Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fl_ora

389 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MyCatWalk The end of a lifetime 2012.10.13 13:26:12
Nehéz döntésre jutottam. Osztottam, szoroztam, összeadtam, kivontam, érzelmekre hallgattam, majd próbáltam racionálisan is megközelíteni a dolgokat. Végül egy olyan döntésre jutottam, amit nehéz kimondani. Abbahagyom a blogolást. Vagy inkább csak egy nagyobb lélegzetvételű…..
Pénteken én is részt vettem a Marie Claire Fashion Days zárt körű szakmai napján. Mind pozitív, s mind negatív dolgokat is tapasztaltam, de mindent összevetve azt kell, hogy mondjam, hogy közel nemzetközi színvonalú eseményt sikerült rendezni a VAM Design Centerben. Az estét Szűcs…..
MyCatWalk Instagram I. 2012.10.06 14:12:33
A héten én is beléptem az instagram használok közé, így engem is követhettek kflora0924 néven. Úgy gondolom, hogy egy blognál igazán fontos a személyesség, így ezentúl megpróbálok olyan hangvételű posztokat hozni nektek, amelyek betekintést nyernek a hétköznapjaimba, de persze…..
MyCatWalk Paris Fashion Week II. 2012.10.04 19:54:38
Folytatódjék a divathét beszámolónk! A mai bejegyzésben a Chanel, a Louis Vuitton, az Alexander McQueen és a Saint Laurent márkák új tavasz/nyári 2013-as kollekcióiról lesz szó. Chanel: Sosem gondoltam volna, hogy egyszer azt mondom majd egy Chanel kollekcióra, hogy unalmas. Az egy…..
MyCatWalk Gossip Girl Season 6 2012.10.02 17:29:07
Izgatottan várom már a Gossip Girl hatodik évadát. Már az elmúlt hetekben elkezdtem "ismételgetni", hogy mik is történtek az előző évadban, illetve néztem pár képet, hogy mit is fognak viselni a következő szériában. Nézzük csak: Serena: Jenny Packham Spring 2012 Scalloped…..
MyCatWalk Paris Fashion Week I. 2012.09.30 19:34:47
A milánói divathét beszámolója után egy darabkát hoztam nektek a párizsi divathétből. Konkrétan a Dior, a Mugler és Lanvin kollekcióról hoztam nektek képeket! Dior A következő szezonban a Dior jóvoltából metálos csillogást láthatunk, persze ízléses keretek…..
MyCatWalk Shoes for Fall 2012 2012.09.28 14:29:21
Menthetetlenül ragaszkodom a balerina cipőimhez, akár esik, akár fúj. A múlt héten mégis fel kellett vennem a tavalyi bokacsizmámat, ami már túl sok dolgot élt meg, így felmondta a szolgálatot (leesett a sarka, a farész a saroknál totál lekopott, oldalán is már kezd kilyukadni...…..
Eljött az az idő, amikor sajnos/nem sajnos már nem bírok egy-egy olyan kollekciót kiemelni a sok-sok közül, amely igazán a tetszésemre lenne, így a milánói divathét egyes kollekcióiból szemelvényeket hoztam: Dolce & Gabbana: A tervezőpáros idén is bevetette magát az igazi…..
MyCatWalk Versace SS 2013 2012.09.22 15:45:36
Donatella Versace a következő nyárra igazán izgalmas kollekciót kreált. A lenge batikolt ruhák szinte kötelezőek lesznek egy-egy nyári vakációhoz, illetve az esti bulihoz a különböző mini ruhák lesznek a nyerőek a tervezőnő szerint. Cipellőnek pedig jövőre érdemes lesz…..
Ez a néhány nap októberben mindig a legnagyobb és legígéretesebb tervezők seregszemléje egyszerre. egy hétvége, amely csak a hazai dizájnerekről szól – egy hétvége, amely csak értünk: divatszerető, kíváncsi, nyitott vendégekért van.Exkluzív divatbemutatók Anh Tuan, Daniel…..
A brit márka a következő szezonra is a tőle megszokott stílusú kollekcióval rukkolt elő. A már-már unalmasnak mondható trenchcoat-ot a Burberry minden kollekciójában előveszi, de persze szezonról szezonra apróbb változásokat és változatokat készít el. Idén sincs másképp. A…..
MyCatWalk Outfitek őszre 2012.09.18 17:54:18
Azon emberek közé tartozom, akik nem sietik el az újabb szezonra való vásárlást. Most is csak szép apránként jönnek az ötletek, hogy mit is vegyek. A gyorsabb döntéshozás érdekében két outfitet készítettem. Mindkét szett a mostani trendeknek megfelelő, így szerepel benne…..
