Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shadowboxer

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eleven thousand respondents filled out a questionnaire to inform a birthing experience map published by K-Monitor, Funky Citizens and EMMA Association. Hungarian data  collected for this study indicates that gratitude payments are involved in 68 percent of deliveries, with an average amount of HUF…..
Számtalan poszt született már a skandináv országokban történt utazásokról, látogatásokról, vagy éppen az ottani életről. Ezért mi most a szokásos, hasznos információk mellett megpróbálunk az egésznek a hangulatára rávilágítani, mert bizony ott elég sajátságos az emberek egymáshoz, és környezetükhöz…..
shadowboxer 2020.08.07 07:14:09
Elhagyatva, egyedül, 1,5 hónap szenvedés után, katéterezve, meztelenre vetkőztetve. Tisztelt Praxisblog!   Hosszú vívódás előzte meg a levelemet, amit Önöknek írtam. Hónapok óta gondolkodom, hogy el merjem-e mondani a történetet. Elsősorban a szakmai véleményükre lennék kíváncsi. Édesapámat…..
Egyik nap 21:45 magasságában értünk Balatonra Kiskutyámmal, amikor azt vettem észre, hogy valami baj van vele. Nyüszögött, helyiségről-helyiségre járkált a házban, holott ilyenkor már el szokott feküdni, vakarózott (pedig nem jellemző rá), majd kikéredzkedett az udvarra. Kiengedtem, kint is nem…..
olaszmamma Bologna hét titka 2020.01.03 18:32:34
Sümegh Réka nemrégiben az olasz tészta manufaktúrák világába kalauzolt el, most pedig igazi bennfenntesként Bologna kevésbé kitaposott ösvényein kalauzolja az úti könyvek tippjein túl a profi utazókat. Bologna a tudós (“dotta”), Bologna a zsíros (“grassa”), Bologna a “vörös” (“rossa”). Gyakran…..
Eltelt a 2 hét, a párommal minden nap együtt voltunk. Táppénzre ment 2 hétig, nem dolgozott. Tartottunk egy búcsúztatót a kórház kápolnájában egy református lelkész segítségével. Temetést, ahogy korábban említettem, nem tartottunk, de a gyermekünknek úgy éreztük, jár, hogy megfelelő módon…..
shadowboxer 2018.10.27 22:59:50
 SZEPTEMBER....így csupa nagybetűvel! Hisz nekünk, nagyvad fotósoknak is ugyan azt jelenti! Karácsonyt - ünnepet! Ugyan olyan izgalommal várjuk mi is...hisz ránk is ünnep napok várnak! Az utolsó bejegyzésemet azzal fejeztem be, hogy reménnyel és "vágyakozással" várom a Szeptembert, hogy talán idén…..
shadowboxer 2018.10.20 22:39:32
Bántón süvített a szél a fülem mellett hosszú perceken keresztül, de nem bántam. Ez volt a maszk, ami mögé bújtam. Aztán hirtelen szélcsend. Mozdulatlanná dermedtem, a szívdobogásom is élesen kivehető volt a puszta kísérteties csendjében. Öt méterre, ha lehetett...
shadowboxer 2018.09.29 07:37:56
Az ősz gyönyörű évszak, kirándulásra csábító színes falevekkel, gesztenyesütéssel és forró tea kortyolgatással… No meg orrfolyással, köhécseléssel és egyéb tünetekkel a megfázások időszaka is kezdetét vette. Így a történelem során alkalmazott gyógyszerek és gyógymódok sorra vételét is elérkezettnek…..
shadowboxer 2017.10.20 21:31:42
Nem vagyok kárörvendő, véletlenül se. Nem lesz attól jobb hely ez az ország, hogy Demcsák Zsuzsa végre méreteset perecelt. De a jelenségről érdemes beszélni. Már csak azért is, mert ez az ember még bukni sem tud tisztességgel, eljátszotta, hogy ő mond fel. De ezen az előzmények ismeretében már nem…..
Menedzsmentből és transzdiszciplinaritásból (tudományok közötti átjárhatóság) indított doktori programot a győri Széchenyi István Egyetem és a Magyar Nemzeti Bank botrányok övezte egyik alapítványa, a Pallas Athéné Domus Animae. A pénzt –  adófizetői forintokból – az alapítvány biztosítja a…..
shadowboxer 2017.08.31 20:45:20
Zoltán közel 40 éves családapa, gyerekeket nevel és szexfüggő. Az igazi okát nem tudja a függőségének, csak próbálja összerakni a képet: gyerekkorában sok elutasítást kapott, később már a lányoktól is. Anyjával szoros kapcsolatot ápol a mai napig is. Nem tud nő nélkül létezni. A függőség sokszor a…..
shadowboxer 2017.04.04 20:43:53
:D
Valahol Párizs egyik klasszikus Haussmann épületében van egy élhető lakás, amely mindössze 8 négyzetméter. ..
Órák teltek el azóta, hogy a bíróság kimondta, megalapozottan nevezhető bűnözőnek, de semmi reakció...
Ha Budapestről kéne klassz köztéri szobrokat megemlítenem, kapásból csak Wagner Nándor 2010-es művét, a Filozófiai kertet és az Ibis Hotel tetején található alkotást, Madarassy István lebegő bronzszirénjét tudnám felsorolni. Igaz, ott van még a városligeti Anonymus szobor is mint ikonikus pesti…..
Enntrance Bridal inspiration 2015.04.13 11:34:28
Hamarosan indul az esküvő szezon. Ez az az időszak, amikor sminkesként hevesebben dobog az én szívem is. :-) A saját esküvőm még nem érkezett el, de ha egyszer eljön a nap, egy Kaviar Gauche ruha lenne az álmom... Egyszerűen imádom, amit ez a két nő az anyagokkal művel. Mesés! Azt…..
shadowboxer 2015.04.13 21:38:27
Valahonnan marhára ismerősek, de nem tudom honnan. A megfejtésükkel nem is próbálkozom, meghagyom nektek a lehetőséget, hogy szabadon szárnyaljon a fantáziátok. Nos, mire tippeltek? A képeket amúgy Dávid lőtte Veszprémben. Kösz!..
Michael Palint idehaza leginkább mint a Monthy Python tagját, humoristát ismerjük, és valószínűleg kevesen tudják, hogy az utóbbi években hivatásos utazóvá vált. Pedig Roger Mills producerrel már a jópár filmsorozatot készítettek - Palin stílusa hihetetlenül népszerűvé tette ezeket a filmeket a…..
Megvan mindenkinek a hóban szaró rókás Vuk-borító, nem? Értem én, hogy szegény Vuk is csak egy állat, az állatok pedig, akárcsak az emberek, néha bizony elvégzik a kis és nagy dolgukat. De erről szól a könyv? Vajon Fekete István egy hóban szaró rókát képzelt a borítóra,…..
Meryl Streep a legnagyobb színésznő, aki valaha a filmvásznon megfordult. Ezzel a kijelentéssel szerintem nem vállalok túl nagy kockázatot. Ez a nő fantasztikus! Bármilyen szerepet - műfajtól és rendezőtől függetlenül - el tud játszani. Nincs számára lehetetlen. Meryl Streep…..
shadowboxer 2014.07.14 22:05:24
@laci_52:

