Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shark-X

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizakodóan, sőt lelkesen nyilatkoztak az amerikai evangéliumi keresztény vezetők és az izraeli nemzeti vallásos pártok vezetői arról a fordulatról, amelyet Donald Trump győzelme után várnak. A megválasztott amerikai elnök első döntései és nyilatkozatai igazolni látszanak a pozitív várakozásokat, de…..
Donald Trump másfél éves csecsemő volt, Izrael állama pedig még nem létezett, amikor utoljára lehetett ilyet látni az égen. 1948. január 28-a óta nem volt olyan különleges szuperhold, mint 2016. november 13-áról 14-ére virradó éjjel. A rekord méretű és fényességű hold a brit mandátum felosztásáról…..
“Az Egyesült Államoknak az LGBT-jogokat a kormányzati és külpolitika még szorosabb részévé kell tennie… ez az ügy, amit Obama elnök prioritásként kezel” – mondta Susan Rice nemzetbiztonsági főtanácsadó az elnökválasztás előtt két héttel, október 26-án az American University-n mondott beszédében.…..
London után New Yorkban is felállították a lerombolt palmürai Baál-templom kapujának pontos másolatát. Ez az első alkalom, hogy az ősi föníciai kultusz jelképei nyugati metropoliszokban megjelentek. A projekt szervezői hivatalosan a Szíria iránti szolidaritás kifejezésére szánták a Baál-replikákat.…..
Shark-X 2016.11.04 06:37:14
Az Antikrisztus már itt van közöttünk!

www.youtube.com/watch?v=ibbXv0K3KIA

(Már az 1970-es évek mozija megjósolta, hogy eljön majd egy magas, fekete férfi, aki felborítja az egyensúlyt az erőben". Rémlik?)
Több mint egy percen keresztül erős kürtzengéshez hasonló hang hallatszott Jeruzsálem nyugati negyedében. A hangjelenséget a felvételek alapján látványos felhőgyűrű kísérte. (Frissítés: A felvételt eredeti publikálója eltávolította az oldaláról, így a hitelessége kétséges.) Felhőgyűrűkről blogunkon…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
Shark-X 2016.10.11 08:54:18
Nahany plusz info ebben a 3 videoban:

www.youtube.com/playlist?list=PLx4Pz4LcnjPNg1Ey_1Bb0k9JfIITVSDYr

És mielőtt valaki megszólna:
1. Igen, amcsi keresztény vonal. Ne a körítést nézd, hanem a konkrét információkat, amik elhangzanak benne.
2. Igen. Nekem is voltak (sőt, néha még most is vannak) alkoholproblémáim.

Remélem néháy ember számára hasznos, új infókat oszthattam meg.
Peace.
Rejtélyes fekete kör tűnt fel nagypénteken az égen Észak-Kazahsztánban, alig 70 kilométerre a fővárostól, Asztanától.  A helyiek videóra vették a jelenséget, ami legalább 15 percen át látható volt, mielőtt eltűnt volna. ..
A 18 hónapos szünet után visszatérő 24 című sorozat tévéfilmként beharangozott duplarésze (mert ez az volt, egy elnyújtott felvezetés a hetedik naphoz, mondjon bármit is a producer) kulcsmomentuma az volt, amikor az összeégetett fülű, koszos Jack Bauer majdnem pofánverte a beszari…..