Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kishold

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Memento mori 4. rész 2010.04.15 21:42:00
Ma reggel kipihenten ébredtem, és nyugodt voltam. Már régóta ébredek nyugodtan szombatonként. Pedig a szombat a látogatás napja. Nem sokára értem jön apám, és bemegyünk anyámhoz a szanatóriumba. Már összekészítettem a csomagját, egy kis sütemény van benne, a legfrissebb…..
Szerettem volna vele aludni. A karjaiban, hozzábújva tölteni az éjszakát, majd reggel a bekokucskáló napsugarakra ébredni mellette, vele. Node ez ismét a rendkívül naív énem. Persze nyiván nem így lett.Már azon is egészen meglepődtem, hogy emlékezett rá, hogy alkalmas az este,…..
Kishold 2010.04.20 15:26:00
Sirály blogod van ;)
Te nem versenyzel ilyen helyeken mint a
www.blogverseny.info ? A legutóbbi nyertest simán levitted volna ezzel a stílussal.
Renya
A Hétvégét pár munkatárssal Bolognában töltöttük, és sikerült pár érdekes autót és épületet lencsevégre kapni. Ezúttal a dolgok könnyebbik végén kezdve a járművek kerülnek fel.    Busz a Pozsonyi…..
 A Puma marketing szekciója egy remek kis videóval szólította meg a futball szurkolókat. A Valentin nap, jellemzően nem a stadionokban tombolós időszak, de mivel most vasárnapra esik, így elkerülhetetlen az "összeférhetetlenség". A videó két verzióban készült,…..
A választások hétvégéjén dobták be hozzánk a Fórum című XVI. kerületi civil, közéleti, pártfüggetlen lapot, ami nyilván nem sérti a kampánycsendemet. Valaha az MDF népszerűsítésére jött létre ez a 32 ezer példányban kiadott, ingyenesen terjesztett kiadvány, ami a neten…..
Kishold 2010.04.20 15:22:23
Sirály blogod van ;)
Te nem versenyzel ilyen helyeken mint a
www.blogverseny.info ? A legutóbbi nyertest simán levitted volna ezzel a stílussal.
Renya
Idáig elmerültünk az elméletben, építettünk cellát, beszereltük, megigézve néztük a bubikat, lássuk mitől fog ez az egész fogyasztáscsökkenést eredményezni.Először is a cella felől közelítsünk. Simán mezítlábasan a cellára rákötöttük a 12 Voltot, működik a dolog,…..
Mindenki a saját világát teremti. Nincs ez másképp. Képzelj el két embert! Legyen, mondjuk, anya és fia. Nevezzük az anyát Évának a fiát Ákosnak. Képzeld el, hogy nagyon kedves neked ez a két ember! Együtt is, és külön–külön is. És nem csak neked kedvesek ők, amúgy…..
Mi is lehetne nagyobb hype, hogy felélesszem eme nemes blogot, minthogy a készülő 'Tedd a napfényt be a számba' című új album öt számáról hírt adjak nektek.Az anima fanok nagy örömére a quart oldalán belehallgathatunk 5 új számba. És hát mit mondjak ismét leesett az állam. Az…..
Kishold 2010.04.20 15:18:32
Sirály blogod van ;)
Te nem versenyzel ilyen helyeken mint a
www.blogverseny.info ? A legutóbbi nyertest simán levitted volna ezzel a stílussal.
Renya
parkolás blog Buszmegálló 2010.04.13 08:56:00
Újabb kreatív versenyzőket láthatunk, akik valószínű P+R parklónak nézték a megállót. Gondolom reggel szépen fogták magukat, ott hagyták az autót és bementek a belvárosba BKV-val. Este pedig ugyan azon az útvonalon vissza a kocsijukhoz és haza. Ezzel is védik a belváros…..
  Míg a legtöbb ember elborzad, amikor rágondol a svábbogarakra, egy amerikai állampolgár annyira szereti őket, hogy egész múzeumot épített nekik saját szülővárosában. A texasi Michael Bohdan Plano városában megalapította a "Cockroach Hall of Fame" nevű múzeumot.…..
Felhőfotó Márciusi top 10 2010.04.18 11:33:00
Ahogy ígértem, a múltkori első körös válogatásból összeszedtem a tíz legjobbat:   Köszönöm a győzteseknek, és köszönöm mindenkinek, aki feltöltött! Rövidesen jön az elmúlt két hét válogatása, benne a vulkáőni hamufelhő fotóival...
Kutyabaj Ó, ember... 2010.01.31 17:54:00
Már megint esik az a fehér izé, de szerencsére a gazdi megoldotta, hogy ne fázzon a fenekem a házikómban. Mondjuk kaptam kerítést is a ház köré, ennek már nem örülök annyira... A törpék meg valami emberfélét formáztak a hideg fehér izéből. Nem tudom mit akarnak vele, de ha…..
