Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas Magnum

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csapatok még viszonylag nyugodtak, megy a spanoskodás. Holnap már kicsit feszültebbek lesznek a vonások Június 3. péntek, délelőtt, Hungaroring. A hétvégi versenyre ezrek készülődnek, a mogyoródi pálya területén szervezett káosz uralkodik. Történelmi versenyhétvége előtt…..
Thomas Magnum 2011.06.04 12:19:22
@SomeSeed:

Címkék: wtcc hungaroring michelisz

"Mi biztosan kint leszünk, és szurkolunk Norbinak, rajtunk ne múljon, hogy kellemes emlék legyen számára ez az első Hungaroringen megrendezett WTCC-futam."

Gondoltam ez egy wtcc releváns írás, autós blog, a fél szerkesztőség kint lesz, az olvasók közül szintén nem kevesen. Máshol nem találtam meg az infót, ezért itt kérdeztem meg, hátha.

Mellesleg a postot elolvastam, dicséretes cselekedet, (ezért is ) szerethető csapat, én meg pontosan ezekért mennék ki. Szurkolni nekik, csak így tovább, minden téren.

Cseppet sem azért, hogy olyan sudri bunkókkal találkozzam, mint amilyen te vagy.
Hiányzik reggelre egy kis bullshit? Indítsd ezzel a nagyon szép, pozitív, kissé beszédhibás (vállalkoszások) okosítással a napot. A 't' betűk, és a fellengzős, művidám hangulat húz!..
Köztér Uszoda a Dunán 2009.05.11 07:00:00
Már írtam úszómedencéről, de akkor a zöldtetők hasznosítási lehetőségeiről volt szó. Most azonban egy olyan kézenfekvő dologról van szó, mely majdhogynem triviális: miért nem úszunk a Dunában? Mert 1) piszkos a vize, 2) erős a sodrása, 3) általában hideg a vize. Ezt azonban…..
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
2008-ban szinte mindenki szívott, és idén is folytatjuk, kivéve talán az ilyen-olyan világrekordok összesítésével foglalkozókat, akiknek 2008 pénzügyi eseményei bőséges muníciót szolgáltatnak egy egész könyvtárnyi rekordok könyvéhez. Pláne, hogy az agyoncsapott bankok saját…..
Thomas Magnum 2009.01.23 17:01:14
comment:com Lecsapott a TV2 2009.01.15 07:11:00
A Prae.hu művészeti portálon november környékén tűnt fel egy blog, amit egy bizonyos Hungarian helyszínelő jegyzett, és hogy finoman fogalmazzunk, a TV2 számára kissé kényelmetlen információkkal és pletykákkal szórakoztatta rajta a nagyérdeműt. A blog számos bejegyzése elég…..
Úgy látszik nem csak minket érdekel, hogy hol van Budapest valódi határa. A Magyar Hírlap információi szerint a Fidesz vezérkara négy lehetséges modellt vizsgál a fővárosi önkormányzati rendszer átalakításával kapcsolatban: 1. "megmarad a huszonhárom kerület, de bizonyos…..
Forintblog Ki állja a cechet? 2008.11.18 13:26:00
Az alábbi kis példabeszéd már körbejár egy ideje az angol nyelvű blogokon és fórumokon, és most, hogy helyettünk a nép ismeretlen gyermeke lefordította, kis erőfeszítéssel megoszthatjuk a közzel, mert szerintünk érdemes. A történet bárszék-közgazdaságtan (barstool economics)…..
A taxisok közlekedési szokásait mindenki ismeri, igazából nem is meglepő, az életük nagy részét az utakon töltik, másként látják a forgalmat, mint egy átlag közlekedő. Érdemes néha faggatózni arról, hogy ők hogy látják a bicikliseket. „A biciklisnek is földig ér a…..
Tizenhét egykori vagy jelenlegi szlovák NHL-játékos állt ki a Slovan mai csapata ellen a kedd esti gálamérkőzésen. A pozsonyi mérkőzés legfontosabb momentuma azonban a Richard Zednik teljes felépüléséről és visszatéréséről szóló hír volt. Szinte napra pontosan fél évvel…..
A pénz az úr, mindig tudtam, csak nem mertem bevallani magamnak. Kis pénz, kis foci. Viszont egy helyen nem a pénz a legfontosabb, ez pedig a szakítósbuli csütörtökön a Corvintetőn. Sziasztok Szakítósok! Néha szoktam olvasni ezt a blogot. Gondoltam beküldöm a számomra eddigi…..
Thomas Magnum 2008.06.25 10:28:28
Véreink! Kárpát medence utasítása: hallgassátok végig az alábbi videót! Először azt hittük, majd valami unalmas humorkodás lesz Attistól a számok között, állítottuk is majdnem le de akkor valami olyan lendületet vett Attila monológja, hogy nem hittük el. Mi a jó életet ivott…..
Több száz játékos anyagát néztük át, most az a dolgom, hogy visszautazzak a tengerentúlra, és megkeressem azokat, akik erősítést jelentenének az Alba Volán számára, mondta blogunknak Ted Sator vezetőedző a klub hivatalos sajtótájékoztatója után. Elképzelhető, hogy a…..
Ezen a forró, májusi napon egy jó hírrel kezdem: hamarosan újból megnyit a világváros legcsodálatosabb kávézója a Lánchíd lábánál, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Sándor Palotára.Sajnálatos módon a kávézó működtetői nem örökre, hanem csak ideiglenesen kaptak…..
Thomas Magnum 2008.05.28 14:34:40
Semmi közöm a bódéhoz, sem a tulajokhoz, üzemeltetőkhöz, de..

