Regisztráció Blogot indítok
Adatok
respectfc

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kati:Ez a tészta sokkal finomabb volt, mint a múltkori currys cucc, kár, hogy nem szárított paradicsomos volt, de ezt csak azért írom, hogy valami beleköthessek.Máté:Pluszpont jár a kétféle sajtválasztékért és bacon ízesítésért. Ízletes volt az étel, külön örülök hogy…..
A heti nyertesMaró:Petinek ezúttal kénytelen vagyok tízest adni, ugyanis nincs mit fikázni. Mindig is szerettem volna, ha a pont ilyen állagú csirkének még egy kis pikáns ízt is lehetne adni és nem gondoltam volna, hogy nem egy lánytól, ámde Petitől tudom meg, hogy igen,…..
Maró:Máté bevallom alapból hendikeppel indult, egyrészt egy újfiú kapirgál a szemétdombon, ne kapirgáljon már túl jól, másrészt a rakott krumpli bár örök klasszikus és szeretem is, mit lehet abban még újat mutatni? Hát lehet. A felvezetéskor bedobott szarvaskolbász már…..
A hét különdíjas lasagnéja!Maró:Sajnálom, hogy én is a történelem során először a késedelem hibájába estem, így a többiek reakciójából már csak azt láttam, hogy mindenki telihassal ül az asztalnál és vegetál, a tányérokon mindenhol kis maradékkal. Ez azt vizionálta,…..
Moslék Csata Csütörtök - Stocki 2011.02.11 15:14:12
CSütörtökön technikai okok miatt nem került megörökítésre az ebéd (elfelejtettem), de a zöldborsófőzelékhez 5 fasírtot ettem!Mellette versenyen kívüli mandarinos túrótorta borzolta a kedélyeket...
Moslék Csata Péntek - Laura 2011.02.11 15:08:00
A hét zárásaként egy könnyed tejfölös brokkolkrémleves, teljes kiőrlésű tésztával és párolt zöldségekkel!..
Egy napon át borban pácolt pulykacomb és mell grillezett zöldségkavalkáddal és tévedésből cukkini helyett uborkavevés után remek kis tzatzikivel       ..
Moslék Csata Kedd - Kati 2011.02.11 13:13:00
A keddi ebéd Büki Kati csirkével töltött gombája volt, a tetején reszelt füstölt sajttal, grillezett zöldségekkel és bazsalikomos paradicsomos mártással.Egynek jó volt. ..
Moslék Csata Hétfő - Bangyi 2011.02.07 13:49:00
A hét első ebédje a "zöldség" jegyében:Töltött vega és csirkés cukkini, zöldséges kuszkusz és zöldsalátaEgy kis rigójancsival kiegészítve, versenyen kívül...created by Bangyi      ..
Kedd este 19.00 Fáy utca, ez már eleve nem jó előjel, az esti meccseink mind brusztolósak voltak, a két vereségünket is sötétben szedtük be… Bár szinte a legjobb felállításban léptünk pályára, ez ma se volt másként. Az első félidőben a Tabán egyszer próbálkozott…..
Ritkán van, hogy egy ellenfelet méltatok, de a Kredit vasárnap délelőtt egészen kivételes második 45 percet produkált. Pechjükre az első 45-ben szereztünk annyi előnyt, hogy így se tudjanak pontot menteni, de az utolsó helyezett csapat annyi gólt lőtt nekünk, amennyit még senkinek…..
A Pasarét elleni rangadó súlyát tovább növelte az utána tartandó csapatbuli, így a hatpontos meccsnek mindenki az ennek megfelelő elánnal vágott neki. Bár eleve elég későre volt kiírva a meccs, de a fél órás délutáni angyalföldi áramszünet miatt tovább csúszott a kezdés,…..
Vasárnap este nem volt jó előjel a Respect számára, az egyetlen vereségét ugyanis ebben az időpontban szenvedte el. Most azonban kedvezőbb fényviszonyok és esőmentes pálya várta a listavezetőt, de Danidí most sem játszott, ezúttal láz miatt dőlt a védelemből, a helyére Ádi…..
Múlt héten Ádi felkészített minket, hogy nehéz sorozatunk jön, a mögöttünk álló 4 helyezettel játszunk. A sorozat első rangadója után ideje kijelenteni: NEM. NEKIK lesz nehéz sorozatuk. Világosban és száraz pályán nagyon nehéz lesz akárkinek megvernie minket. Az Angyalföldi…..
Vasárnap reggel egy órával korábban kezdett dübörögni a hifi, a korai 11-es meccseinket is sikerült még egy órával előbbre hozni ugyanis. Az éjszakai csapatbuliról részleteiben nem nyilatkozhatok, már több családdal rendelkező csapattárs megfedett, hogy jobb lenne, ha csak a…..
Vasárnap reggel furamód az elsők között értem a pályára, pedig külön ki kellett mennem snickersredbullért, ezúttal sajnos a piac nem esett ugyanis útba… Az ellenfél megint komolyan melegített, ami immár nem tűnt olyan félelmetesnek, mint az első forduló előtt, de mint…..
Néhány évvel ezelőtt a csütörtök esti lélekerősítő egyet jelentett a mori operával, és az akciós 250 forintos tekilával, a 150 forintos morrison’s sörrel, és a sok zabolátlan tizenhuszonévessel. Ahogy egy klasszikus mondja, 30 felett más a levegő, és bár ez nem egészen…..
Vasárnap a hiányzó Szabi és sérült Norbit pótolandó két külföldi sztárigazolással hangolt a Respect a délután 1-kor kezdődő mérkőzésre: a New York Red Bulls-tól hosszas tárgyalások után megszerzett Christoph Hard mellett a dél-afrikai vb csillaga, Pete Starr is egy eredeti…..
Varázslatos reggelre ébredtünk vasárnap több szempontból is: bár a király utcai lakásom szomszédságában 4 éve építenek egy házat ami miatt megrepedtek a falak és folyamatosan penészednek is, és végül odajutottam, hogy kiköltöztem onnan, ez az apró malőr semmilyen hatással…..
Csütörtök este egy bajnokságra hangoló edzőmeccs és az új reménységek kipróbálása volt a projektlistán, illetve mindenki izgatottan várta, hogy a nyáron több, magasabb osztályokból érkezett ajánlatot kapó Marinho vajon csak egynyári lepkeként lőtte a tavalyi 42-est vagy…..
Mivel megszólíttattam és úgy tudom a csapatban nincs újságíró, nézzük mi is történt vasárnap. Persze lehet, hogy azt fogjátok mondani, nem túl objektív a meccsleírásom, vagy talán nem is meccsleírás, but still, ahogy a művelt alkoholista mondaná. Talán arra is választ tudok…..
Respect FC Respect blog 2010.03.21 12:15:00
Szevasztok,arra gondoltam sokkal egyszerűbb itt kiírni a kezdőt, itt megtárgyalni, mekkora gólokat rúgtam a hétvégén, mint 68 emaillel bajlódni, amiből senki nem olvassa el a felét. Itt mindenki beírhat, ha nem tudja mikor van a meccs, akkor csak fellép és látja, és mindenki…..