Abszolút egyetértek. A Jól áll neki a halál helyett, mondjuk.

Személyes kedvencem a Sophie's Choice, épp tegnap láttam újra, egészen lenyűgöző benne.
Tél Indiában Sofőr 2013.11.07 09:17:50
Itt az európaiak nem vezetnek. Most már kezdem érteni, miért. Sávok a legtöbb helyen nincsenek. Járdák nincsenek. A robogósok, motorosok (nem ritka, hogy 3-4 ember utazik egy-egy robogón, motoron),  biciklisek, triciklisek és egyéb járművek az autók között cikáznak. Az sem…..
shadowboxer 2013.11.07 20:45:12
Minelli Gyönyörű nők 40 felett 2013.10.23 19:28:07
Néhány (nő)ismerősöm besokkolt, amikor elérte a bűvös 40. születésnapját. Én még előtte állok, és bár sok víz lefolyik addig még a Tiszán, de innen nézve úgy érzem, hogy én rendben leszek a ténnyel. Ha visszanézem a régi képeimet, azt látom, hogy az idővel együtt…..
Lassan, de biztosan Magyarországot is eléri majd az Amerikát őrületbe kergető Halloween-láz. Mi nem bánjuk, különösen, ha olyan vicces dolgok is jönnek vele, mint a mai posztban látható teljesen béna családi fotók. Mike Bender és Doug Chernack gyerekkoruk óta barátok, 2009…..
shadowboxer 2013.10.23 18:03:22
. . Egy egészen különleges hangulatú, meseszerű villa a Comói-tó partján. Draga Obradovic és Aureal Basedow munkája. Napidal: . Innen...
Amikor a CNN Larry King visszavonulása után leigazolta Piers Morgan angol megmondóembert, sokan csóválták a fejüket, mert Morgan meglehetősen megosztó személyiség, és amit a brit médiaszabályozás mág elbír, az az amerikainak már nem biztos, hogy megfelel - márpedig Morgan attól,…..