Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Verőköltő

0 bejegyzést írt és 363 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összegyűjtöttem, amit az ország tíz mélyen rágó bajának (stratégiai hiányosságának) érzek -- a tíz az jó szám --, lehet szemezgetni, hozzátenni (elvenni). Ez az általánosságról, a párlatról, a közösségről szól, amelyeknek itt látjuk az eredményeit magunk körül -- nem…..
Dr. Verőköltő 2013.12.18 23:56:21
@orgoványi erdőjáró: Kár volt az unokáidnak előfizetnie az internetre Te orbánhívő inkább nemmondomki.....
Dr. Verőköltő 2013.12.19 13:38:24
@orgoványi erdőjáró: Én vagyok a szerencsétlen? Olvasd már el miket írsz te szerencsétlen ostoba, vak hülye! Szoktál néha az orbán.hu-n kívül mást is olvasni??
Keresetlen hangú emailben szólította meg Lovas István, a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója a Magyarországon akkreditált külföldi tudósítókat október 21-én, amiért szerinte elmulasztottak tudósítani a szocialisták újabb gigantikus botrányairól. Furcsa levelet kapott a…..
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
Úgy hiányzott ez a baloldali performansz a jobboldalnak mint a falat kenyér. Sajtótájékoztató sajtótájékoztató hátán, boldog-boldogtalan nyilatkozik, elhatárolódik, szörnyülködik, meresztik a szemeiket a döbbenettől, kibaszott színjáték az egész, miközben belefojtanák…..
Bajban van a Pető Intézet adták hírül nem is olyan régen több helyen is. Ha nem jutnak pénzhez, akkor hosszabb távon könnyen bezárásra kerülhet a sor. Pedig ez aztán nem olyan "ágazat", ahol versengenének egymással az intézmények. A Pető intézet pedig a mozgássérültek…..
Dr. Verőköltő 2013.09.17 22:26:04
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Akkor mégis mi a jóanyádért szavazták le a parlamentben?
Szerdán a parlament rádió alapján dolgoztuk fel a hajléktalanokat kitiltó szabálysértési törvény vitáját, és írtuk meg, hogy Lukács Tamás szerint a liberálisok tehetnek a hajléktalanságról. Sajnos ott a felvétel rossz volt, és most tudtuk csak meghallgatni Lukács…..
Jobbegyenes Az Önkritikus Magyar 2013.09.09 16:59:33
Az elmúlt napokban a magyar szurkolóknak az egész hazai médiában szélesvásznú kiadásban közvetített „ámokfutása" kapcsán ismét elemében érezhette magát magát egy embertípus: az Önkritikus Magyar (a továbbiakban: ÖKM). Meglepően sok van belőlük, és mostanában nagyon…..
Dr. Verőköltő 2013.09.10 20:18:54
Fotelforradalmár Gordon rage 2013.07.11 22:21:11
Gordon nekiment Schiffernek. De nagyon dulván! A történteket talán nem kell külön ecsetelni, mégis megteszem dióhéjban. Schifferrel készített interjút kedvenc heti fideszes lakájújságunk a Heti Válasz, amiben a rendkívül tehetséges riporter mindenáron az LMP társelnökének a szájába akarja adni,…..
Szabó László Hófal 2013.03.17 17:16:07
Igazából azért vágtam bele, mert kicsit szánalmasnak éreztem, ahogy morgok azon, milyen bénák azok, akiknek segítenük kellene a hóban szorultakon. Nem akartam fűtőtest-széli Firefox lovag lenni, akinek az aktuális véleménye a hóviharról meg a mentésről azon múlik, hogy milyen…..
Dr. Verőköltő 2013.03.18 19:27:01
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
Úgy gondolom a tegnapi nap után ki kell osztani már megérdemelt és elégszer el nem hangzott köszönömöt. Tehát, én köszönöm az összes civil önkéntesnek, akik: - Pörgették a közösségi oldalakon, mikroblogokon a percre kész infókat, rondán beégetve és helyettesítve ezzel a…..
Normalizálódik a helyzet az országban. Emberélet már nincs veszélyben, így szó eshet a sorrendben ezt követő legfontosabb dolgokról.Magyarország kétségkívül legjobb hírtelevíziója szombaton a 11 órás hírblokkjában (majd 12 órás híradójában, a nemzetközi híreket…..
Dr. Verőköltő 2013.03.16 13:47:59
„A Start-munkások nagy része cigány, akiknek először munkakultúrát kell tanítani”, mondta Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó konferenciáján. Ez a mondat a legbutább rasszizmusból fakad, és azokat a cigány magyar honfitársainkat alázza meg, akik 47 ezer…..
Dr. Verőköltő 2013.03.10 16:39:06
@Elanor_: teljesen egyetértek!!
Dr. Verőköltő 2013.03.10 16:36:48
Kövér László minden, csak nem méltóság - még ha közjogilag az is. Az országgyűlés elnöke viselkedését tekintve olykor sokkal inkább egy elszabadult hajóágyú a gyorsnaszádon. Vagy méginkább olyan, mint egy kocsmai suttyó paraszt. Kövér László fideszes politikusról mindig…..
A negyedik alaptörvény-módosítás 1. cikkében kimondja: "(1) Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fenntartásának alpját. A családi kapcsolat alapja a…..
Barna hajú lányok Verunka 2013.03.05 07:34:00
..
Dr. Verőköltő 2013.03.05 18:17:31
Nerdblog Napi cosplay bige 2013.02.21 10:35:24
Rendhagyó módon most nem egy ismeretlen, de dekoratív cosplay-est mutatunk, hanem egy ritka Star Wars-fotót a Jedi visszatér forgatásáról: a rabszolgajelmezes Carrie Fisher ejtőzik a strandon abban az aranybikiniben, ami még 30 évvel a film premierje után is megmozgatja a geekek…..
Dr. Verőköltő 2013.02.21 19:38:51
Az ember lassan hozzászokik, hogy ezt az országot egy maréknyi gengszter vezeti, akik között aránytalanul felülreprezentáltak az ideggyógyászati esetek. A vezetés második vonalát gátlástalan politikai karrieristák, a harmadikat pedig lelkes, de dilettáns idióták töltik be. Ennek…..
vékony lányok Iveta 2013.02.01 07:00:00
..
Már csak pár hónapjuk (de lehet, hogy csak hetük) van eldönteni a szeptemberben elsős és ötödikes diákok szüleinek, hittant vagy erkölcstant választanak gyermekeik számára, heti 1 órában. Igaz, a tantárgy oktatásáról sok mindent még nem lehet tudni és a rendelet sem jelent…..