Gyerekkönyvek A kíváncsi bocs 2010.04.12 17:08:00
 Ez a verses mese nagy kedvencem volt gyerekkoromban, Domján Edit mondta egy lemezen, olyan feledhetetlenül, hogy azon veszem észre magam, amikor olvasom a gyereknek, hogy az ő hangsúlyait, szüneteit, dallamait használom. Egyébként is imádom Donászy Magdát, valahogy annyira…..
Ugye úton-útfélen azzal szembesülünk, hogy milyen nehéz dolga van ma annak, aki párt keres. A férfiak egyre kevésbé kezdeményeznek ismerkedést, a nők nyomulósak. A komoly kapcsolatokat meg egyre több dolog veszélyezteti, átalakul a hagyományos értelemben vett család szerkezete,…..
A Kispál és a Borz szeretete, a PM koncert számok közé erőltetett egy-egy felejthetetlen dala mindig óriási kihívás volt nekem. A többiek egészen más irányú zenei szeretete örök konfliktus forrás a PussyMagnetben, mely' harcot, jobb híján, egyedül kell mindig megvívnom.…..
Madaraim Sokminden 2009.12.14 14:51:00
 Megint sokára írok újabb bejegyzést ide. Szégyellem, de annyi mindenösszejön, és mindig időből van a legkevesebb.Persze a madárbambulásokat folyamatosan elkövetem azóta is. Nagy örömöt okoz a családomnak is, amikor egész nyáron a konyhaablakból nézhettük-hallgathattuk a…..
ÁSÉS lelkületűeknek szavazás feldobás: kézenfekvő interneten ajánlott lehetőségek kiegészítése, úgy mint szavazólapra faszt rajzolás, vagy mindegy, kire szavazás, csak lilában menés, nehogy bárki rájövés, hogy te kire szavazás! A csajjal vásárlás topciban már hosszan…..
...hetente 1-2 sütés-főzés futott, melyből nagyjából minden harmadik végződött több-kevesebb erotikus fűszerezéssel. Ezek az asszonyok persze gyakran visszatértek és törzsvásárlói kedvezményt kaptak. Két dolgot pontosan betartottam: egyik ügyféllel sem voltam hajlandó…..
Kishold 2010.04.20 14:56:41
Sirály blogod van ;)
Te nem versenyzel ilyen helyeken mint a
www.blogverseny.info ? A legutóbbi nyertest simán levitted volna ezzel a stílussal.
Renya
Kecskeméten is megrendezésre került a párnacsata. Képek itt, illetve részletesebb beszámoló, videók a Kecskeméten.hu-n! ..
Áll a bál az Indexnél: Bodoky Tamás, az Index Pulitzer-díjas újságírója írt egy cikket a pátyi ingatlanpanamáról. (Ami sokkal több, mint ingatlanpanama, ld. a cikket.) Ebben szerepelt egy bekezdés, amit a főszerkesztő inkább kivett a cikkből (az indoklás szerint mert…..
Hunor&Minka&Zsigu Kardomba dőlök 2010.04.19 22:24:00
Hunor: most már tuti, hogy valamelyik éjjel itt jártak a földönkívüliek és magukkal ragadták az én szívemből szakajtott magzatom és helyette itthagytak egy rosszul programozott űrlényt. Nem hallgat sem szépszóra, sem csúnyára, sem erélyesre, sem kedvesre. Bármit…..
Kishold 2010.04.20 14:53:11
Sirály blogod van ;)
Te nem versenyzel ilyen helyeken mint a
www.blogverseny.info ? A legutóbbi nyertest simán levitted volna ezzel a stílussal.
Renya
Szemezgető Hétfőre Emersontól 2010.04.12 08:46:18
"Az önbizalom a siker első titka." Ralph Waldo Emerson(1803 - 1882)..
Josué kitett magáért, mindent az asztalra pakolt, amije csak volt a hűtőben vagy a konyhaszekrényben. Carlos is hozzátette a magáét, úgyhogy valósággal dúskálhattak a finomságokban. Persze csak amolyan diákpénztárcához és férfiízléshez képest értendő finomságokban, melyek…..
Un coeur en hiver [1992] Dermedt szív (Claude Sautet) francia dráma, szerelmi történet, zenés film Jól összerakott, megrendezett film a Dermedt szív is Claude Sautet-től. Szépen minden a helyén van, leköti a nézőt, a színészek, a zene minden a helyén. Egyedül a történet és a…..
Tom Cruise plasztikai műtétnek vetette alá magát. Látványos változáson ment keresztül Tom Cruise az elmúlt hónapokban, és ez sokak szerint inkább a plasztikai sebészeknek köszönhető, mint a kemény edzésnek és a helyes táplálkozásnak, mint ahogyan azt Tom…..