Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DERRICK

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cipőteszt rovatunkban most végre egy rakás Nike csukáról esik szó, ellensúlyozandó az eddigi Saucony fölényt, amiről már-már úgy tűnhetne, mintha valamelyik márka mellé állnánk, pedig erről szó sincs. Nekünk egy célunk van, hogy kedves olvasóink minél többet tudjanak meg a…..
Nem úgy ment a futás mostanában ahogy én azt magamtól elvártam, folyton fáj a lábujjam, feladom, elfáradok, nem megy, nem úgy megy. Kerestem az univerzális-egycsapásra megoldást, gondolom nem lepődtök meg, hogy nincs ilyen, hiszen se a WD40, se az amerikai ezüst ragszalag nem segít…..
DERRICK 2011.09.19 21:18:59
@rrroka: Pronáló lúdtalpas gyerek vagyok, egyik cipó sem stabil így felejtős :-(

Asics 1160, Sauconi Omni 8 vagy Phoenix lesz belőle, de meglátjuk mit árulnak akciós stabilba azoki még eltéríthetnek (Egy Adidas Response-ra nem mondanék nemet)
DERRICK 2011.09.24 21:39:06
@viito: 20 körül szánok a témára, úgyhogy a 1160 a 26 ezrével már nincs képben. A Spuriban van egy NEW Balance 850-es 21-ért szerintem az lesz belőle, vagy egy Saocony Omni 8
Hosszútáv blog Három hossz 2011.09.19 12:51:00
Eléggé be vagyok most havazva, úgyhogy csak tőmondatokban befirkálom ide a naplóba a pénteki futásomat. Nem sokat variáltam, gyakorlatilag ugyanazt csináltam, mint hétfőn, mínusz Rrróka. Három hossz a töltésen, jobb-bal, a normál tempómhoz képest picit gyorsabban: - 15,5 km -…..
Hosszútáv blog Új futócipő 2011.08.12 07:00:00
Régi és újSok becsületben végigfutott kilométer után nyugdíjba vonult Saucony Progrid Omni 8-as cipőm, hogy átadja helyét az új generációnak, a Saucony Progrid Omni 10-nek.A 8-as verzióból két párral is elhasználtam, talán emlékeztek, hogy az előző sarka 850 km után kopott…..
Nagyon szorgalmas voltam futás szempontjából, olyannyira, hogy le is maradtam az edzésnaplózásban, ezért most kettő az egyben következik. Pénteken reggel csak kilencre kellet mennem melózni, így volt reggel 6-kor egy órám futni. Sárd utcát már sokszor láttam mostanában, a dombok…..
Úgy alakult, hogy a szokásosnál később indultunk tegnap futni Lemúr Mikivel, a számomra késő éjszakainak számító este nyolc órai időpontban. A fundoklia felé vettük az irányt némi naplemente reményében, de a nap jóval előttünk járt, sehogy sem tudtuk utolérni. Jó…..
Hosszútáv blog 22 km és a nihil 2011.06.20 15:50:00
- 22 km - 2h 4' alatt Tegnap délután végre sikerült Rrrókával összehozni a közös futást, úgyhogy megtámadtuk a magaslest, amit a múltkor fedeztem fel. Nekem minimális kedvem volt futni, és úgy egyáltalán, minimális kedvem volt bármihez. Az elején többször is…..
Hosszútáv blog Kifogás keresés 2011.05.10 06:00:00
Kifogás keresés kéthét kihagyást követően. Kínkeserves kínlódós kilenc kilométer.Hogy lehet ez?Már amikor Lemúr Mikihez kocogtam kapizsgáltam, hogy valami nem klappol, mert kifulladtam ezen az egy kilométeren. Aztán mire a fundokliához értünk a levegőm teljesen elfogyott,…..
Fellelkesedve a Tóparti-futóparti első 20 kirijén, ami simán ment 5 perces tempóban, pénteken toltam egy lendületes gátas kört. Jó is lett, ment ez a tempó, és büszke is voltam rá, mindaddig amíg Lemúr Miki ki nem posztolta ezt facebookra:3:30:49 nettó idő, az 4:59-es tempó, ez…..
Hosszútáv blog Yours Truly 25 km 2011.02.28 12:13:00
Érd, a Yours Truly 25 km-es futás napja, reggel fél 10. Mérsékelten felhős ég, szélcsend, a hőmérséklet fagypont körül, de inkább alatta. Az esemény ennek megfelelően egy kupica pálinkával kezdődik Rrrókáéknál, innen indul a két fős szerkesztő- és szervezőbizottság,…..
Hosszútáv blog Első maratonom 2010.09.27 20:50:00
A befutócsomag kókuszos bocicsokiját majszolgatom, és azon gondolkodom, vajon első és utolsó maratonom volt-e ez. Tegnap azt mondtam nem kérek többet, most azért hozzáteszem: egy darabig. Tizenegy maratont maga mögött tudó tinédzser kori edzőtársam (akivel tavaly együtt előzgettük a zöld manót a…..
Szaladjunk előre, jöjjön az eredmény: Dobzséval ma kényelmesen teljesítettük a NIKE félmaratont, 1:46:45-ös idővel, nagyon kényelmesen, meghalás és egyéb gondok nélkül. Annyira jól beosztottuk az erőnket, hogy gyorsabb volt  a verseny második fele, mint az első...Reggel…..
Mivel indulok az idei Spar Maratonon, egy főt ingyenesen nevezhetek be a minimaratonra (7km) vagy a maratonkára (3,5km). Ha érdekel valakit, jelezze kommentben!  Csak itt, csak most, csak nektek! First in, first out! Itt az eredeti BSI-levél: Kedves Lemúr Miklós! Ezúton szeretnénk…..
Péntek 13-a volt, ez kihatott a futásra is. Azaz majdnem nem lett belőle futás. Dobzséval kétszer módosítottuk az esti időpontot, aztán kétszer kellett lemondani is. Mivel későn értünk haza és későn is vacsiztunk, úgy gondoltam ebből nem lesz már aznap futás. Aztán felhívott…..
Az utóbbi két hétben az előzetes terveknek nem megfelelő mennyiségű futóedzést végeztem, ellenben volt némi keresztedzést, ugynevezett "egyéb sporttevékenység".Vasapuval az előző kommentekben megegyeztünk, hogy 1 méter kiásása simán megfelel 10 kirinek, így itt a…..
Hosszútáv blog Derrick a pályán 2010.06.02 07:00:00
Derrick nagyon derék, benevezett a BSI szombati (május 29.) Generali futógálájára, az 5 és 10 kiris távra egyaránt. Úgy volt, hogy megyek vele, meg a tesója is csatlakozik, végül én a sérülés miatt lemondtam, tesója meg szerintem el is felejtette. Ez egyébként egy jó kis…..
Hűs (tegnap) reggel, a kutyák nem is vedlenek tovább ideiglenesen, mi meg toljuk Dobzséval. A titkos edzéterv második edzése 20 perc bemelegítés után 1 perc kemény futás, 2 perc pihenő laza futással, 10x ismétléssel, majd 10 perc levezetés (ami több lett, mert nagyon…..
DERRICK 2010.05.16 01:17:46
@rrroka: Ola!

