Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ap@tigris

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fegyverszakértőt hallgatott meg a bíróság, arról kellett beszámolnia, hogy a lövöldözések helyszínén talált hüvelyek és lövedékek melyik fegyverből származnak. Dr. S. I. lényegében a korábbi szakvéleményeket vizsgálta felül. - Stépán Balázs Dr. S. tavaly…..
ap@tigris 2013.03.28 11:23:47
Sziasztok, segítsetek!

Ezzel
youtu.be/P9-_eQP-poU
a gyilkosságsorozattal kapcsolatban melyik blogon keresztül tudom követni a per eseményeit?

Köszi,
.a
Egyik honfitársunk saját bőrén tapasztalhatta meg, hogy vannak rosszabb helyek autós mentalitás szempontjából, mint a pesti belváros. SingaporeCyclist, aki egy ideje a távol-keleti országban él, ott is megpróbálkozott a kerékpáros közlekedéssel, bár előre is tudhatta, hogy ez…..
ap@tigris 2012.09.04 12:54:51
Valamikor a Videoton VIP-páholyában megejtett tökmagköpködés környékén Orbán Viktor már tudta, hogy megalázta a saját hazáját, odadobta mindannyiunk becsületét. Ha igazak a hírek, hogy Azerbajdzsán akkora értékben venne a csőd szélén egyensúlyozó országtól magyar…..
Most negyed egykor a Magyar Hírlap honlapján semmi hír nincsen, nemhogy az örmények felháborodásáról, de még a kiadatásról sem. Mindeközben a Magyar Nemzet a külpolitikai hírek közé száműzi, a második hírblokkba, egy nyúlfakrnyi hírbe az örmény konfliktust, aminél számukra…..
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
Magyarország kétségkívül sikeres olimpián van túl. Kilencedik helyen zártunk az éremtáblázat, olyan nagy országokat megelőzve, mint például Japán vagy Ausztrália. A pekingi zökkenő után elmondható, hogy a magyar olimpikonok hozták megszokott formájukat. Ez szinte mindenkit…..
ap@tigris 2012.08.22 12:21:27
@Droli: Az a baj ezzel a gondolatmenettel, hogy a DVSC nem egy állami vállalat, hanem egy magáncég; miért is várjuk el, hogy az állam támogassa?! Nekem is van egy magáncégem, ennyi erővel nekem is építhetne egy új üzemet az állam mondjuk egymilliárdért, majd a többletadóból visszafizetem, úgy 500 év alatt. Kb. Ez lehet a Nagyerdei stadion "megtérülési ideje" is... Félre kéne tenni a rajongói érzelmeket és akkor látszana: a foci ma Magyarországon nem önjáró; állami, önkormányzati pénzeket kell a puszta létfenntartáshoz is belepumpálni. Kiszámolta már valaki, hogy Debrecen városa mennyi bevételhez jut cserébe a DVSC-be töltött százmilliókért? Aligha merte kiszámolni bárki is...
Visszatérve a pénzeléshez: ha az én cégem veszteséges és nem áll meg a lábán, lehúzhatom a rolót. Egy futballklub ezzel szemben állami pénzekből részesül, a veszteség nem neki fáj, ha nyeresége van, az az övé. A magyar futball akkor indul majd el felfelé, ha VALÓS piaci körülmények között is versenyképes lesz. Lehet itt még évtizedekig passzírozni a szart, a folyamatot nagyban segítené, ha tilos lenne közpénzeket pumpálni a klubokba - jöhetne egy őszinte, tudásalapú amatőr rendszer, melynek valóban tehetséges és piacképes szereplőit idővel felkarolná egy újonnan kialakuló, 100% privát pénzekkel játszó, valódi profizmus.
ap@tigris 2012.08.22 12:26:05
@Droli: Egyébként meg arra az évi két BL- selejtezőre minek új stadion? Látod, az albán bajnoknak is van szép stadionja, mégsem ment vele sokra, még ez s harmatgyenge magyar bajnok is kiejtette. :-)
A magyar állam és nemzetbiztonsági szolgálatának felelősségéről a hat halálos áldozatot követelő, romák elleni támadások (2008-2009) kapcsán - Gulyás József írása   A dokumentum születésének körülményei, indokai   2010 telén a TASZ…..
ap@tigris 2012.08.21 08:46:23
@Nick Leeson: ...talán nem véletlenül... talán voltak ebben az országban olyanok, akiknek érdekében áll(t) akár emberéletek és a szakszolgálatok munkájának befolyásolása árán is bizonyítani szervezett cigányellenes körök létét...talán.
ap@tigris 2012.08.21 08:54:04
@Anti Anyag: Milyen magas szinten is áll a társadalmi morál Görögországban :-)
Csak dolgozni nem szeretnek, akik pedig mégis, azok meg nem fizetnek adót. Talán mert megszokták, hogy mindent meg lehet úszni következmények nélkül. Persze, most, hogy Angela néni a tökükre lépett, nem tetszik, hogy nekik is fizetni kell...:-)
ap@tigris 2012.08.21 09:07:39
@Anti Anyag:
Egyébként a megoldás neve kényszermunka; van sok olyan nehéz és piszkos munka ebben az országban, ami nem igényel szakképzetséget, azaz akár a büntetés-végrehajtás égisze alatt is el lehetne ezeket végeztetni. Útépítés- és karbantartás, csatorna tisztítás, hólapátolás, parlagfű-írtás, szemétszedés, gátépítés, bánya munka. Aki vállalja, hogy tanul, vagy szakmát szerez odabent, munkaidő-kedvezményt kaphat. A baj csak ott van, hogy ha ezt bevezetnék egy óra múlva a börtön kapuban követelné a TASZ szegény fogvatartottak jogait...
Teadélután Ne ölj! 2012.07.16 18:15:00
Ezúttal a Jobbik helyett (persze annak egyetértő bólogatásával kísérve) a Kisgazda Polgári Szövetségpárt (igen, ez egy 2012-ben létező szervezet) vetette fel a halálbüntetés visszaállításának lehetőségét, melyre "az elmúlt évek, de különösen az elmúlt napok" ezt…..
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
Lássuk be, kedves Hölgyeim és Uraim, mocskos blogposztot írni az olasz válogatottról nem egy nagy truváj, hiszen a penne al gatto-rajongók sárba tiprásának maximum terjedelmi korlátok szabhatnának határt – ha lennének. De hála a kibertér és a blogoszféra kimeríthetetlen…..
ap@tigris 2012.06.22 10:51:26
ap@tigris 2012.06.22 10:53:55
@msolt: Igen, ez egy kurva jó kis mondat! Lehetne ugyan több alé-, fölé- és persze mellérendelt tagmondata, de hát ez van... :-)
Spanyolország–Írország kb. 4-0 Kiválasztasz egy csapatot a 16 közül, februárban elkezded őket követni, figyeled a rezdülésüket, Trapattoni taktikai repertoárjáról többet tudsz, mint a két gyereked összes dolgáról együttvéve, Given térdkalácsa jobban érdekel az anyádnál,…..
ap@tigris 2012.06.15 12:11:44
@dr. Ez is csak egy nick: Jó, képzlejük, de mégis inkább azt képzeljük el, hogy szegény románok senyvednek magyar elnyomás alatt és gyűlölnek minket úgy, hogy közben magyarul kénytelenek beszélni, miközben a 95%-uk románul már nem is tud. :-)

