Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imádom Vagin prof. lányát

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Európai Bizottság hivatalosan is nyilvánosságra hozta a “megszállt területeken” (vagyis az 1967-es fegyverszüneti vonalakon kívül eső területeken) előállított izraeli termékek elleni szankciós politikáját. A világon több mint 200 országok közötti területi vitát…..
Kedves Mindenki! Bár hazánkban - hála Istennek - nem tudott még elterjedni az a fajta szélsőliberális véleményterror, mint pl. a németeknél, azért sokan már olyan magabiztossággal használják a média szócsöveit, mintha Németországban lennének, és azonnal mindenféle…..
Imádom Vagin prof. lányát 2015.09.28 22:20:42
@Rafael Jiménez Valéra (barátoknak csak Rafi):
Figyi Röfi! _VAN_ joguk leállósávtól leállósávig belakni bármelyik legfőbb, fő, vagy mellékutat, _AMENNYIBEN IDŐBEN MEGKÉRIK ÉS MEGKAPJÁK AZ ÚTVONALENGEDÉLYT_!
           Az Orbán-rezsim névadója ma elutasította Angela Merkel "morális imperializmusát" ( A morális imperializmus azt jelenti, hogy bizonyos országok, tipikusan a gyarmatosítók, megpróbálták erkölcsi előírásaikat rákényszeríteni más országok lakóira).        …..
Imádom Vagin prof. lányát 2015.09.28 19:18:47
@aronsatie:
...nem akarták megenni a finom gombapörköltöt...
Blogdémon, Petike, köszi a főcímlapot!  Döntsön a Piac! / Milo Minderbinder, amerikai közgazdász, 1944./ Azért  szeretnék most már amerikai lenni, mert az amerikai nép nem ilyen geci aljas, mint a magyar. Az amerikainépnek joga van megvédenie nemzeti érdekeit , az…..
Imádom Vagin prof. lányát 2010.04.21 18:44:21
Lebuktál, te minden fricklacik szégyene!
Te homoronc!
Te rapunci!

Hát az ámerikai lélek mélységeinek, etikájuk csomolungmai ormának, a mindennapok apró bosszúságain számunkra, mittel-ká-ajrópai páriák számára immáron felfoghatatlan könnyedséggel átszökkenő, éteri tisztaságú kvinteszenciáját próbálod kiszabotálni ebből a Bucimaci (mit Bucimaci! Pajtásújság, noch dazu Dörmögő Dömötör!) bűzű pállott, pinceászkahízlaló intellektuális környezetszennyezésnek is csak túlzó jóindulattal nevezhető betűszátyárkodásból? Az úri közönség pedig farát rázva pucsít hozzá? Oh tempora! Oh mores! Ezért tart itt ez az ország! Minden romlik! Minden leépül! A Gellért-hegy is hogy kopik!

De csitulj keblemnek szilaj érzeménye! Lesz még szőlő (-re peronoszpóra)!

Egy kikotort, falrakenyt, telibespriccelt árvamagányos szavat se ejtetek arról az elegáns, cizellált, mondhatni brüsszelicsipke finomságú metódusról ahogy a bűnözőnigger kérdését megoldják? Hát hol vagyunk mink ettül? És még akad nehány, negatív végtelenhez tartó IQ tulajdonos, aki szerint MI volnánk a föld sója! A villamost ismerjük már több mint száz éve! Széket is láttunk már, amióta a kalandozók hazacígöltek pár dúsan aranyozottat nyugatról! Debezzeg rájönni, hogy eme két eszköz célszerű házasításával megoldható úgy a közbiztonság, mint a börtönök túlzsúfoltsága, ugyanakkor az eszköznek a csúcsidőn kívüli alkalmazása még a villamosenergia hálózat egyenletes terhelésében is segít? Ahhoz is a jenki furfang kellett!
Imádom Vagin prof. lányát 2010.04.21 20:38:44
@radairosseb:

Már megint bébaxtál?

Azt a fószert, aki utoljára rendet tartott ezen a tetüfészek ganyédombon, úgy hívták, hogy Szálasi (Róth) Mátyás Nemzetvezető Elvtárs!
Imádom Vagin prof. lányát 2010.04.21 21:03:26
@a tengely:
És ki nem szarja le egy alzheimeres mekegő vénség hagymázait? Tán az a nyomorult akinek még segge sincs!
Én jobban hiszek a saját nagyapámnak, ő 1944-től 1956-ig szolgálta fegyverrel a Hazát! Elvhűségére jellemző, hogy ugyanabban a rangban, ugyanabban az Andrássy úti szép házban.