Derrick jelentkezik :-)

Túl vagyok az első "Reach the Train" futásomon, 13,5 km 1:25:01 antiszociális verzióban XIII. Babér u. - XI. Kelenföldi p.u., a vonatot nem értelm el a rohadt sok piros lámpa miatt, de marha jól esett az esti 12 óra ülés után :-) (és nem mellesleg nagyobn jól muzsikált az új cipő az első komolyabb távján)

Kedden este kimehetünk némi midnight runningra, távot és útvonalat te választhatsz, csak mondd meg előre merre megyünk, hogy be tudjam osztani az erőmet.

Jobbulást

THX
DERRICK 2010.05.16 21:54:35
@rrroka: Hívjál ha kimehetünk némi koraesti döcögésre, addig én rovom a szokásos köröket :-)
Derrick álta a szavát, és megjelent 20:20-kor a kapunkban. Nekem ez már késő éjszaka, de bátran felcsatoltam a pulzusmérőt, lábamra kaptama cipőt, és kiléptem az éjszakába. Persze nem vágtunk egyből bele a lecsóba, még kellett cigizni (szokjál le), inni, mp3-at letenni, kutyát…..
DERRICK 2010.05.09 21:01:50
@rrroka: No nekifutottam mégegyszer, hát bakker tényleg eldumáltuk auz időt :-)

0:38:05. 20 másodperccel rosszabb lett mind a 7 km eddigi legjobb időm, várható volt, hogy az antiszociális verzió jobb lesz de arra nem gondoltam, hogy ennyire. Az új csuka jól muzsikált, ahogy délutűn lűttad nem sántítottam, ami már nagy eredmény az elmúlt hetek után.

Static-X rulezz!
Navixaf, akinek a nevét tilos elolvasni visszafelé 18 éves kor alatt, vasárnap (A pontosság kedvéért: 2010. május 2., 14 óra. Végre egy verseny ami nem délelőtt van!) lefutotta a szekszárdi Brovidék Félmaratont. Éljen május másodika is! - mondhatnánk. Mondjuk is. A táv nemcsak…..
DERRICK 2010.05.09 01:48:07
@rrroka: a mostani km rápakolós edzéssemmel teveim szerint június végére eljutok a 18 km 6:30-as átlag km szintig ezután szeretnék valami 10 hetes félmaraton edzéstervet, tudsz (tudtok) valami olyan tervet ami heti 3 edzéssel menne, és nincs benne nagyon rövid (5km alatti) táv?
+50% ingyen!Mondhatnám akár ezt is. :) Ugyanis a résztvevők kis számának köszönhetően (1 fő, Julcsi) futhattunk kicsit erősebben és hosszabbat, így a tervezett 8 km helyett 12 kiri lett a  vége, mondjuk az nagyon kényelmes beszélgetős tempóban, hat percesekkel. Én ahogy azt…..
DERRICK 2010.05.05 12:33:54
@rrroka: nem fosok, én így futok, oszt kész :-)

tavaly ilyenkor 200 métert tudtam lefutni, ahhoz mérem magam, nem a magadfajta száguldó suhancokhoz :-)
- 1 h 09' 30" alatt - st: Bruce Dickinson: Tattooed Millionaire, Van Canto: Hero Az idei év első futása 30 fok fölött! Kétszer a 6-os útig és vissza, ez pont 13 km. Ahol csak lehetett (a minaret után nem sokkal) letértem a gátról és a földúton szaporáztam, a puha talaj nem csak jobb…..
Idén nekem ugyan kimarad, de ti azért menjetek Vivicittázni Vasárnap! Egész napos program, ahol mindenki találhat magának megfelelő távot, hiszen a pár száz méteres sétától indulnak a távok, és a verseny úgy van szervezve, hogy a mini-, midi- és vivicittán is elindulva az ember…..