Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vrungel kapitány

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még csak 4 éve vagyunk EU-tagok, úgyhogy rengeteg tennivalója miatt bizonyára tudott még időt szakítani arra a Pannon, hogy megváltoztassa szabályzatát, hogy EU-állampolgárok ne kizárólag útlevéllel juthassanak szimkártyához, mert simán lehet, hogy nincs náluk:Finn vendégeink…..
- Ismeri XY-t?- Nem.- Hazudik! Láttuk, hogy ismerősök az iwiwen.Úgy tűnik már ez sem csak egy elképzelt beszélgetés. Egy távoli ismerősöm előző munkahelye ellen nyomozás folyik. Tanúként beidézték az ügyészségre. Mikor a nyomozók kihallgatták, arról érdeklődtek, hogy…..
A Pizza Hut sem alszik, az ügyfélszolgálatát bíráló poszt után azon nyomban megkeresett minket - jobban mondva a panaszos pizzarendelőt - az alábbi levéllel, bár úgy tűnik az a rész, hogy "Megjegyzem, egy nővel szemben voltak ennyire nagylegények…" nem egészen volt…..
Vrungel kapitány 2008.04.14 07:20:33
Minden idők legjobb pizzás reklámsorozata, azok szerint, akik amióta az eszüket tudják, gengszterek akarnak lenni. ..
Vrungel kapitány 2008.04.11 15:57:03
3.
Most jött a mail a Szálka Amerikában élő - természetesen vad horgász - barátjától arról, hogy a poszt élesítése után kábé négy órával egy időre gyakorlatilag el fogják pusztítani a Ponchartrain tavat. A tó arról híres, hogy New Orleanst elpusztító árhullám annak idején…..
Vrungel kapitány 2008.04.11 15:13:48
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
A Homár ritkán iszik csapvizet, így nem tud érdemben válaszolni DKone kérdésére, aki szerint valami változott a budapesti csapvízben. En egy nagyon egyszeru dologrol szeretnek irni, ami neked letelemed elvileg, de szerintem mar te is inkabb a palackozottat valasztod: szoval kozpontban a…..
Vrungel kapitány 2008.03.27 14:09:11
Vrungel kapitány 2008.03.27 14:11:00
A nőstény homárok odavannak az ingyenes termékmintákért és szeretik ha mindenfélét bedobálnak a postaládájukba (aki rendszeresen kilopja belőle a leveleket, biztos szintén örül neki), de az összefogdosott intim higiéniás termékeket ők sem szeretik. De hátha steril…..
Vrungel kapitány 2008.03.12 12:21:02
Alant hat beszkennelt oldalnyi tömény, önfeledt szórakozás következik. Lackótól kaptuk a levelet, amiben Maria direkt marketinges lendülettel kínál a postaládával rendelkező magyar állampolgároknak egy -- na máris zavarba jöttem, hogy mit is. Egy "személyre szabott Óriási…..
Aki rákot eszik, az megfizet, de hogy egy bank válasza a pénzváltási hibára az, hogy megesik ilyen a külföldi tranzakciókkal, több mint rémisztő. Március 5-én indultam haza az Egyesült Államokból, és mivel a Seattle-i reptér nemzetközi terminálján a Burger King átalakítás…..
Vrungel kapitány 2008.03.11 13:28:46
Az Oscar maratoni éjszakája után milyen más történetet is választhattam volna, amikor a levélíró rögtön így kezdi levelét: Az alábbi levelet küldtem nektek, de címet nem írtam hozzá... Szóval ha érdmesnek tartjátok feltenni a sztorit az oldalatokra és nem találtok neki címet…..
Amióta az ausztrál nagynénitől kapott valódi szőrmés koalamacim magától megmozdult a több száz beleköltözött molylepkéktől, különösen érzékeny vagyok a kis rohadékokra. Gourmand levelét, milyen véletlen, a szombat reggeli müzlizésem közben kezdtem el olvasni és mire…..
Vrungel kapitány 2008.02.25 07:11:37
Ha Ön rettentően rövidlátó, vagy masszív bőrkeményedés nőtt a combjára, esetleg annyira kövér/hosszúlábú, hogy a hátsó ülésről vezet, akkor értkelni fogja a szivargyújtó adapterrel ellátott, 38 centis képátlójú, és egyáltalán nem lapos Orion tévét. Czolos mindig is…..
