Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pfr1234

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor elkezdtem ezt a blogot, azt terveztem saját felfedezéseim mentén írok majd társadalomról, gazdaságról, kultúráról, fejlődésről, fejlesztésről. Egy gyorsan fejlődő demokráciáról. Az élet felülírja a terveket. Nem jön át nekem a sajtóból, hogy Magyarországon…..
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
Két hónap híján három éve vette át a Tv2 vezetését Várdy Zoltán, és az első sajtónyilatkozataiban azt ígérte, hogy a csatorna három éven belül legyőzi az RTL Klubot. A Tv2 az igyekezet ellenére sem tudta megszorongatni a konkurenciát, és nem csak azért mert Várdy első…..
"Van egy jó hírem, Budapest!" - hírdette magát már hétfőn (egy nappal a választások után), mint a szocialisták főpolgármester-jelöltjét Horváth Csaba százszámnyi óriásplakáton Budapesten. Mint az LMP-színeiben pompázó hirdetésen olvasni lehetett, a jó hírt…..
pfr1234 2010.05.01 19:19:00
Én a menetjegyet is a yabe.hu -n tendereztetem :D
Érdekes írást közölt a nol.hu Ábrahám Zoltán tollából a mentelmi jogról és a gárdaegyenruha viselőjéről. Arról a helyzetről, hogy mi is történne akkor, ha valaki egy betiltott egyesület betiltott egyenruhájában jelenne meg a parlamentben képviselőként. Amire ugye elég nagy…..
pfr1234 2010.05.01 19:16:23
Orbánról eddig is tudtuk, hogy nem a számítástechnika ördöge. Ezzel együtt sikerült minket is meglepnie azzal, amit saját választási fotóalbumának dedikálásakor mondott az index-nek: "A csütörtökön bemutatott album képei ugyanis jó sajtófotók, amelyekből kiderül,…..
pfr1234 2010.04.30 06:46:05
Appleblog Egyre több a magyar iPad 2010.04.26 09:26:30
Sokan támadják Steve Jobsot azért, hogy az iPad keynote-on 60 napos várakozást kért az Amerikán kívüli világtól, később viszont bejelentette, nem tudják vállalni a határidőt az Egyesült Államokban tapasztalható óriási kereslet miatt.Csakhogy az Egyesült Államokban…..
Árpád egy napjainkra különösen lepusztult, elnéptelenedett, jelentéktelen, nevenincs vidéken, Budapest VI. kerületében szeretett volna kitörni az analógvonali DSL 8 megabites láncaiból. Pechére a környéken fizikailag nem lehetséges ennél gyorsabb internetet létesíteni, viszont a…..
pfr1234 2010.04.27 10:16:13
szerintem adjunk fel egy tendert a yabe.hu -n olcsó nem átbaszós 1gbites netre...
A BMW PR-szakemberei lendületben vannak, hisz harmincadik születésnapját ünnepli a GS sorozat, a terepezésre is alkalmas bokszer. A müncheni központban feltehetőleg betűre fizetik a szövegírókat – más okot nem látok, miért képes valaki 54 ezer karakteres sajtóközleményt…..
Annak, aki James Bond filmeken nőtt fel. Annak, aki valami igazán különleges vízi járművel akar felvágni. És mindenkinek, aki kisgyerekkora óta vágyik egy ilyenre, azóta, mikor először nyomta le a kádban a műanyag játékhajót a víz alá, majd meglepődött, hogy az elsüllyed.…..
Csatlakozzunk minél többen, és vegyük rá a kereskedőket minél olcsóbb ajánlatokra a közösségi árlenyomó oldalon:yabe.hu/tender/apple-ipad ..