszakvezető. Aztán "felkérték" rendszeres "hangulatjelentések" irkálására. Ő meg elment Sztalinvárost építeni, kitanulta a villanyszerelést és soha többet nem keresték meg.
Szóval NEM VOLT elkerülhetetlen besúgóként működni.
A sorozatrandizó Georgina 2020.01.13 07:33:43
Alacsony, kb. 150 magas, 45 kilós, sportos alkatú lányka volt. Kerek arc, szemüveg, összességében aranyosnak mondanám, amolyan barátnő alapanyag. Karrierje nemrég indult be, sokat utazik külföldre tárgyalni egy neves cég nevében. Nem rossz teljesítmény egy 26 évestől. Írásban a kajákról…..
heptakontanonaéder 2020.01.14 16:35:21
@Lorrh:
Te egy ultrahiperszuperüberzseni vagy, hogy ilyen viharsebesen lebuktattál!
A sorozatrandizó Texas girl 2019.12.16 09:59:24
Amanda tinderes találat, 165 magas, vékony (nagyon vékony), szőke haj, barna szemek. Már a bemutatkozója is angolul volt, de azért rákérdeztem, hogy tényleg nem tud-e magyarul (hát nem). Kiderült, hogy Texasi, de öt éves tanuló/ismerkedős körúton van. Angolt tanít egy iskolában, mellette egyetemre…..
heptakontanonaéder 2020.01.08 21:16:46
@woltör:
Egy igazi férfi nem veszi meg a napi egy (két) pohár tejért a kilenc mázsás tehenet!
heptakontanonaéder 2020.01.08 21:29:17
@Daenerys Targaryen:
Recte amice!
heptakontanonaéder 2020.01.09 12:29:02
@: nem, cicus!
Azt a mázsás hús és zsírtömeget te vetted feleségül!
Alimento C-peptid, az új őrület 2019.11.30 10:24:07
Több megkeresés érkezett a varázslatos hatású C-peptid spray alkalmazásáról, mely a látottak alapján panacea lehetne, bámulatosan széles gyógyító spektruma révén. Gyorsan bele is vetettem magam a világháló sűrűjébe, megnézni, mit is tud(hat) az új csodaszer...
heptakontanonaéder 2020.01.05 03:49:41
@Epikus SZTK:
A kutyám teljesen nervőz lett és próbált "meggyógyítani" (lucskosra nyalta a fülemet), mert üvöltve röhögve fetrengtem!
    Maróth Miklós egy teljesen vállalhatatlan, ostoba és rasszista interjút adott a szélsőjobboldali Pestisrácoknak. Nem tehetünk úgy, mintha elfogadhatónak tartanánk ezeket a sorokat.  Több tucatnyi muszlim tanítványom volt és van, a szakterületemen is vannak muszlim hátterű kollégák, nem vagyok…..
heptakontanonaéder 2019.12.30 01:51:40
@Dárnok:
Aranybulla!
heptakontanonaéder 2019.12.30 01:58:02
@FOUREY:
Úgy 150 éve világos, de azért nem kéne a végtelenségig hagyni!
Vérjobbos szomszédom hónapokig nem állt szóba velem, amikor megmutattam neki a szakkönyvben, hogy a cigány, zsidó, arab és berber is az europid (caucasian) nagyrasszhoz tartozik.
heptakontanonaéder 2019.12.30 15:40:32
@Tucanus Maximus:
Én szívesebben használom a "szarfaszú nácoid" epitheton ornanst.
        Demeter Szilárd kultúrpápa, PIM-vezér, karrierista senkiházi, nyilvánosan azt állította Székely János erdélyi költőről/drámaíróról, hogy a Securitate ügynöke volt. Magánlevélben később elismerte, hogy semmiféle bizonyítéka sincs. Székely rendszerhű verseket írt, amikor az apja börtönbe…..
        Megjegyzés: A poszt kissé kontroverzív lesz.        Egy Szentesi-Zöldi nevű fasiszta idiótát uszítottak éppen Pintér Bélára. A 888.hu, a prostisrácok, az egész orbánista szenny, mind intellektuálisan, mind morálisan az 1944-es évjáratot idézi,  DJ. Jeszytől Huthpufiig, Bayertől GFG-ig, ezt…..
heptakontanonaéder 2019.12.19 02:13:49
@Érvsebész:
Momentán undorodik.
  "A Bizottság egyes tagjai a hirhedt partizándalt, a Bella Ciao-t énekelték. Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek nevű jobboldali párt vezetője Twitter-oldalán osztotta meg, amint az Európai Bizottság tagjai a marxista Bella Ciao című dalt éneklik. (mandiner) 1. Giorgia Meloni cégéres fasiszta.…..
heptakontanonaéder 2019.12.07 21:05:55
@ikaruss:
Gramsci?
Elismert, nagy név!
(és életében párszor ő is biztos kimondta, hogy "Vaffankúló!")