Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coramonde

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyforintos történet. A Teszvesz ügyfele hiába fizette be a jutalékot csekken, ezt 4 hónapig senki nem hitte el neki, bár állítását alá tudta támasztani a befizetést igazoló szelvénnyel is. Bírósággal fenyegették, kvázi lehülyézték és később még a fórumból is…..
Coramonde 2009.01.14 20:45:24
Coramonde 2009.01.15 12:21:00
@csigesz:
nekem pl. semmi bajom nem volt a TV-el mindaddig, míg nem kaptam tőlük egy olyan idióta levelet, amit nem kértem, nem érint, rohatt nagyképű a szövegezése, ráadásul semmi szükségem rá.
A szememben a TeszVesz beállt a spamküldők népes táborába. Akiket zsigerből rühellek.
Ez az egyik.

A másik - ahogy összeraktam a történetet:

A TeszVesz "rózsaszín csekkes útmutatása" alapján akarta Meerica feladni azt a pénzt.
Ezt a postán - a postai szabályzatra hivatkozva (valaki már belinkelte, be is idézte ide - tesék utánaolvasni) - kilőtték alóla.

Namost mezei usernek melyik az irányadó?
Amit a TeszVesz leír, vagy amit a postán mondanak?

Lehet, hogy mégis lehet "teszvesz-es módszerrel" rózsaszín csekken utalni, de ha nekem pl. a postán azt mondják, hogy ezt így nem lehet, akkor elhiszem nekik ... elvégre feltételezem, hogy ezt ők jobban tudják.

Esetleg az lett volna Meericától az elvárható magatartás, hogy végignyálazza a teljes postai szabályzatot - megkeresve benne a vonatkozó részt, hogy lehet-e, avagy sem ilyen módon pénzt utalni?
Szerintem aránytalan elvárás.

Idejön a Pietrox, és ismételten megmagyarázza - amit a fórumban már Meerica háta mögött marha korrekten elintéztek -, hogy Meerica hülye és különben is - végső és megfellebezhetetlen érvként: tartozik 1, azaz Egy Forinttal. :P Miután kiderült, hogy azért kicsit sántít az ő verziójuk is, meghát valahogy még mindig nem muzsikálnak arról, hol volt Meerica pénze 4 hónapig.

Amit ők behajtónak tovább is adtak. Illetve nem iiiis - mert a teljes összeget adták tovább a behajtónak.
Ami - egy forint híján - valaki segge alatt lapult valahol a házuk táján.
Érdekes.

Amire nem adott magyarázatot:
MIÉRT nem reagáltak semmit (néhány - valószínűleg automatikusan küldött - levélen kívül) Meerica tájékoztatására, hogy ő a tartozását kiegyenlítette, ilyen és ilyen címen tessék keresni a szóban forgó összeget?

HOL és KI gubbasztott NÉGY HÓNAPON keresztül Meerica pénzén?
MIÉRT nem tűnt fel senkinek egy beérkező összeg, amihez nem találnak követelést?
Ha valaki csak kicsit is ugatja a könyvelést, akkor már ez a része a dolgonak állati sárosnak tűnik.

Az üzleti hozzáállásról már nem is beszélve.

Különösen szívhez szóló volt Pietrox azon érve, hogy a fent látható képen nem látszik a felhasználónév és a számlaszám. :P
Ordít a hozzá nem értés, vagdalkozás, rosszindulat, maszatolás.

Ha ebből indulunk ki, akkor a teszvesz "rózsaszín csekkes" útmutatása is marhaság, ugyanis Meerica csak a nála maradó rész képét küldhette el.
Ahol csak a címzett látszik. A "Közlemények" rovat azon a részen van, amit a címzett kap meg.

Aztán az itt elolvasott kommentek alapján: nem egyedi eset, amit Meericával műveltek.
Vannak variációk: reklamációra kitiltás, befizetett összeget újra ki akarnak fizettetni ... stb.

Van az a mondás: más kárán tanul az okos. :) Ennek a postnak a hatására - szerintem - lesz néhány emberke, aki inkább más aukciós oldalt választ a portékája eladásához.

*Meerica*: a feladott összeg nyomonkövetését - tudomásom szerint - a feladó kérheti a postán. De lehet, hogy rosszul tudom.
Tehát ezen kár sírni.

A helyedben, ha mindent tudsz bizonyítani, akkor felraknám az egész teszvesz-es hóbelevancot valamilyen tárhelyre, kiírnám ide az url-jét, aztán mindenki eldönthetné, hogy ki mond igazat és ki csúsztat.
Coramonde 2009.01.16 11:22:35
@mizie: Nem állítottak be retardált analfabétának, és még a pénzeden sem lapítottak 4 hónapig? 8-o

