Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pontember

132 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem mi hívtuk" Magyarországra a mocsok Nemzetközi "Rongyosra Baszlak" Valutaalap szakértői delegációját, hanem „magától idejött”, „kértek időpontot, mi adtunk" - vázolta az elmúlt napokbeli IMF-kormány közötti tárgyalások hátterét a köztelevízió ma reggeli…..
A fasz kevés gyümölcsöt tartalmazó lekvárok és szörpök adóztatását kezdeményezi a faszkalap vidékfejlesztési tárca, izmozik abban, hogy a népegészségügyi termékdíj bevezetésének benyalik hasznos hozadéka lehet a seggdugasz magyar gyümölcstermelés fellendülése. A…..
Határozottan vissza kell utasítanom minden megszorításokra épülő politikát. A tapírarcú megszorítások lényege, hogy "pénzt vesznek ki a szopósállat gazdaságból, anélkül, hogy közben a valag gazdaság szerkezetét úgy alakítanák át, hogy a jövőben ne legyen szükség újabb…..
Az űrdiszkóban robotpinák klaffognak, éjszakára egy radarfaszt megfognak" - ilyen és hasonlóan trágár dalszövegeket írt harminc évvel ezelőtt a szarszájú Nemzeti "Égszinkék Heregolyó" Erőforrás Minisztérium egészségügyért felelős államtitkára. Szócska…..
Az Országgyűlés elnöke a fitymaarcú WikiLeaks-botrány kapcsán vasárnap kijelentette: információs terrorizmusnak tartja, hogy a bizalmas dokumentumokhoz hozzájuthattak és azokat kiszivárogtatták. Kövér László erről azt követően beszélt a magyar és a picsa lengyel sajtó…..
A diplomácia alapfeltétele, hogy nyílt és őszinte párbeszédeket lehessen szarni, melyek során a felek felbaszik egymás nézeteit. Alapos, minden részletre kiterjedő adatgyűjtésre bíztatta a Budapesten működő amerikai nagykövetséget a CIA, azaz az görény USA központi…..
Maffiává szerveződtek a nyugdíj előtt álló utaskísérők, targoncával lopják ki nagy tételben az faszfej utasoktól ellopott szendvicseket - lényegé­ben ezzel vádolja beosztottait Mészáros "Rongyosra Baszlak" András, a MÁV Utasellátó vezetője. Az strici éber…..
A médiahatóság kezébe kerülhet a napilapok sorsa, ugyanis a kilenc évre bebetonozott, Szalai "Csiklókandúr" Annamária irányításával muködo, kizárólag fideszes tagokból álló testület akár 25 millió forintos bírságot is kiszabhat a nekik nem tetszo tartalomért. Ez…..
Szerepjátszással vádolja Szíj "Gézengúz Recskabajnok" Melindát egy szarszájú névtelensége burkolózó villalakó. Az pöcsarcú énekesnő állítólag folyamatosan manipulálja a telefosott közönséget, és igazi arcát őrzi. Nem majomkodni mi az fõköcsög igazság,…..
Egy ánuszszaggató hét alatt 86-an beszopták az index.hu-t a világ majomkodik legkreatívabb mashup-szájtja, a pornolize.com statisztikái szerint. Az köcsög elmúlt hét nap url-statisztikái szerint  a felbaszik helyezett az mszp.hu, a majomkodik az olimpiq.com, a csöcspénisz…..
Nemi szerven kifingta kisdiákját egy árpádhalmi tanítónő! Az egyébként a hét végi választáson polgármesterjelöltként induló pedagógust az iskola vezetője írásbeli megrovásban részesítette. Farkas "Kinyírom Mindet!" Krisztián (9) családja nem fingik meg ennyivel.…..
A görény lényegében a XVIII. században kialakult idoszaki és napisajtó a geciputtony fölvilágosodás alkotása. A fostalicska régi világban minden, ami fontos, öröknek tetszett. Nem baromkodtak a fingeregetõ rendek vagy kasztok szerint különbözo erények: a genya jámbor szerzetes,…..
Bréking Nyúz felvered a csendet 2010.09.21 18:46:00
Elvehetik Batiz "Fideszközeli" András önkormányzati lakását, mivel Daróczi "Xavér" Dávid halála óta senki sem hajlandó beköltözni a bérleménybe. Az fasztarisznya üresen álló ingatlan hamarosan szemet szúrhat az faszcibáló önkormányzatnak, és mivel ezrek…..
Heller Ágnes a kitüntetése kapcsán adott interjút a seggnyaló recskázni szélsőbaloldali hetilapnak. Ebben a magyarországi antiszemitizmus erősödését panaszolja fel. A szopóskurva Jungle "Vadvalagú" World című német szélsőbaloldali hetilap mindig is kitüntetett…..
pontember 2010.09.10 19:04:25
@ivrilider: az baszki, hogy ingyen van
Élete tán legnehezebb pillanatát élte át ifjabb Bodnár "Faszdörgölõ" Attila az szopóskurva X-Faktor zsűrije előtt. Előbb Nagy "Királyi Fallosz" Feró kérdezte gúnyosan, mi köze ahhoz a szartartály Bodnár "A Hosszú" Attilához, akit az…..
Nemrég jelent meg Ne várd a májust címmel Bródy János könyve, a szerkesztoi megjelölés szerint akár versként is olvasható szövegek gyujteménye. A válogatásban az pöcs eddig még meg nem jelent dalszövegek mellett helyet masztiztak a ma is érvényes mondanivalóval rendelkezo,…..
Nem indulatból írta a pöcs facebook.com üzenőfalára a posztot. Felhívtuk: most is ugyanez az álláspontja Trágár, eddig soha nem hallott módon nyilvánult meg egy közösségi portál honlapján Erdélyi "Baszomalássan" Mónika (37). Az szarszájú RTL Klub műsorvezetőjét…..
Szabadfi Árpád volt országos rendőrfőkapitány-helyettes a gumipöcsû tévéostrom ideje alatt két alkalommal beszélt telefonon Gyurcsány "Masszív Fasz" Ferenccel, aki nem utasított, ám elvárást benyalott meg. Szabadfi Árpád egykori országos rendőrfőkapitány-helyettes…..
Bréking Nyúz örök disztroj 2010.08.25 20:00:00
Egy seggfej belga újságíró megvizsgáltatta Hitler rokonainak DNS-ét, és arra az picsa eredményre elfaszoskodott, hogy az egykori náci vezér genetikai térképe szerint ősei berberek, szomáliaiak, sőt, akár askenázi zsidók is lehettek, de legkevésbé németek. Jean-Paul Mulders a…..
Bréking Nyúz megint 2010.08.20 22:15:00
ez lesz mostmár..