Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballagator

9 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jómagam ezt a blogbejegyzésemet kinyomtatva teszem a népszámlálási borítékba. A kitöltetlen kérdőív az nálam marad. A borítékot leragasztva adom oda a számlálóbiztosnak. A boríték átlátszó ablakában az állandó lakcímem helyett a "Népszámlálás jogszerű elutasítása" szöveg fog szerepelni. Kérem a…..
Ballagator 2011.09.27 13:23:57
@kovi1970: Az azért ne legyen már szabálysértés, hogy valaki nincs otthon! Nyilván nem is az, tehát ez a megoldás.
Nem tudom, meddig mehet ez még így, de ahogy elnézem, fogytán a türelem. A kormány úgy döntött: normává emeli Lázár János hírhedt mondatát. Eszerint aki szegény, az annyit is ér. A szemmel láthatóan mentális problémákkal küzdő Orbán Viktor, végképp elfeledve, honnan…..
hogyvolt Aranypart - 1x06 2011.08.31 06:32:00
A tegnapi történéseket nem nehéz összefoglalni egy közepesen bővített mondatban, Levi bebaszott, Pitta bebaszott, a leginkább csontkollekcióra hasonlító Ada ruhában szolizott, Beki meg Niki dolgozni próbált, de csak a kvázi kurválkodásig jutott, a többiek meg semmi érdekeset nem…..
Nagyjából a kerek nagyvilág áll értetlenül a norvég ámokfutó vérengzése fölött, bénultan mélázva a hogyan és miért kérdéseken. Olvassák és elemzik 1516 oldalas kéziratát, orvosok váltóműszakban vizsgálják, kivan-e minden kereke, nincs-e összeakadva a fejében valami.…..
Ballagator 2011.08.02 14:50:23
@Polónium Hidrid: Ameddig a Föld kerek, mindig lesznek Hitlerek. Meg zsidók is. Aki ezt nem tudja elviselni, annak csak egyetlen megoldás marad: az öngyilkosság.
Úgy látszik, Lucas már megbánta, hogy tavaly nyáron eljótékonykodta a Star Warsból származó, több milliárd dolláros vagyona felét, mert a Lucasfilm ismét összeállt a Legóval, és The Padawan Menace címmel  legyártottak a Cartoon Networknek egy vinnyogva röhögős…..
Ballagator 2011.08.02 13:33:24
@meglivorn: Végre valaki. Nekem is tetszenek az új SW filmek (az animáltak főleg), akár még jobban, mint az eredeti trilógia. Tudom, hogy illik minden film második és többedik részét utálni, de hogy geek-pukkasztó legyek, én meg spec. a SW New Hope-ot tartom a leggagyibbnak. A SW igenis látványfilm, és csak használ neki az egyre modernebb filmes technika. (Persze én is röhögtem valakivel egyszer azon, hogy "minden regény filmváltozata szar, és nincs ez másként a SW-zal sem", de hát nyilván vicceltünk.) Már bocs, de maga a sztori mindig is bugyuta kaland volt, ne próbáljuk már ez alapján védeni a régit, szidni az újat.
Sőt: a Clone Wars-ban meg külön értékelem, hogy pont a sztori érdekes sokszor: csatajeleneteknél nemritkán az az érzésem, hogy katonai szakértők vagy stratégák adtak ötletet a sztorihoz, annyira életszerű és érdekes ötletek vannak benne, meg kurva jó dupla-keresztbetevések. (Pl. SPOILER! Milyen már, amikor leszakadó, szétlőtt csatahajó-darabokban bújnak meg a szeparatisták.) Úgyhogy szerintem egyre jobb a szága, lehet szidni érte.