Na! Oda sem megyek. :P
Még egy hónapja sem szűnt meg, máris van, aki visszasírja a MÁV biztosítót. S.S. autójába július elején szaladt bele egy mávos, pénzt viszont azóta sem látott senkitől: Július elején hátulról belémszaladtak, és Máv biztosított volt az okozó gépjármű, viszont nem a…..
Kriszti nem egészen érti, miért csak budapesti lakcímmel lehet majd kisgyerekes bérletet venni:Ma olvastam, hogy e hó 26.-tól meg lehet venni a kisgyerekes bérletet. Négy fiam van és Érden lakom, de iskolába, munkába Budapestre járunk. A határon lakunk. Nagyon megörültem neki,…..
Ilyen az, amikor egy hülye termék felbosszantja az embert és nincs megállás. Karesznek melege volt, jégkockát akart, de csak csordogálást kapott, mert a jégkockakészítő zacskó olyan volt, mint a szita. Ez annyira begerjesztette - nem a zacskót, Kareszt - hogy hosszú fotósorozattal…..
Jó elképzelésnek tűnhetett, hogy amíg a BSA keménykedik, fenyeget és hazudik a vásárlóknak, addig a mögé bújó Microsoft és Autodesk meg számolgatja a licencekből befolyó zsét és szimpatikus maradhat. Sajnos mára olyannyira lejáratta magát a fent nevezett egység, hogy vannak,…..
Coramonde 2007.12.06 22:47:36
Egy újabb ígéretes reménységet szúrtunk ki blog.hu-n. A L'hotel magyar szállodák és panziók tesztelését ígéri, illetve ebbe vonná be az erre fogékony közönséget. Első ránézésre a Homár ízléséhez kicsit elnéző az értékelés, pl a pécsi Kálvária-Rácz Hotel a bunkó…..
Legutóbbi Centrum káeftés látogatásakor túrórudinak feltűnt, hogy a társaság térfigyelő kamerákkal ellenőrzi területét:...ziháló kollega érkezett: ők a Medve utcában egy kapualjban parkolnak most, de mindig is ott szoktak, az a cég kapualja és az nem fizetős rész, mégis…..
Jó rég volt ilyesmi, de épp most láttam a boingboing-on Joshua Pennings holland szobrász vasból és régi szerszámokból hegesztett rokonszenves fantáziaállatait. A horgászhal se kutya, homár nincs, de nem vagyunk soviniszták. ..
Coramonde 2007.11.27 14:51:00
A Homár még nem jött rá, mivel lehetne megfékezni a BSA fenyegetőző spamjeit, mert ugye az adatvédelmi biztos csak magánszemélyekkel foglalkozik (a cégek adatai nyilvánosan hozzáférhetők), másrészt a levelek nem elektronikusan érkeztek, így a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség sem…..
Coramonde 2007.11.08 13:21:08
Kanpulyka alázatosan jelenti, hogy eltűntek a csótányok a rendőrség Teve utcai épületének kávéautomatájáról: Ezen szerencsétlen állatokat a rendőrség Teve utcai székházának egyik kávéautomatájában kaptam lencsevégre, ékes bizonyítékaként annak, hogy immár nem csak…..
Aki amiatt sír, hogy a fapadosokon csak pénzért adnak rágcsálnivalót, olvassa el VG levelét, amit a Malévnek küldött: Az alábbi levelet a Malév Kár- és Panaszügyi csoportjának küldtem szeptember 25-én. Úgy látom, hogy az ügyfélszolgálat továbbra sem működik náluk.…..
Tékozló Homár Kukac és Milka 2007.10.25 17:58:00
Egy újabb oda nem kerülhetett szennyeződésről kapott fotódokumentációt a Homár. A fényképeken ISO-szabványokra és HACCP-rendszerekre fittyet hányó kukacok mászkálnak egy tábla mazsolás-mogyorós csokin a szavazottági időre való tekintet nélkül.Tudom, hogy aki a…..
Rémisztő békávés sztorit küldött a Homárnak Juli, akit 2 napja ellenőrök fogtak közre, azzal a felkiáltással, hogy meghamisította a bérletét, miközben csak elmosódott rajta a szám:Tegnapelőtt reggel történt a következő eset a Nyugatinál. A mozgólépcsőnél az ellenőrnek…..
Editék klasszikus kuponbeváltási örvénybe kerültek a Baumaxban, ahol előbb a pénztárgép, aztán a felsőbb utasítás hajtotta el őket a kedvezményükkel együtt. Egészen addig, amíg ki nem kérték a panaszkönyvet, ekkor egy másik munkatárs segítségével hirtelen mégis…..
Megabullshitbombát dobtak fővárosunkra! Az állítólag "januárban induló" Modern Plasztika Sebészet állítólagos amerkásmagyar plasztikai sebésze kíván forradalmat indítani a hegyes végűre műtött fülekkel. Ilyen szövege van, hogy: Új divat terjed New York zeneőrült…..
Bármennyire furcsa, valódi öncélú flame (foskolódás) a vállalati levelezőlistákon kívül, a természetben is előfordulhat. A zseniális levélváltással Ricardo örvendeztette meg a Homárt, aki a nappalija falára próbált döglött gitárt vásárolni. Körbeküldött emailje a…..
Breaking news: az első, pattogós gumilabdás darabjával műfajt teremtő Sony Bravia-reklámsorozat utolsó tagja éppen most kavar jó nagy botrányt, merthogy kiderült, a Sony megbízásából az animált gyurmanyuszis szpotot gyártó Passion Pictures stúdió szimplán ellopta, sőt bizonyos…..
A magyar közlekedési vállalatok változatos eszközökkel harcolnak az utasok ellen, de a fizikai megfélemlítés, illetve az utasok vagyontágyainak megsemmisítése, ha nem is ismeretlen, azért aránylag ritka jelenség. Éppen ezért köszöntjük karatés csatakiáltással az Alba Volán…..
A Homár álmodni sem merte, hogy pusztán a Budára költözéssel becsatlakozhat a város ezoterikus vérkeringésébe (Kossuth tér nem ér). A postaládánkban talált szórólapot egyelőre nem sikerült dekódolni, az alján látható "url" ugyanis több évszázada elavult.…..