Nem egy építészeti műremek ez a valami, de amennyire lehet egy ilyen ideiglenes épületnél, próbálnak igényesen eljárni. Mondom mindezt a fotók alapján. Gondolom a munkák nem állnak meg az osb lapok felszögelésénél.

A másik.
Odavagyunk mi, magyarok a gyönyörű dunai látképpel, a gyönyörű panorámával, amit gyakorlatilag hidakról, egy-két luxusszálloda ablakából, illetve drága (drágább) vendéglátóhelységekből lehet élvezni.
Persze sétálni is lehet a parton, de ha közben megszomjazol/éhezel, akkor mit teszel? Mit tudsz tenni? Beülsz a drága helyekre, vagy bemész két utcát és valami olcsóbb egységben költöd el a pénzed, dunai látkép nélkül.

Az a baj, hogy mi az adottságainkkal nem tudunk élni, nem tudjuk használni, csak úgy vannak. Kihasználatlanul.

Nemzetközi kitekintés megengedett! Két város jutott nagy hirtelen és rögtön az eszembe. Az egyik Párizs, a másik Prága.
Mindkét város folyójának partján zajlik az élet, Prágában kis túlzással egymást érik az ilyen helyek (legtöbbjük szintén ideiglenesen van a tavaszi-nyári szezonra felállítva). És tele is vannak.
Mert jó.

Mert jó leülni a parton, egy fa alá, árnyékba, nézni a tájat, nézni a vizet, nézni a környéket, az épületeket, az embereket, és közben élvezni a hideg ital frissítő hatását.
Jobb, mint beülni valahova. Zárt helyre.
Olyat mindenhol lehet.
Ilyet nem.
Ezt kellene kihasználni. Igényesen.