A mai kollekció "kiválasztása" nem csupán a véletlen műve volt, illetve nem is igazán az alapján döntöttem, hogy tetszik-e vagy sem, hanem egy mai napi esemény/tapasztalat miatt osztom meg veletek Vivienne Westwood következő szezonjának ruhadarabjait. Mivel délben volt a kresz…..
Sokszor nem is igazán maga a bemutató érdekel, hanem az ahogy az emberek a trendeket viselik, és olyan ötleteket próbálnak nyújtani, amelyek én is hasznosíthatok a hétköznapokon. Nézzük ezt a kis Street Style válogatást a New York Fashion Week-ről! ..
Itt van az ősz, itt van újra, s szép, mint mindig én nekem! :) Petőfi Sándor szavait kell idéznem minden egyes ősz beálltakor. Kedvenc évszakom, imádom, hogy minden sárgás, barnás árnyalatú, illetve, hogy még meg van a nyári barnaságom és szőkeségem. Na meg persze a szülinapom…..
MyCatWalk Marc Jacobs SS 2013 RTW 2012.09.11 16:16:36
Marc Jacobs az új kollekciójával megmutatja nekünk, hogy a szexiség nem a fedetlen testről szól. A tavasz nyári szezonra pedig a egészen a hatvanas évekig nyúlt vissza. Hegyes orrú cipőket láthatunk pánttal, bő ujjú felsőket, illetve leginkább strandra hordható pólócskákat.…..
Egyik kedvenc nude árnyalatú rúzsom a Kate Moss for Rimmel kollekcióból származik. Imádom, mert kellően fed, nem szárítja ki a számat, és egy ezresért tudtam megvenni. Idén ősszel egy matt termékcsaláddal bővül a kínálat, amely öt árnyalatot tartalmaz. Hasonló árban lesznek…..
Tegnap értem haza az osztálykirándulásról. Örülök, hogy itthon vagyok. Nem szeretek sokáig máshol lenni, főleg nem idegen helyen aludni. De kicsit szomorú is vagyok, mivel ez volt az utolsó osztály kirándulásunk. Már pár napja javában folyik a New York Fashion Week, igyekszem…..
Holnap hivatalosan megnyitják kapuikat az iskolák. S ezzel kezdetét veszi a tanév. Készítettem egy összeállítást, hogy hogyan is képzelem el az évnyitós szerelésemet. Egy fehér peplum azoknak, akik nem szeretik a blúzt. Sokáig én is így voltam vele, de már megkedveltem. A fekete…..
Most szeptemberben megannyi újdonsággal lepett meg minket a MAC. Nem egészen négy kollekciót tudhatunk magunkénak így az ősz kezdetén. Nem igazán követtem most a MAC újdonságait, de a tegnapi rendezvényen az Alleeban én is megcsodálhattam. Egy szájfény és egy rúzs jött is velem…..
Általában január elseje az, amikor az ember fogadalmakat tesz, és meg próbál valami újat alkotni, másképp viselkedni. Nálam ez a változtatás inkább szeptember elsejére tevődik a suli miatt. Furcsa belegondolni, hogy ez lesz az utolsó (persze, ha minden simán megy :)). Idén…..
Az augusztusi francia Elle címlapján Kate Moss látható. Ő az a modell, akit mindig megcsodálok, viszont olyan fájdalmas arcokat tud vágni néha, hogy belefacsarodik a szívem is. A magazin számára készített képek romantikus hangulatúak, a késő nyári kerti piknikezéseket,…..
Életembe már másodszor sikerült eljutnom Parndorfba, a világhíres outletbe. Hogyan is képzeltem el korábban? Mint egy turkálót körülbelül. Hegyén-hátán ruhák egy kis kínai ruha szaggal megspékelve. Azt kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam. Szinte mindenből van méret, az…..
Elkezdtem végre nézegetni, hogy milyen ruhákat is érdemes beszerezni az őszre. S kitaláltam, hogy egy-egy üzletből kiemelek három ruhadarabot, amelyek rögtön elnyerték a tetszésemet! Így összeszedtem három ruhadarabot a Bershkából, amelyek számomra kötelezőek idén ősszel. Két…..
MyCatWalk Michael Kors Fall 2012 2012.08.21 10:22:09
Ha valakinek azt mondom, hogy Michael Kors, szinte száz százalék, hogy az ő általa fémjelzett órák jutnak eszünkbe. Persze nem csak órákat forgalmaznak! Az őszi kollekció olyan igazi őszi kollekcióra sikeredett! Van szőr, meleg pulcsi, bőr kabát, de persze mindegyik MK-san vagány.…..