Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brain$torming

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Könyvklub: Náci Mackó 2010.11.13 12:00:00
via..
Brain$torming 2010.11.13 13:09:54
Subba Lapajánló: 7sins 2010.11.10 11:30:00
A 7sins a hét főbűn blogja, ahol a postokat a látogatók és az élet írja, inspirációul pedig a 7 főbűn szolgál. Ilyenek például:Harag és irigység: Éva és Isti titokban járnak a suliban. Nem mondják el senkinek csak én tudok róla, mert 1x megláttam őket a Balatonon. Nem tudom…..
Mókás nézni ahogy a Tv2 szabadon ereszti ostoba celebvetélkedőjének szereplőit, és rászabadítja őket a gyanútlan bulvárműsorokra, hogy botrányosnak szánt performanszokkal növeljék az amúgy is magas nézettséget. Ma reggel a Mokka volt soron, Pákó és Zámbó Árpy (aki abból…..
Brain$torming 2010.11.02 13:29:15
@spenótos: Aki valakiről megállapítja, hogy jordán pozitív, az már antiszemita?

Ha azt mondom Roberto Baggio-ra, hogy olasz, akkor már antiolaszista vagyok?
Öt hónapja alakult meg az Orbán-kormány. Májusban még megmosolyogtuk a „nemzeti együttműködés” suta szókapcsolatát, ma már benne vagyunk. Öt hónappal ezelőtt, május 29-én alakult meg a második Orbán-kormány, és azóta az úthenger megállíthatatlanul robog előre.…..
SF.blog SF rajongóknak is 2010.10.25 12:00:00
„Csak idő kérdése, és a bolygó alkalmatlan lesz rá, hogy élet legyen a felszínén.” Winston Chuchill: Savrola Nem csak az ilyen mondatok és a hozzájuk kapcsolódó – igen érdekes – párbeszédek miatt érdemes elolvasnia az SF rajongóknak is a brit politikus,…..
Brain$torming 2010.10.25 20:55:02
@Lefetyke: A háború elejére gondoltam, nem az un "felszabdításra". Hitler még az angliai csata előtt is békét ajánlott Angliának, amit többen el is akartak fogadni, és nem a szovjeteket támogatni. Churchill nem. Köszönjük!

"Horthy bejelentette, hogy Magyarország kilép a háborúból és a szövetségiek oldalára áll." Itt érzek némi ellentmondást. A németek akkor már kényszerpályán mozogtak, nehéz elfogadni, de nem volt más választásuk, mint Magyarországot egyfajta ütközőzónának használni, megszállni.

De ez itt már nagyon off, lényeg, hogy a mi sorsunk szempontjából a vén bulldog az egyik legnagyobb lökést adta a szakadék mélyére.
Brain$torming 2010.10.25 21:02:42
@insert random: Én vagyok a troll? Kicsit nézz uzána azoknak a jegyzőkönyveknek, amiket nemrég hoztak nyílvánosságra, 70 évnyi titkosítás után. Szovjet-angol-francia tárgyalásokról, hogyan kényszerítették rá a háborút Hitlerre.
Meglepődnél, mennyire nem úgy, és nem azért indult a II. vh, ahogy mi tanultuk.