Az más kérdés, hogy ki, milyen eséllyel kapna engedélyt hasonló épület ideiglenes felhúzására. De mivel még nem próbáltam, erről nem tudok mit mondani. Csak gondolni.
Kinek áll ez érdekében? Több Naiv Ügyfél arra panaszkodott, hogy jó ideje képtelenség klipeket és más hülyeségeket nézegetni a UPC rabszolgáinak. Olvassák el alant ern0 beviagrázott tenyészcsődörrel fenyegető esetleírását, és írják meg, hogy tapasztaltak-e otthon…..
Hétfőn érkezik a válogatott Budapestre címmel olvasható a szövetség honlapján, hol és mikor lesz mód megünnepelni hőseinket. A következő információkat onnan kopiztuk, hogy minél többen értesüljenek az eseményről. Minden rajongót biztatunk, aki ráér, legyen ott.A…..
Thomas Magnum 2008.04.20 22:45:30
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Thomas Magnum 2008.04.19 13:28:20
Thomas Magnum 2008.04.19 13:48:42
Thomas Magnum 2008.04.19 15:19:33
Két sorsdöntő mérkőzést játszik az aktuális divízió 1-es világbajnokságon a magyar jégkorong-válogatott. Az egyiket történetesen a házigazda Japán ellen. Nemcsak a tét jelentékeny, hanem az érdeklődés is elsöprő, már-már nagyobb, mint amire számítottunk. Úgyhogy…..
Subba Igen? Nem? Nemigen... 2008.03.09 23:20:37
Mivel mi itt a Subbán nemigen szoktunk politizálni, ezt a posztocskát csak úgy szőrmentén biggyesztjük ide, a miheztartás végett, reméljük az üzenet érthető és világos. ..
Thomas Magnum 2008.03.10 08:27:10
Az alábbi történet azokra a klasszikus amerikai filmekre hasonlít, amelyekben  a kisváros helyi seriffje példát statuálva ítélteti el a betolakodó nemkívánatos idegent. Azért ügyvédet mondjuk nem ártott volna fogadni.   Tisztelt Zugügyvéd,   A fiatalkorú fiam…..
Vajon jó dolog, ha a rend éber őre túlságosan vajszívű? Ésszerű bizonyos esetekben az emberségességre hagyatkozni? Szabálysértés esetén mindig jogosnak érezzük a büntetést? Myloh mindenesetre örült, hogy megúszta. Mai esetem arra késztetett, hogy megosszam Veletek/Önökkel…..
A Városligeti Műjégpálya 2009 őszére szinte teljesen megújul és megszépül. Bónuszként helyet kap rajta egy nemzetközi szabványnak megfelelő jégkorongpálya is.Múlt héten döntött a kormány a kiemelt projektekről. A fejlesztések közvetlen uniós finanszírozásban…..
Thomas Magnum 2008.02.21 12:25:58
Ha már műjépálya...

Kedden voltam kint korizni, a rossz beidegződés miatt már az úton odafelé azon gondolkoztam, vajon a napközbeni 1-2 órás napsütés miatt vizes lesz-e a jég.

Kiértem.

Pénztár ablakánál az A4-es papírra firkált felirat: "Vizes a jég!"
Kinéztem a fenti ablakokon, a jobb oldalon (nem a híd oldalán) a "dühöngő" rész teljesen víz alatt.
A hídhoz közelebb eső részen szintén egy elég nagy összefüggő vízréteg csökkentette a jégpálya területét.

Kérdéseim a következők:
(egy fent nem említett, számomra érthetetlen fájó ponttal kezdek)

1, Mi az oka annak, hogy a pálya hídhoz közelebbi részén nincs jég?
Ne mondják, hogy közvetlenül a szezon előtt történt meghibásodás miatt nem képesek a teljes fagyasztásra.

2, Hogy létezik az, hogy bár műjégpályáról beszélünk, képtelenek normális jeget biztosítani a legkisebb pozitív hőmérséklet esetén?
0 fok alatt ugye nem igazán kell hűteni...
Nehogy pénzkérdést csináljanak belőle, mert rögtön felhozom, hogy abból a részből, amit idén nem kell fagyasztani, megspórolhatták ennek a költségét.
Érthetetlen...

3, A jég takarításáról talán már kár is beszélni.
Nem hokipálya minőségű jeget szeretnék, illetve azt, de elfogadom a korlátokat. De azért annál, amit most csinálnak, sokkal jobbat lehetne egy kis odafigyeléssel (pl nem max sebességgel rohanunk át a területen; a másik, lehet, ma már másképp megy, de hol van a Rolba végéről az a gumiszőnyeg, meg a meleg víz? így csak letolják azt, amit napközben felkaristolnak)

-----------

Egyébként gesztusértékű lett volna, ha akár csak jelképes, 100 Ft-os engedményt adtak volna keddre.
700 Ft a tökéletes szolgáltatás.
A tegnap előtti nem volt az.
Pláne mivel a jobb oldali részt vettem volna igénybe.

Ritkán jutok ki, ráadásul többen voltunk, így nem fordultam vissza, de még így is elgondolkoztam rajta.

Nevetséges, hogy össze-vissza 3-4 hónapot nem tudnak normálisan megoldani.