Amúgy meg, ha már identitászavar:
Podolski és Klose Lengyelország, Özil Törökország, Boateng Ghána (a csapat, ahol a testvére is játszik...) ellen a Nationalelf mezében? :-) Ehhez képest az írek legalább a nyelvet beszéilk...:-)
ap@tigris 2012.06.15 12:33:13
@dr. Ez is csak egy nick:
Egen. 1995-ben játszottak egy "barátságos" meccset Angliával, Dublinban. Pont 27 percig tartott... :-)
www.youtube.com/watch?v=30ThJblpDLs
Na, reggel lett az estére ígért elemzésből, a meccs végén ugyanis elaludtam a fotelban. Az vesse rám az első követ, én legalább nem a stadionban, mint a méretes bajusszal rendelkező francia úr, ugye. Hosszas gondolkodás után mégsem azt a címet adtam a posztnak, lófasz és esti…..
Mivel az angol válogatott majd csak június 11-én lép pályára, úgy gondoltuk, segítünk azoknak a tétovázóknak, akik még nem döntötték el, melyik csapatnak fognak szurkolni a tornán és csokorba szedtük azokat a megdönthetetlen érveket, amik miatt Ön biztosan a Háromoroszlánosok…..
Fair play Újvidéken a szerb szurkoló-huligánok a kézilabda Európa-bajnokság apropóján horvát rendszámú autók felgyújtásával "melegítettek be" az igazi megmérettetésre, a ma este Belgrádban negyed kilenckor kezdődő Szerbia-Horvátország elődöntőre. Horvát autók…..
ap@tigris 2012.01.27 16:55:34
@bikmakk: szerintem félreértettél, ami könnyen lehet annak akövetkeménye, hogy én fogalmaztam félreérthetően. :-)
Nem áll szándékomban köztörvényes garázda cselekedeteket (autógyújtogatás és kirakatbetörés) a nemzeti függetlenségért vívott harc köntösébe bújtatva felmagasztalni.
Nagyon sarkosan: zavaró, hogy amíg a politika úgy ítélte meg, ahogy, addig szerbet/horvátot/bárkit ölni hazafias dolog volt. Mikor a politika váltott egyszeriben huligánkérdéssé alakult a téma. Ezen én nem siránkozom, mindösszesen szívesen boncolgatnám a témát.
Minden keresztény, vagy legalábbis tisztességes ember most Karácsony szent ünnepére, a szeretet ünnepére készül. Félreteszi a haragot, a gyűlöletet, a harcoló felek fegyverszünetet vagy békét kötnek, pihennek a kardok és csatabárdok.  A tisztességes ember, és annál…..
D. a képeken is vonzó, de élőben még varázslatosabb a hatása.  Egészen rövid a haja, apró tincsek kanyarognak szép fülei körül.  Már a telefonban megnyugtató volt a hangja, de így élőben a személyisége is az. Teát készít, kényelmes kanapén beszélgetve kezdünk. Mosolya lefegyverző (de ez fegyveremre…..
ap@tigris 2011.11.24 21:14:21
Furcsa szagok terjengenek a kormány gazdaságpolitikai boszorkánykonyhájából. A megpörkölődött arcbőr jellegzetes szaga keveredik az odakozmált gazdaságpolitika bűzével, az örömapa-főszakács ráolvasással igyekszik a lángot kisebb hőfokon égésre bírni, míg leghűségesebb…..
ap@tigris 2011.09.03 10:27:51
w Lehet más a korrupció 2011.06.10 07:00:00
A Tesco vállalat mindössze kilencven éve foglalkozik kiskereskedelemmel, így kevés fogalmuk van arról, hogy hova érdemes új áruházat építeni, mekkorát, és kell-e egyáltalán. Bizonytalanságukat azzal próbálják leplezni, hogy a forgalmukra mutogatnak, mondván, hogy a magyarok…..