De hogy valamivel egyetértsek: Jarjar monnyonle.
A mexikói hadsereg Tijuanától 350 km-re délre, San Quintin mellett találta meg az ország eddigi legnagyobb marihuánaültetvényét. A 120 hektáros farmon cseperedő 2,5 méteres növényekből becslések szerint 120 tonna füvet lehetett volna szüretelni. A 120 tonna nagykereskedelmi ára…..
A nyolcvanas évek világszerte kedvelt szappanoperája, a Ewing családról, ellenségeikről, a dallasi felső tízezer hóbortjairól és mértéktelen vedeléséréről szóló Dallas a TNT nevű amerikai kábelcsatorna jóvoltából hamarosan folytatódik, ráadásul ismert arcokkal. A projekt…..
Lehet, hogy a Orbán Viktor atomjaira röhögte magát azon, hogy az EU Elnökeként az EU diktátorát, azaz magát támadta. *** Ugyebár az úgy volt, legalábbis a whig történetírás szerint, hogy Orbán kiosztott egy pár kokit és sallert Brüsszelnek. És persze mi más is…..
 Abban a kivételes élményben volt részünk nemrég, hogy interjút készítsünk Jottányi Apor kultúr-tudósítóval, aki lényegében az összes érdeklődésre számot tartó műalkotás (legyen az film, könyv vagy zene) megjelenése után interjút készít a szerzővel, a…..
 Akár forradalmi előrelépést is jelenthet az orvostudományban az a felfedezés, melyet egy svájci kutatócsoport tett a napokban. Dr. Jigglemeyer és csapata, a Sauerstoff Egyetem munkatársai az összeesküvéselméletek agyra gyakorolt hatását vizsgálták, így jutottak a…..
Az élet sava-lúgja Tüntetés 2011.05.15 21:08:01
Tegnap utcai zavargásokba torkolt az a tüntetés, amit a Vakok Szolidaritási Egyesülete tartott a Szent Oláh Katolikus Egyetem előtt. Mint ismeretes, K. Jenő ötödéves hallgatót elbocsátották az egyetemről, és nem engedik lediplomázni, mert, mint Negéd Gábor rektor kifejtette:…..
Az élet sava-lúgja Jóétvágy 2011.05.15 21:04:26
Szerencsétlen baleset áldozata lett az a könyvelő, aki ebédszünet közben lett rosszul, és megfulladt. Kollégái nem vették észre, hogy félrenyelt, és mire feltűnt nekik, hogy mozdulatlanul ül az asztalra borulva, már késő volt. A kihívott mentők már csak a halál beálltát…..
Az élet sava-lúgja Áttörés 2011.05.15 21:02:58
A … legutóbbi ülése kiemelkedő eredménnyel zárult: a globális üzleti élet legbefolyásosabb képviselőinek tanácsa megállapodott egy olyan bizottság létrehozásán, ami kidolgozza azokat az alapelveket, melyek egy olyan együttműködési formáról szólnak, melynek…..
Az élet sava-lúgja Álmoskönyv 2011.05.15 20:59:53
A következő szabályt alkalmazzuk: amit álmodtunk, az valóra fog válni. ..
Az élet sava-lúgja Fodbal 2011.05.15 20:52:27
A Labdarúgó Szövetség üdvözölte a Szurkolók Klubjának azt a koncepcióját, amit az elharapódzó futballhuliganizmus kezelésére összehívott csütörtöki válságtanácson ismertetett a Szövetséggel. Az ország két „ősellenségnek” számító csapatának szurkolóit…..
 „Ha sorozatlövő fegyver kell, menj el Kálra, keresd a Sutát.” - Egy barátja tanúskodik P. Zsolt harmadrendűről. - Stépán Balázs írása   P. Zsolt normálisan viselkedett a romákkal szemben, ahogy ez a „társaságban” szokásos: „nem kedvelte őket” – vallotta…..
Ballagator 2011.05.13 11:52:08
@xanax:
"Aki találkozott eggyel is, annak ugyanez a véleménye. Akinek meg nem, az vagy itt blogol, vagy fogalom nélküli nagyorrú. "

...vagy ugyanúgy tudja, hogy baj van a cigányokkal, mint te, csak egyszerűen nem a vádlottak módszereit tartja megoldásnak, mint ahogy te, hiszen ezért is véded őket ilyen beírásokkal, mint ahogy én meg nem ezt tartom megoldásnak, ezért is írok ilyeneket.