De az ilyen, mint te, még Polanski filmjét is megnéznéd, még akkor is, ha a te lányodat húzta volna seggbe.
Mert ez művészet, függetlenítsük magunkat az egyéb tényezőktől.
Brain$torming 2010.10.26 10:23:52
@Lucius Flavius Arrianus:
Ajánlom a Haditechnika magazin 2010/4 számát.
Az első cikkben pont azokra a jegyzőkönyvekre támaszkodva cáfolják pl. azt is, amit te írsz.
60 év történelemhamisítását még bizonyítékok ellenére is nehéz máshogy látni, ezért téged sem hibáztatlak. De ideje utánanézni, hogy EZ SEM így volt. Ahogy Katyin sem úgy volt.
  Volt ugye a nagy sikert aratott meztelen nőkkel felturbózott lakáshirdetés, amelyben bájos hölgyek pózoltak a fürdőben - igaz csak utólag voltak odafabrikálva, nem is tökéletesen. Na de itt van ez a remek, kibérelhető testvérhegyi házrész, amelynek kádjában egy hús-vér…..
Röhögni mindenki szeret, én speciel még kínomban is, vagyok annyira barom, hogy még a saját nyomorúságomon is kiválóan el tudok szórakozni, így nem voltak prekoncepcióim a Tv2 új celebszopatós műsora, az Ezek megőrültek!-kel szemben, ami dióhéjban arról szól, hogy b-listás…..
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
Csak eljutunk lassan két hete tartó hamburgeres túránk végére, a budapesti forgatagban utoljára a város feltehetően legdrágább hamburgerét teszteltük. Ehhez a Roosevelt-térre utaztam, a Gresham-palota kapuin vetettem be magam, és hogy a képet teljessé tegyem: vastag pulóverben,…..
Új trailerünk van a Walking Dead-hez, állat ez is, mint a két korábban bemutatott. Az év sorozata lehet, ha nem finomkodnak. ..
Subba CS Budapesten! 2010.09.29 12:05:00
"A Deák Ferenc tér következik", zseniális! Köszi nbook!   ..
Brain$torming 2010.09.29 19:37:03
comment:com Hírek kávé mellé 2010.09.28 09:31:00
A USA Network berendelte a Psych, a White Collar és a Royal Pains következő évadát is, nem mintha ez bárkit is meglepetésként ért volna. Az MTV amerikai remake-t készít az Inbetweeners című brit tinikomédiából. Az eredetibe itt lehet belenézni, a hír részletesen itt. Rob…..
Sajnos valamiért nem elérhető, szerencsére Dcssz egy printscreent még tudott nekünk készíteni. ..
Egy korábbi, különböző rasszok ismerkedési preferenciáival foglalkozó cikkük kapcsán ütött a Gizmodo fejébe szöget a már általunk általunk is többször linkelt powerpig, mikor felhívta a figyelmet arra, hogy bizony a kedves kis legóemberkék között a nem fehérek (vagy…..
Mai posztunk két szempontból is mérföldkő itt, a Lemilblogon.Először is: Gloria Mundi személyében az első női szerzőnket üdvözölhetjük körünkben. Glória (én már csak ilyen ékezetesen írom, ha nem a teljes nickjén hivatkozom rá) haladó blogger; figyelmetekbe ajánlom, hogy…..
Subba Facepalm: MSZP.Tetszik. 2010.09.13 08:30:00
Ez a Szanyi tényleg nagy mágus, csak azt felejtette el, hogy a szavazóbázisukat nagy részét kitevő nyugdíjasok nem facebookoznak. (Az MSZP székház péntek reggel, köszi a képet Jamonserranonak!) ..
A Velvet Underground egykori, amúgy alanyi jogon is híres frontembere elérte azt, amire oly sokan vágytak: megbőgette a Britain's Got Talent zenei tehetségkutató kapcsán leginkább aszexualitása miatt befutott Susan Boyle-t. Boyle a show amerikai verziójában, az America's Got…..
Még egy Uwe Bollhoz kapcsolódó poszt jut mára, kikerült a világhálóra az Auschwitz előzetese. Hűha, nagy fába vágta a fejszéjét a "mester", ugyanis eddig csupán néhány számítógépes játék népes rajongótáborát sikerült magára haragítania, most pedig…..
Brain$torming 2010.09.08 09:55:41
@egerészölyv: Talán úgy sikerült, hogy az egész nem is úgy történt, ahogy naponta a képünkbe öntik.
Brain$torming 2010.09.08 10:38:26
@G46: Édes Istenem, ennyi butaságot.
Nézz ezeknek utána, ne csak a győztesek által írt történelemkönyveket olvasd!

Az magyar alsóbbrendű baromságot már Dolfi saját maga vette ki a Mein Kampf 2. kiadásából, belátta, hogy kicsit túllőtt a célon.
Az, hogy szinte soha nem tartott minket egyenrangú partnereknek, inkább rajtunk múlott, és nem rajta.
Brain$torming 2010.09.08 10:43:22
@Jerky_Master: Idióta. A Gulagokról akkor is mindenki tudott, mindenki látta, hogyan tűnnek el ez emberek örökre.

A hollókosztból meg rengetegen visszatértek, illetve pl Budapestről egyetlen zsidót sem vittek el.

Mindegy, ez a post is csak azért született, hogy mi , hülyegyerekek jól egymásnak ugorva nácizzunk, meg zsidózzunk itt a kommentekben.
Vasárnap volt az utolsó Kultúrház, de Winkler Nóra szerencsére nem marad műsor nélkül. A Kultúrház utódjában, az Aranymetszésben feltehetően nem lesz benne, de most csütörtöktől Szélesvászon címmel új filmes magazinműsort vezet. A kéthetente, csütörtök késő esténként…..
Brain$torming 2010.09.07 17:04:41
@Zsoo: A média világában nem nehéz mindenről a zsidókra asszociálni.

Ez a nő sem sokat foglalkozott a magyar kultúrával, inkább a liberális szart nyomatta.
comment:com A nap képe 2010.09.06 12:00:00
Úgy látszik, Jamie Lynn Sigler, a Maffiózók Meadow Sopranója kezd kigyógyulni bulémiájából, legalábbis felszedett pár kilót ahhoz képest, hogy utoljára láttuk. Jól áll neki...
Biztosan hallottál róla Kölcsey Ferenc  sírhelye környékén is csónak alakúak a sírjelek. Hiszen a kereszténység olyan, mint a ruszki kommunizmus, idegen a magyarságtól. (Valláskritika Virtuson is olvasható) Mifelénk a szatmári vidéken gyerekkoromban nem nagyon volt divat a  világuralomra törő…..
Kábé ilyen jól érezte magát Biszku a Duna TV Közbeszéd című műsorában augusztus 3.-án   Vajon hány egykori nyugatnémet állampolgár tűrte volna el, ha a Harmadik Birodalom egykori belügyminiszterei, Wilhelm Frick, avagy Heinrich Himmler (feltéve persze, hogy nem halnak meg az…..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..