Vrungel kapitány 2008.02.19 10:22:45
Az okosok szerint Magyarországon nem érdemes lcd-monitort venni, mert ide csak a kézzel szelektált szarokat hozzák. Nem tudni olvasónk esetében ez történt-e, mindenesetre a szürkeimportált Samsung monitor semmivel sem jobb az itthon hivatalosan forgalmazottnál, sőt, még a központi…..
András helyében a Homár kézzel írta volna rá a jegyre, hogy rossz az automata, mert az üres jeggyel simán lebüntették: Ma reggel a VIII. kerületben a Gyulai Pál utca 1. előtt lévő parkolóautomatát (talán 8125-ös?) szerettem volna használni. Miután bedobáltam a pénzt, kiadott…..
Vrungel kapitány 2008.02.15 15:18:26
A kedvezmény alatt áremelés párja a speciálisan korlátozott kóstolómenü, illetve a zónaadagok, amit szintén elég sok helyen alkalmaztak ünnepelt vendéglátósaink. Fist boy a Kaledónia Pubban futott bele a felettébb gáláns ötdarabos menübe, de ezen még nem akadt ki. A pohár…..
Vrungel kapitány 2008.02.09 15:56:04
besz@rás, szombati poszt, második-e?
Folytatódik a BKV tavaly indított fergetegesen pszichedelikus reklámhadjárata. A környezettudatos 3D-s örömmetrózajkoncert után most repiajándékokkal próbálják rendre szoktatni utasaikat. Péter jutalma ez a pufi golyóstoll volt, amiért 30 napos bérletét nem a havibérletes…..
Vrungel kapitány 2008.01.29 14:16:26
Vajon a kutyák is eltudják olvasni? Vagy lehet, hogy kutya írta? Layosh A szóvicc alant, még van idejük elmenekülni. Rábukkantam egy igazi balkánjófej nómenklatúrára, nincs más hátra, minthogy megosszam az istenadta néppel. Nem oly’ régen nézegettem egy übermarketben a…..
Bodzás Fanta nem sikeres ember. Tescóban vásárol teszkópizzát, és visszaviszi, amikor azt látja, hogy vki már elsőzte. A tény, hogy szó nélkül kicserélték arra enged következtetni, hogy egy habzószájú topmenedzser lehetett az elkövető, de kellett nekik a szövetminta, mert…..
Vrungel kapitány 2008.01.25 11:13:08
1st
Vrungel kapitány 2008.01.25 11:15:42
A tavalyi év egyértelműen a hitelkiváltások éve volt - tegnap pl Izomagyúnál is futott egy sztori - a helyzet pedig azóta is fokozódik:Hitelkiváltás történt, ill. történik, mert ugye még nem értünk a végére. November 14-én megkaptam az igazolást, fizettem érte, hogy ennyi és…..
Végre egy kövér zéertézés! Atticsi a Pannon hűségbónuszát szerette volna elsütni egy új telefonra, de ez láthatóan nem ütötte meg a szolgáltató ingerküszöbét:Előrebocsátom, nincs semmi bajom az egyéni vállalkozókkal, de azt gondoltam, hogy egy Zrt mindenféle ISO izékkel…..
Vrungel kapitány 2008.01.22 12:34:52
Vrungel kapitány 2008.01.22 12:37:07
Mézesmázos Mózes zugügyvédi helyzetbe keveredett: misztikus jelzálog jelent meg új lakásán, mielőtt átvette volna, így aztán hitelt sem kapott rá. Szerencsére albérlete is lejár a héten, így aztán elég kellemetlen helyzetbe került: 2006 nyarán kötöttem adásvételi…..
Ha versenyt írnánk ki Magyarország turisztikai szlogenjéért, a címben látható kifejezés biztosan az elsők között végezne. Nóra ezzel a friss aerovivás élménnyel erősíti most ezt a sajnálatos sztereotípiát: Kis társaságunk ugy gondolta hogy a több éves nonstop munkák után…..
Vrungel kapitány 2008.01.17 14:31:51
Én például nem gondolom magamat régimódinak, de a vizespóló-versenyt én is rettentő cikinek tartom. Végigkattingattam ezt a galériát, ez valami szörnyűségesen torz műfaj, ez tényleg tetszik valakinek? (A fotót Huszti István készítette, köszönjük neki. ) A sok…..
Vrungel kapitány 2008.01.17 08:36:19
A biztonság mindig egyfajta jelzése az életünkben, hogy valami nincs rendben. Egyet megtanulhatnánk már igazán, soha nem tehetjük meg azt a luxust, hogy elbízzuk magunkat bármilyen szituációban. Na, a legutóbbi sztorik után gondoltam én is megosztok veletek egy nőt az…..