De hát ezt te is tudod, csak valamiért úgy csinálsz, mintha nem.
Horogkereszt a lábszáron, Cs. kiakadt Koszovóban - Stépán Balázs írása   K. István néhány éve nem érzi „igazán helyénvalónak” a lábára tetovált horogkeresztet, barátja nem hiszi, hogy képes lett volna megszervezni a cigányok elleni támadásokat, sőt a…..
Szoftverfejlesztő mérnök, kontra olajfúró munkás. Az amerikaiak már megint listáztak, ezúttal azt, hogy melyek a legjobb, és legrosszabb munkahelyek. Eszerint az olajfúró munkásoknak van a legrosszabb dolguk. El is hiszem, láttam a Discoveryn. Veszélyes, mocskos, fizikailag, lelkileg…..
Ballagator 2011.05.09 13:48:22
@Hack.Elek: kösz, ezt akartam én is mondani.
1989 március 22-én megalakult az Ellenzéki Kerekasztal, az akkor legnagyobb támogatottságúnak tekintett ellenzéki szervezetek közös hepaja, hogy aztán nem egészen egy évvel később már egymás torkának essenek tagjai. A Trónok harca című friss HBO-sorozat története valahol pont…..
Fényévek ezrein át repülnek, bejárták már az egész univerzumot, és valószínűleg már más civilizációk millióit látogatták meg. Bizonyára ezért vannak úgy kiégve, hogy szóra sem méltatnak minket. Igen, a földönkívüliekről van szó. Márpedig sunnyogni nem egyenes…..
 Egyre inkább egymásra tolják a felelősséget vádlottak. - Tódor János tudósítása   A cigányok elleni sorozatgyilkosság április 6-i tárgyalási napjának végén az ölési cselekményekkel kapcsolatban továbbra is tagadásban lévő elsőrendű vádlott, K. Árpád…..
Ballagator 2011.04.08 10:52:26
@Con Storm: Jobbat mondok: nem is voltak semmiféle cigánygyilkosságok, ez csak egy kitaláció, külföldi megrendelésre, gondolom egyenesen a Fehér Házig vezetnek a szálak. A "perről" természetesen készülnek felvételek, de hát azok csak színészek, és képzelheted, mennyi közpénzt kapnak ezért a kis performanszért...
Öncélúan, kizárólag az emberek bosszantására kevernek adalékanyagokat az élelmiszerekbe — tudtuk meg Wulf Gently-től, az Élelmezésügyi Világszervezet most leköszönő elnökétől, aki exkluzív interjút adott nekünk a napokban megjelenő leleplező könyve…..
  „Érdekli Önt a valóság? Tudni akarja, kik a barátai és kik az ellenségei? Olvassa a Magyar Demokratát! Itt minden kiderül!” – ezzel a hibátlan szlogennel hirdeti a szerdai Magyar Hírlap Bencsik András hetilapját. Nehéz szóhoz jutni egy ennyire…..
killtheradical A te anyád 2011.01.06 06:37:00
Úgy tűnik, az új sláger egymás szórakozásának elrontása. Oké, annyira nem új, csinálják ezt időtlen idők óta az emberek, de most apropója is van: az új médiatörvény. Bayer Zsolt, miként a Híradó vagy a Való Világ, szórakoztatóipar. A szórakoztatóipar – Howard Stern…..
Ballagator 2011.01.06 10:41:10
Azért ne feledjük, hogy ez az egész azoknak probléma, akik rendelkeznek tévékészülékkel. Mielőtt megkapnám azt a fos vádat, hogy "na, egy újabb tévéfüggő próbálja azt hazudni nekünk, hogy nem is tévéfüggő, mert olyan nincs, hogy valaki nem az, hiszen ugyan mivel is töltené akkor a szabadidejét", akkor elmondanám, hogy nekem azért nincs tévém, mert médiatörvény nélkül is az a bajom vele, ami most kezd másoknak is feltűnni: hogy tévézés esetén nem te döntöd el, hogy mit nézel, hanem valami szerkesztőbizottság vagy ki a tököm. Most itt az a híres neves kérdés, hogy ez a szerkesztőbizottság a tévéhez tartozik-e, vagy állami. Hát nekem egyre megy, ezért nincs tévém már vagy 20 éve.
Az internetet pedig nem lehet szabályozni, hiába próbálja azt hazudni bárki, tehát én semmit nem fogok észrevenni az egész cenzorosdiból.

Arról pedig, hogy miről beszélnek az emberek: tévedés, ha azt hiszitek, hogy bármit beszop bárki, ha a kvantummechanikát nyomatják, akkor arról beszél Mari néni. Nem. Ha egész nap kvantummechanika megy, akkor drasztikusan lecsökken a nézettség. A figyelem viszont nem a kultúra felé fog fordulni, hanem megkezdődik a szemét kétségbeesett keresése. Néhány finnyás értelmiségi azt szeretné, ha a széles néprétegek olyan kifinomultak lennének, mint ők, de a valóság az, hogy a döntő többséget a primitívség érdekli. Nem is értem, mi olyan hihetetlen ebben. A világ leginkább átlagemberekből áll, akiknek tudjuk, milyen az ízlése. Ráadásul ez nem is feltétlenül baj, valószínűleg nem véletlenül alakította így a természet. Mert bizony az alakította, nem a Világot Irányító Titkos, Rosszindulatú Bizottság.
Kövér László ma újfent kinyilatkoztatott. A Fidesz fő ideológusa kilépett a parlamenti elnök szerepéből, és a lengyel szenátus elnökével folytatott megbeszélések utáni nemzetközi sajtótájékoztatón kijelölte a közeljövő főcsapását a hazai médiahatóság és a média…..
Ballagator 2010.12.13 11:21:32
@Osiris_X: Osirisnek igaza van. Ez az egész nyavalygás a .hu domainekről szól. Akinek nem derogál, hogy .com-os domainen írogasson bármit bármikor, annak az egész paráztatás tárgytalan.